Tweede levering Tante Betsy: passen bij Bij Tante Pollewop!

Afgelopen week kwam de tweede levering van Tante Betsy binnen bij de verkooppunten, jippie! Bouke had Neeltje en mij eerder deze week al een berichtje gestuurd met het nieuws, en vroeg of we zaterdag wilden komen passen. Nou, en of we dat wilden! Dus in plaats van 25 kilometer wandelen heb ik gisterochtend 25 kilometer jurkjes gepast ♥ Het resultaat van deze passessie laat ik jullie natuurlijk zien!

Tweede levering Tante Betsy

Tweede levering Tante Betsy Bij Tante Pollewop

Omdat beelden veel meer zeggen dan mijn geklets, heb ik dit keer gewoon heel veel foto’s gemaakt. En ik deel ze bijna allemaal met jullie. Tenzij anders vermeld, dragen Neeltje en ik allebei onze eigen maat. Neeltje draagt van Tante Betsy maat S, en ik maat L. Ik heb geen afmetingen gemeten, daar hebben we met zo’n passessie eenvoudig geen tijd voor. Maar in de artikelen die ik later nog schrijf over enkele items, vermeld ik die uiteraard wel ๐Ÿ™‚

Dress Stralsund Doily n Rose Green

Dress Stralsund is een nieuw model deze zomer, en ik was er heel benieuwd naar. Ik was vooral heel benieuwd of het geen ‘hobbezak’ zou zijn, maar niets is minder waar. Van boven is ze namelijk mooi aansluitend, en vanaf de taille wat wijder. Daardoor staat ze super vrouwelijk! De print is natuurlijk ook geweldig, wat een bjoetie van een jurkje!

Tweede levering Tante Betsy

Zowel onder de borsten als aan de mouwtjes zit een striklint, waardoor je het model nog een beetje op je eigen maat kunt maken. Ik vind het een dikke tien!

Dress Havannah Long Gold Dot Green

Dit was het jurkje wat bij Neeltje bovenaan haar verlanglijstje stond, dus trok ze deze meteen aan. De Golden Dots zijn natuurlijk echte blikvangers, zeker als er straks het zonnetje op schijnt ♥

Helaas voor Neeltje valt dit model aan de ruime kant, en is er geen maat kleiner dan S. Voor de langere dames: dit jurkje valt langer dan de meeste andere jurkjes van Tante Betsy, tot net over de knie.

Tweede levering Tante Betsy

Button Down Dress Doily n Rose Pink

Ik bleef nog even bij de Doily n Rose print (ik werkte mijn stapeltjes keurig in volgorde af). De Button Down Dress is een bekend model, maar ik heb haar volgens mij niet (meer) in mijn kast. Wat wil zeggen: had. Want tja…

Wat een super gaaf jurkje is dit! En wat fijn: de stoffen van deze levering hebben bijna allemaal de oude vertrouwde, wat dikkere kwaliteit.

Ja, ik werd echt meteen blij toen ik mezelf in de spiegel zag ♥

Tweede levering Tante Betsy

Button Down Dress Doily n Rose Black

Maar ook dezelfde print in de kleur ‘Black’ (wat eigenlijk meer ‘Blue’ is volgens ons) is echt een knaller! Hier springen de roze roosjes er natuurlijk helemaal uit.

Je ziet het wel aan de twinkeling in mijn ogen: hier word ik blij van! ♥

Tweede levering Tante Betsy

De Button Down Dress heeft een mooi wat breder striklint, dat vind ik altijd mooier dan een smal striklint. Maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Verder is het gewoon een prachtig jurkje, punt.

Tweede levering Tante Betsy

Funky Dress Chekkie Daisy Red

Ook de Funky Dress is een nieuw model in de collectie van Tante Betsy. Hier uitgevoerd in de te gekke Chekkie Daisy Red print ♥ Een model met een super opvallend bovenlijfje:

Dit vind ik echt een jurkje wat je in een zomersetting moet zien: met blote benen, met slippertjes of sandaaltjes eronder. Het is een model wat heerlijk luchtig valt, wat natuurlijk super fijn draagt straks in de zomer. En de print, tja die is gewoon ook weer te gek! Ik vind het er eentje om te onthouden voor over een maandje of twee ♥

Dress Vera Lynn Alpen Wiese Blue

Dress Vera Lynn Alpen Wiese Blue had ik apart laten leggen door Bouke, omdat ik dit jurkje op de foto al geweldig vond. En in het echt blijkt ze dat ook te zijn ๐Ÿ™‚ Ik draag deze, net als de Theepotjes print, een maatje kleiner dan mijn gebruikelijke maat. Waarbij deze overigens wel iets kleiner valt, puur vanwege de stevige stof. Wat een plaatje is het!

