Tweede levering Tante Betsy: passen bij Bouke!

Afgelopen week kwam de tweede levering Tante Betsy van dit najaar bij de verkooppunten binnen. Bouke van Bij Tante Pollewop had Neeltje en mij eerder al een berichtje gestuurd, en dinsdag liet ze weten dat ze een verzendbevestiging had ontvangen dat het woensdag geleverd zou worden. Donderdagavond konden we komen passen! Helaas had Neeltje een afspraak in haar agenda staan die ze niet kon verzetten, dus ‘moest’ ik het dit keer alleen doen. Natuurlijk heb ik van alle items weer foto’s gemaakt, en laat jullie in dit artikel meekijken!

Tweede levering Tante Betsy

Toen ik na mijn werk bij Bouke kwam, had ze de geleverde items al klaar liggen. Ik had van te voren mijn wensitems doorgegeven, en dat was maar goed ook. Eรฉn van de jurkjes van mijn wishlist was op dat moment namelijk al uitverkocht!

We dronken eerst even een kopje thee (twee) en ik at mijn boterhammen ondertussen op die ik meegenomen had. Even bijkletsen, en genieten van de fijne sfeer bij Bouke in huis ♥

Bouke had allerlei lekkers op tafel gezet, ze kent me goed inmiddels ๐Ÿ˜‰

Maar goed, ik kwam niet voor de kruidnoten, tijd om te gaan passen!

Tweede levering Tante Betsy

Ik begon met Dress Betsy Hearts Navy, het jurkje van mijn wishlist. Vorig jaar zat dit jurkje ook in de najaarscollectie, maar dit jaar is ze nรณg mooier ♥

Net als de effen Dress Betsy die ik bij de eerste passessie van Bij Tante Pollewop liet zien, heeft dit jurkje prachtige roze biesjes van kant, roze knopen รฉn een mooi borduursel aan de voorkant en op de mouw. Weten jullie nog dat ik vorig jaar zomer vertelde dat Dress Betsy mijn model niet was? Nou, ik ben helemaal om hoor, ik vind het gewoon een fantastisch model ♥

Ik draag Dress Betsy in mijn eigen maat L. De mouwen zijn iets aansluitender dan de effen Dress Betsy van de eerste levering, maar passen bij mij nog steeds prima. Heb je wat stevigere armen, dan kun je wellicht beter voor een maatje groter kiezen.

Het volgende jurkje was Midi Dress Lovely Black,een nieuw model. Zoals de naam al verklapt, valt dit model iets langer, bij mij net over de knie (ik ben 1.78 lang). De Lovely print is echt prachtig, en zรณ lief! En schattige kleurtjes natuurlijk, die op de zwarte achtergrond prachtig uitkomen.

De Midi Dress valt op maat, ik draag haar in mijn eigen maat L. Van boven viel ze bij mij mooi aansluitend, maar in de taille had ik wat ruimte over. Een ideaal jurkje voor de kruidnoten- en kerstkransjestijd die eraan komt dus ๐Ÿ˜‰

Dress Swirley Romantica Navy was het volgende jurkje wat ik paste, met een werkelijk prachtige bloemenprint ♥ Dit model zagen we vorige winter al, met een overslag bij de buste en een lekker zwierig rokgedeelte. Ik draag Dress Swirley ook weer in mijn eigen maat.

Tweede levering Tante Betsy

Dress Swirley is een erg geschikt model als je niet zo lang bent. Bij mij viel het jurkje net iets te kort vond ik. Ergens maar goed ook dat niet alle modellen geschikt voor me zijn, anders werd het helemaal lastig kiezen ๐Ÿ˜‰

Bouke kocht de Lovely print ook in een ander model en een andere kleur in: Shirt Dress Lovely Navy. Dit model paste ik bij de eerste levering in de fleurige Petunia print. Waar Shirt Dress Petunia wat losser viel, valt ze in de Lovely Navy uitvoering iets aansluitender. Ook valt deze aan de voor- en achterkant recht, waar Shirt Dress Petunia wat ronder loopt. Ik draag haar hier in mijn eigen maat L, als je haar iets losser wilt kun je dus beter een maatje groter kiezen.