Tweede levering Tante Betsy

De print, het model, de fijne stof: alles klopt gewoon aan dit jurkje ♥ Bouke heeft van bijna alle maten nog 1 exemplaar op voorraad, wees dus snel als je haar wil bestellen.

Tweede levering Tante Betsy

Dress Betsy Chekkie Daisy Red

Neeltje draagt hier het andere model in de leuke Chekkie Daisy Red print: Dress Betsy. Oรณk al zo’n perfect plaatje, wat zit er veel moois bij deze tweede levering! ♥ Ik weet dat Neeltje vaak voor groen kiest, maar wat staat deze kleur haar geweldig he? Het rood in het jurkje heeft een oranje ondertoon, en is in combinatie met het roze en het blauw van de bloemetjes zรณ mooi!

Volgens mij mocht deze met Neeltje mee naar huis, en daar ben ik het helemaal mee eens!

Tweede levering Tante Betsy

Dress Sonja Alpen Wiese Black

Hier draag ik het andere model in de Alpen Wiese print: Dress Sonja. Dit model zag je bij de eerste levering al voorbijkomen, ik vind het een heel mooi en fijn model. Het voelt nu nog een beetje onwennig met blote, en vooral heel witte, armen. Maar voor over een paar maanden is het natuurlijk een heerlijk jurkje!

De Alpen Wiese print is zo ontzettend mooi… ♥ Tegelijkertijd vind ik het jurkje ook wat stoers hebben, mede natuurlijk door de zwarte ondergrond. Bouke heeft deze ook in de kleur Blue, waarvan ik hierboven model Vera Lynn liet zien.

Tweede levering Tante Betsy

Dress Lambada Mod Flowers Blue

Ik zei het al: er zit heel veel moois in deze tweede levering van Tante Betsy. Zo ook de Mod Flowers print, hier in de kleur Blue in model Lambada.

Dit model bestaat al wat langer, vorig jaar zag je deze bijvoorbeeld in de Leopard print. Een heerlijk mouwloos jurkje met een wat wijder uitlopende rok. Zie je jezelf al dansen deze zomer?

Neeltje draagt hier hetzelfde jurkje, we troffen elkaar tijdens het passen ๐Ÿ˜‰ We hebben er dit keer voor gekozen om gewoon alles door elkaar te passen, en losse foto’s te maken. Dat kwam enerzijds doordat ik mijn ‘goede’ camera mee had om foto’s te maken, en die doet het beter als hij scherp stelt op 1 persoon.

Tweede levering Tante Betsy

Neeltje bleef nog even in zomerse sferen met Dress Sonja Alpen Wiese. Wat ziet dit jurkje er meteen anders uit he, met zwarte schoentjes eronder in plaats van rode laarzen?

Ik vind de witte biesjes zo’n mooi en lief detail bij dit jurkje ♥

Tweede levering Tante Betsy

Dress Stralsund Mod Flowers Red

De prachtige Mod Flowers print is er ook in het nieuwe model Dress Stralsund. Deze had ik eerst in mijn eigen maat gepast, maar een maatje kleiner (M) bleek beter te zijn. Wat een plรกรกtje is dit! ♥♥♥

Ik denk dat ik mijn verjaardagsoutfit voor binnenkort gevonden heb! ♥

En nee, echt niks geen hobbezak dit model, maar super vrouwelijk en slank!

Tweede levering Tante Betsy

Inmiddels komen nu de modellen voor de tweede keer voorbij. Eerder zag je Neeltje al in de Funky Dress, nu was ze bij mij aan de beurt. Dit model is perfect voor als je een buikje of wat vollere heupen minder wil laten opvallen, want ze loopt precies daar mooi uit.

Neeltje draagt hier de Button Down Dress Doily n Rose Black, bij haar staat hij ook zo mooi ♥ Door de zwarte schoenen en zwarte panty wordt het een wat meer zakelijke outfit, daarvoor is het jurkje ook perfect geschikt!

Tweede levering Tante Betsy

Dress Summer Flare Chekkie Daisy Green

Dress Summer Flare Chekkie Daisy Green is volgens mij ook een nieuw model, ook weer heerlijk mouwloos. En wat een te leuke, vrolijke print is dit. In geweldige kleuren vind ik ♥

Dit model loopt ook wat wijder uit vanuit de taille, en is dus ook weer prima geschikt voor vrouwen met een buikje of wat bredere heupen.

Tweede levering Tante Betsy

Ik bleef nog even in de Chekkie Daisy print, terwijl Neeltje haar volgende jurkje staat te checken ๐Ÿ˜‰ Nu ik de foto’s terugzie vind ik het jurkje eigenlijk nรณg leuker. Maar dat heb ik wel vaker met zo’n passessie, dat ik het op een gegeven moment niet meer zo goed zie hoe iets staat. Een soort van overload aan jurkjes zeg maar, hahaha!

Ik vind de combinatie van rood-oranje met roze zo ontzettend leuk! En ik droeg er natuurlijk ook wel deย  perfecte legging en laarzen bij ๐Ÿ˜‰

Tweede levering Tante Betsy

Neeltje mag eindelijk de leuke Dress Stralsund Doily n Rose Green laten zien ๐Ÿ™‚ Ik weet dat groen echt Neeltje d’r kleur is, en dat zie je ook echt op deze foto. Helaas was deze iets te ruim voor Neeltje, anders was ze denk ik echt mee naar haar huis gegaan ♥

Ja echt Neeltje, echt een plaatje! ♥

Dress Auntie Midi Spiro Red

We hadden toch nog een paar verse modellen voor jullie in petto, waaronder Dress Auntie Midi Spiro Red. Een wat langere midi-jurk in een grafische print. Bouke heeft deze in twee kleuren, waarvan Neeltje de kleur Red laat zien. Bouke en ik vonden deze erg mooi staan bij Neeltje, maar zelf was ze niet helemaal overtuigd. En zoals Bouke altijd zegt: als je niet gaat stralen van een jurk, moet je hem lekker laten hangen. En zo is het!

Tweede levering Tante Betsy

Prachtig Neeltje! ♥

In de leuke Chekkie Daisy print heeft Bouke ook de high waist legging en het Button Shirt. Omdat ze er geen bijpassend rokje bij had, draag ik hier een jeansrokje van Danafae. En dat kan natuurlijk altijd. De legging draag ik in mijn eigen maat, maar valt wel ruim. Dus die kan makkelijk een maatje kleiner.

Tweede levering Tante Betsy

Het Button Shirt valt mooi op maat, en kiert niet zoals je ziet.

Hahaha ik had het rokje al uitgetrokken en liep nietsvermoedend zo door de kamer bij Bouke. Ze zei: zo lijkt het net een pyjama. Dus dat moest ook even op de foto ๐Ÿ˜‰

Tweede levering Tante Betsy

Neeltje liet net de rode variant zien, ik draag hier Dress Auntie Midi Spiro in de kleur Blue. Zo’n langere jurk is toch ook wel heel mooi hoor! Alleen moet ik volgende keer opletten dat ik mijn buik wat meer inhoud ๐Ÿ˜‰ Maar ik heb de hele week al een ontzettend zere rug, en na anderhalf uur poseren en omkleden begon die weer op te spelen.

Tweede levering Tante Betsy

Nog een jurkje waarvan Bouke en ik meer overtuigd waren dan Neeltje zelf: Dress Vera Lynn Alpen Wiese. Maar dat komt vooral omdat ze niet vaak blauw draagt. En omdat ze niet zo van bloemetjesjurkjes houdt.

Ik vond het een plaatje om te zien ♥

Nu was het mijn beurt voor Dress Havannah Long Gold Dot Green. En omdat een knalroze legging daar een beetje gek onder zou staan, ging ik met blote benen. Die echt licht geven, zo wit als ze zijn. Snappen jullie nu waarom ik mijn benen in de zomer altijd insmeer met zelfbruiner? ๐Ÿ˜‰

Tweede levering Tante Betsy

Een jurkje waarvan ik op dit moment, medio maart, zeg dat het mijn ding niet zo is. Maar dat kan zomaar anders zijn als we een paar maanden verder zijn, en er wat meer kleur op mijn armen en benen zit. Of misschien is het dan nog steeds niet zo mijn ding, maar ik snap wel heel goed waarom veel vrouwen haar wรฉl heel mooi vinden.