In de kleur Navy is deze print ook al zo mooi, echt een heel lief jurkje vind ik het. Onder alle jurkjes draag ik trouwens de High Waist Legging Hearts Red, wat een heerlijke legging is dat! Ik draag deze in maat M, dezelfde maat als ik de Tante Betsy leggings van afgelopen zomer heb. Ze valt dan wel echt aansluitend bij mij, als je de legging liever met iets meer ruimte draagt kun je dus gewoon je eigen maat kiezen.

Tweede levering Tante Betsy

Hartjes op mijn legging, bloemen op mijn jurkje: daar kan nog best een polkadot-vestje bij! Oooooh, wat is dit een geweldig vestje! Gemaakt van 100% katoen, maar lekker dik. Dit wordt mijn favoriet de komende winter denk ik!

Ja, die combi kon mijn goedkeuring wel wegdragen hoor ๐Ÿ™‚

Tweede levering Tante Betsy

Aan de binnenkant is het vestje precies andersom: wit met rode stippen ๐Ÿ™‚

Tweede levering Tante Betsy

Van dat passen krijg je wel een glimhoofd, hahaha!

De dag voordat ik ging passen bij Bouke, zag ik opeens dat ze Dress Lilly Petal Navy ook online had staan. Dit jurkje heb ik al in het zwart en in het groen, maar de Navy zat stiekem toch ook nog een beetje in mijn hoofd. Even aantrekken, gewoon even kijken…

Tweede levering Tante Betsy

Hahaha Bouke zei het al voor ik in de spiegel keek: je hoofd gaat er helemaal van stralen ♥ En ja hoor, dit is รฉcht mijn jurkje. Ik vind het model en de print zo ontzettend gaaf, dat ik ter plekke besloot dat de Navy ook gewoon nog mee naar huis mocht.

Tweede levering Tante Betsy

En kijk nou wat een werkelijk fantastische combi het is met de hartjeslegging en het polkadot vestje ♥ Ja, hier wordt ik hรฉรฉl, hรฉรฉl blij van!

Blij ei in da house!

Het laatste item wat ik gepast heb, is de Skirt Romantica Purple. Hier heeft Bouke ook de bijpassende blouse bij, maar die was al uitverkocht in mijn maat. Wat is deze print nรณg mooier in het paars zeg! Ik draag er op de foto een roze shirtje van de zomercollectie bij, en ook weer het stippenvestje ♥ Het rokje valt iets rechter, maar nog steeds in een lichte A-lijn. Ik draag deze ook in mijn eigen maat L.

Tweede levering Tante Betsy

Wat een heerlijke kleuren bij elkaar, ik houd hier zรณ van!

Alle items die ik laat zien, zijn verkrijgbaar in de webshop van Bij Tante Pollewop. Is je maat uitverkocht, dan kan Bouke deze wellicht nog voor je nabestellen, stuur haar zeker even een berichtje. Maar zoals ik al eerder aangaf: dit seizoen is de voorraad beperkt, dus wacht echt niet te lang met het bestellen van je favoriete item(s).

Met dank aan Bouke voor haar gastvrijheid

20 Comments on Tweede levering Tante Betsy: passen bij Bouke!

 1. Liesbeth Letink
  18 oktober 2020 at 14:10 (2 jaren ago)

  Heel leuk om je te volgen. Ik ben helaas niet zo mooi slank als jij maar haal zeker inspiratie bij jou vandaan en kijk bij jou hoe iets staat. Ik heb net de shirt dress lovely green besteld. De blauwe vind ik jou erg mooi staan maar ik ben vrij blond dus vond ik groen leuker . Dank voor het delen en ga zo door!!

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 oktober 2020 at 14:17 (2 jaren ago)

   Lief, dankjewel! โ™ฅ De groene Lovely print is ook prachtig!