Tweede levering Tante Betsy

Top Nina Gold Dot White en Baggy Trousers Punti White

En dan zijn we toe aan de laatste items van deze passessie. De Top Nina Gold Dot White en Baggy Trousers Punti White. Ook een set waarvan ik van tevoren dacht: niet zo mijn ding. Maar nu ik de foto’s terugzie, vind ik het toch wel erg mooi. Niet iets wat ik op een doordeweekse dag zou dragen, maar wel een hele mooie outfit voor een avondje uit. Waarvan ik zo ontzettend hoop dat dat deze zomer weer kan en mag.

De broek is van een hele mooie dikke Punti kwaliteit gemaakt, waardoor ze mooi valt. Sjiek zo he?

Ook Neeltje had deze set tot het laatst bewaard, dus konden we hem samen showen. Je ziet dat de top bij Neeltje net iets langer valt.

Tweede levering Tante Betsy

Ik kreeg er spontaan een ‘Luv’ gevoel bij, kennen jullie die nog? Hey hello, so you’re the greatest lover, hey hello you’re such a sexy thing…

Alle items uit dit artikel zijn uiteraard verkrijgbaar in de webshop van Bij Tante Pollewop. Met een hele dikke dankjewel voor Bouke voor haar gastvrijheid, de lekkere taart, cappuccino en zelfs een kop versgemaakte tomatensoep. Oh nee, voor dat laatste moeten we haar vriend bedanken, die stond gisterochtend vroeg al voor ons in de keuken ♥

32 Comments on Tweede levering Tante Betsy: passen bij Bij Tante Pollewop!

 1. Astrid
  15 maart 2021 at 21:50 (1 jaar ago)

  Mooie jurkjes, wat gezellig om dit samen te doen.

  Beantwoorden
 2. Ellen
  14 maart 2021 at 14:58 (1 jaar ago)

  Wat super leuk deze passessie. Dank jullie hiervoor

  Beantwoorden
 3. Mieke Jansen
  14 maart 2021 at 12:52 (1 jaar ago)

  Wat fijn weer zoโ€™n passessie met zijn tweeen! Heerlijk om ook mee te genieten van al dat moois.
  Jammer dat wij als maat S-draagsters meer achter het net vissen. Gelukkig is er nog genoeg moois. Leuk Natasja en Neeltje!

  Beantwoorden
 4. Manon Blankenvoort
  14 maart 2021 at 11:32 (1 jaar ago)

  Wat heerlijk om zo mee te mogen genieten van jullie passessie. Voelt echt een beetje als een modeshow. Ik ben wel heel nieuwsgierig welke jurkjes met jullie mee naar huis mochten…

  Beantwoorden
 5. Ciska
  14 maart 2021 at 11:17 (1 jaar ago)

  Leuk zeg! Prachtige kleuren!
  Jammer dat veel een beetje groter uitvalt als je maat S draagt.
  Bedankt!

  Beantwoorden
 6. Annette Elias
  14 maart 2021 at 11:17 (1 jaar ago)

  Ohhhhh meiden toch, wat een hoop moois! Wat kan ik me voorstellen dat jullie op een gegeven moment overvoerd raakten! Het is toch ook echt geweldig! Ik vind heel veel jurkjes zo mooi dat ik zou zeggen: nemen! En wie weet hebben jullie het zelf ook, bij he5 terugkijken van de fotoโ€™s. Ik zag bij Neeltje al een sneakje van wat ze had gekocht, ik ben benieuwd wat er bij jou aan je vingers is blijven plakken! En zoefzoef, ook ik ga snel even naar de webshop!

  Beantwoorden
  • Judith
   14 maart 2021 at 12:34 (1 jaar ago)

   Wat een mooie fotoreportage! Jullie hebben goed je best gedaan zeg, wat veel omkleden….
   Prachtige collectie!

   Beantwoorden
 7. Dagmar
  14 maart 2021 at 11:10 (1 jaar ago)

  Oh echt superleuk gedaan weer jullie samen!! Zo mooi om even mee te kijken. Ik vindt de dress betsy checklist daisy red echt een verrassing bij jullie beiden! Wat is deze gaaf!!!! Weer eentje bij op mijn wensenlijst

  Beantwoorden
 8. Mina
  14 maart 2021 at 11:00 (1 jaar ago)

  O wat een geweldige collectie! Wat een hoop werk voor jullie maar ook heel gezellig zoโ€™n passessie , jullie stralen van plezier!
  Wens je een fijne zondag!

  Beantwoorden
 9. Sigrid
  14 maart 2021 at 10:53 (1 jaar ago)

  Wauw wauw wauw!!
  Wat geweldig allemaal
  Niet meer woorden nodig โค๏ธโค๏ธโค๏ธ

  Beantwoorden
 10. Joyce
  14 maart 2021 at 10:44 (1 jaar ago)

  Waauuww wat een moois heeft Bouke ingekocht! Echt heel tof om bij jullie alles te zien, zo krijg je zeker een goed beeld van hoe alles valt. Wat jouw verjaardags Cadeau wordt is ook die van mij geworden, misschien heb je haar al voorbij zien komen, ik zben helemaal weg van dat nieuwe model en die mod print.

  Beantwoorden
 11. Chantal
  14 maart 2021 at 10:37 (1 jaar ago)

  Er zit weer zoveel moois bij, zeker als je ze zo ziet. Vind rood en roze wel echt JOUW kleuren. Die knallen er bij jou wel echt uit.
  Zelf vind ik de gouden dotjes echt veel minder, maar ja zo heeft ieder haar smaak.

  Beantwoorden
 12. Annelieke
  14 maart 2021 at 10:11 (1 jaar ago)

  Prachtig mooi weer!

  Beantwoorden
 13. Paola
  14 maart 2021 at 09:35 (1 jaar ago)

  wow, wat een hoop prachtige dingen weer. Dankjewel voor het showen samen… echt te gek!

  Beantwoorden
 14. chucky1012
  14 maart 2021 at 09:30 (1 jaar ago)

  Prachtige items!
  Mooie fotoยดs.
  Ik ga snel eens kijken in de webshop die dit alles verkoopt ๐Ÿ˜‰

  Xoxo

  Beantwoorden
 15. Neeltje
  14 maart 2021 at 09:23 (1 jaar ago)

  Het was echt super gezellig
  Wat een prachtig artikel ook.

  Beantwoorden
 16. Anja
  14 maart 2021 at 09:20 (1 jaar ago)

  Wat een moois weer, het staat allemaal prachtig. Moeilijk om een keus te maken.

  Beantwoorden
 17. Petra
  14 maart 2021 at 09:18 (1 jaar ago)

  Hoi Natasja!

  Superleuke passsessie!
  Zo leuk om te zien hoe de nieuwe lichting er uitziet.
  Wat een mooie zitten er weer bij hรจ?
  Ik vind de gouden stippen niet zo,
  maar ook bij mij kan dat veranderen.
  De Dress Sonja Alpen Wiese Black
  vind ik prachtig.
  Maar ik ben bang dat bij mijn lange rug de taille te hoog zit.
  Dus heb ik de Dress Summer Flare Chekkie Daisy Green besteld.
  Ik ben zoooo benieuwd!
  De kleuren vind ik prachtig!

  Liefs, Petra

  Beantwoorden
  • Petra
   14 maart 2021 at 09:20 (1 jaar ago)

   Mocht je je afvragen welke Petra,
   van Vliet it is

   Beantwoorden
 18. Heidi
  14 maart 2021 at 09:10 (1 jaar ago)

  Wat zien jullie er mooi uit. Prachtig
  In mijn kast hangeneook al een paar jurkjes die jullie geshowd hebben te wachten. Hopelijk is t bijna zomer

  Beantwoorden
 19. Annelies van der Valk
  14 maart 2021 at 09:09 (1 jaar ago)

  Er is zoveel moois deze collectie. Wat ik dit jaar gedaan heb met de passessie bij Tuthola is mijn zomerschoenen meegenomen. Dan krijg ik meer het gevoel van hoe de jurkjes staan. Fijne dag vandaag.