   Beantwoorden
   • Liesbeth Letink
    18 oktober 2020 at 14:22 (2 jaren ago)

    Ik ben erg benieuwd hoe die staat

    Beantwoorden
 2. Ayesha
  17 oktober 2020 at 15:13 (2 jaren ago)

  Prachtig weer! En wat heb je er weer een leuke blog van gemaakt. ๐Ÿ˜€

  Beantwoorden
  • Natasja
   17 oktober 2020 at 21:04 (2 jaren ago)

   Dankjewel ๐Ÿ™‚

   Beantwoorden
 3. Bouke
  11 oktober 2020 at 12:06 (2 jaren ago)

  Zo duidelijk te zien welke je hart laten huppelen
  Dankjewel voor je blog en je gezelligheid

  Beantwoorden
 4. Sigrid
  11 oktober 2020 at 12:00 (2 jaren ago)

  Prachtige passessie weer met prachtige items

  Beantwoorden
 5. Petra van Schijndel
  11 oktober 2020 at 10:38 (2 jaren ago)

  Prachtig weer! Thnx voor alle informatie.

  Beantwoorden
 6. Liek
  11 oktober 2020 at 10:10 (2 jaren ago)

  Zo fijn deze passessies! Staat je allemaal leuk, maar het setje wat mee naar huis gegaan is, springt eruit!

  Beantwoorden
 7. Miranda Aerts
  11 oktober 2020 at 09:33 (2 jaren ago)

  Dat was weer genieten, ik ben benieuwd welke je aan je garderobe hebt toegevoegd ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 8. MirandaT
  11 oktober 2020 at 09:27 (2 jaren ago)

  Ik kijk elke keer uit naar je passessie. Super leuk, al ben ik nog niet zo ver dat ik verschillende prints (bloemen, hartjes en stippen) door elkaar draag. Ik houd het nog wat rustiger. Maar het staat je allemaal super. Je hebt gewoon wat meer lef dan ik heb.
  Fijne zondag, groetjes Miranda

  Beantwoorden
 9. Yolanda
  11 oktober 2020 at 09:18 (2 jaren ago)

  Gezellige kleurrijk collectie

  Beantwoorden
 10. Merel
  11 oktober 2020 at 09:11 (2 jaren ago)

  Wat een heerlijke collectie heeft tante deze herfst/winter! Wat moeilijk kiezen… het staat jou ook allemaal even mooiโค๏ธ

  Beantwoorden
 11. Ria
  11 oktober 2020 at 09:07 (2 jaren ago)

  Leuk! Hou van je passessie’s, zo zie ik perfect hoe het bij mij zou staan. Heb koopstop maar 1 jurkje van diegene die jij hier gepast heb moet er eigenlijk wel komen …shirt dress Lovely navy…

  Beantwoorden
 12. Dsgmar
  11 oktober 2020 at 09:03 (2 jaren ago)

  Wat leuk weer zoโ€™n mooie sessie van jou! En ik moet zeggen de Lily Petal is gewoon je jurk en ik vrees dat er bij ook nog een andere kleur komt ooit. De lovely print is ook al zo mooi! Bedankt vooralke handige info!

  Beantwoorden
 13. Joyce
  11 oktober 2020 at 08:56 (2 jaren ago)

  Jaaaa daar is de pas sessie zo ontzettend leuk! Wat weer een prachtige collectie. Super keuzes heb je gemaakt!!

  Beantwoorden
 14. Neeltje
  11 oktober 2020 at 08:54 (2 jaren ago)

  Oh wat heb ik gemist. Ziet er super gezellig en leuk uit. De volgende keer ben ik er weer bij! Mijn items zijn besteld!

  Beantwoorden
 15. Esther Messing
  11 oktober 2020 at 07:47 (2 jaren ago)

  Het is toch onmogelijk om een keus te maken. Alles staat je fantastisch. En idd. de dress Lily Petal snap ik dat die mee mocht.
  Thanks voor deze geweldige blog. Fijne zondag, kus Esther

  Beantwoorden
 16. chucky1012
  11 oktober 2020 at 06:27 (2 jaren ago)

  Goedemorgen….
  Wat zijn dit mooie jurken.
  Ze staan jou prachtig.
  Leuke foto’s.

  Een fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
  • Jelma
   13 oktober 2020 at 07:08 (2 jaren ago)

   Wat ziet de collectie er weer mooi uit! En wat fijn dat jij je ‘opoffert’ om alles te passen.
   Leuk dat je de midi dress lovely ook hebt geshowd; deze staat op mijn wensenlijstje.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.