  Beantwoorden
 20. Joke van Beek
  14 maart 2021 at 09:08 (1 jaar ago)

  Prachtige passessie Natasja en Neeltje, wat een fantastische collectie hรจ?
  En wat jij zegt is zo waar Natasja, als je al zoveel mooie jurkjes aan hebt gehad weet je eigenlijk helemaal niet meer welke je moet kiezen. Ik vond de eerste levering al leuk, maar de 2e levering is al helemaal fantastisch. Ik ben volgende maand jarig en heb ook dringend behoefte aan een nieuw verjaardagsjurkje

  Beantwoorden
 21. Elke
  14 maart 2021 at 09:07 (1 jaar ago)

  Wat een heerlijke passessie hebben julliie gehad. Wat heeft Bouke weer mooie items ingekocht. Goed om te zien hoe de diverse jurkjes vallen. Ik heb zelf de Auntie spiro blue bij Bouke besteld, en ik ben blij om te zien dat hij goed op maat valt, ik heb net als Neeltje maat s. Ik hou er nl. niet van om jurkjes terug te moeten sturen. Dank je wel weer voor deze uitgebreide passessie.

  Beantwoorden
  • Miranda Aerts
   14 maart 2021 at 12:08 (1 jaar ago)

   Dat was zo te zien weer een feestje! ๐Ÿ™‚
   Wat een vrolijke vrolijke nieuwe collectie, daar komen jij en de TB fans de komende seizoenen wel mee door!

   Beantwoorden
 22. Petra van Schijndel
  14 maart 2021 at 09:04 (1 jaar ago)

  Echt weer in รฉรฉn woord geweldig! Wat veel moois. Bedankt voor de mooie foto’s en al het werk door jullie drietjes. Maar dit helpt mij enorm om keuzes te maken.

  Beantwoorden
 23. Sylvia W
  14 maart 2021 at 09:03 (1 jaar ago)

  Dank voor je heerlijke blog met foto’s heel fijn en erg leuk! Fijn om te lezen wat jullie bevindingen zijn, lastig keuzes te maken met al het leuks.

  Beantwoorden
 24. Bouke
  14 maart 2021 at 09:01 (1 jaar ago)

  Ik ben er even stil van… wauw, wat een mooi artikel, prachtige fotoโ€™s… duidelijk uitgelegd…dikke zoen voor jou Natasja! Wat een werk weer…. je maakt er velen blij mee! Wat een heerlijke collectie en bovenal bijzonder lieve stralende vrouwen!

  Dankjewel Natasja en ook Neeltje โค๏ธโค๏ธโค๏ธ Voor jullie

  Beantwoorden
 25. Inge
  14 maart 2021 at 09:00 (1 jaar ago)

  Mooi, thanks

  Beantwoorden
 26. Wilma Rommelse
  14 maart 2021 at 08:46 (1 jaar ago)

  Ohhh wat is er zoveel moois weer en zo leuk voorgegeven door jullie 2 ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 27. Esther Messing
  14 maart 2021 at 08:19 (1 jaar ago)

  Wat heerlijk zi’n passessie. Zo krijg je een fgoed beeld hoe alles staat. Jullie stralen gewoon. Enig nadeel van je blog is dat mijn wensenlijstje weer langer is geworden.
  Fijne zondag, dikke kus

  Beantwoorden
 28. Annika Lokers
  14 maart 2021 at 07:44 (1 jaar ago)

  Er zit weer zoveel moois tussen

  Beantwoorden
 29. Jacqueline Oud
  14 maart 2021 at 07:33 (1 jaar ago)

  Dank weer voor deze leuke en handige passessie! Vindt de tweede levering echt heel mooi en verrassend zowel qua motieven als modellen. Denk dat er voor iedereen en voor elk figuur wel iets tussen zit. Mijn persoonlijke favorieten zijn toch wel het Doily motief in zowel het Stralsund model als de button down Dress model en het Daisy red motief in meerdere modellen. Maar ook de zomerse jurken zijn prachtig maar inderdaad voor later dit jaar:-) De off white top met gouden dots vind ik ook erg mooi! Fijn dat jullie ook zelf hebben genoten. Weet nu ook welke maat ik nu echt nodig heb in het Stralsund model. Veel dank weer dames en een fijne zondag gewenst!
  Liefs

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.