Tweede pasvideo Tante Betsy AW 2020

Vorig week liet ik jullie in een pasvideo de Tante Betsy items zien die ik bij mijn passessie bij Bij Tante Pollewop gekocht had. Vandaag heb ik alweer een pasvideo voor jullie #sorrynotsorry Ik heb nog een aantal jurkjes en een blouse bij Tante Betsy zelf in de webshop besteld. En die laat ik natuurlijk ook graag aan jullie zien!

Tweede pasvideo Tante Betsy AW 2020

Zoals ik al eerder vertelde: de voorraad is dit seizoen een stuk beperkter dan andere seizoenen. Dat is iets waar alle merken nu mee te maken hebben, natuurlijk vanwege Corona. Daarom wilde ik niet te lang wachten met het bestellen van mijn wensitems. Mijn bestelling kwam vorige week binnen, en ik heb afgelopen weekend meteen weer een pasvideo opgenomen. Zo kun je alvast zien hoe de jurkjes vallen, en hoe de kleuren en prints in het echt zijn. Later volgen natuurlijk nog aparte outfit-artikelen, zoals jullie van mij gewend zijn. Voor nu: veel kijkplezier!

Ik bestelde alle items in de webshop van Tante Betsy. Ik draag alles in mijn eigen maat L, behalve Dress Zipp Millie Blue. Die valt ruim, en kun je dus een maatje kleiner nemen.

8 Comments on Tweede pasvideo Tante Betsy AW 2020

 1. Petra van Schijndel
  23 september 2020 at 21:19 (2 jaren ago)

  Alles staat je weer prachtig Natasja. Bedankt voor de leuke video.

  Beantwoorden
 2. Jobke
  23 september 2020 at 20:56 (2 jaren ago)

  Leuk! Je hebt mooie items uitgezocht. Ik wil graag de blouse. Ik weet nu dat ik die in mijn eigen maat kan bestellen. πŸ™‚

  Beantwoorden
 3. Joyce
  23 september 2020 at 16:14 (2 jaren ago)

  Wat weer super om te zien! Wat goed dat die blouse nu aansluitend valt, die was voor mij altijd veel te wijd aan de onderkant. Dus goed om te weten! Bedankt weer voor je leuke video

  Beantwoorden
 4. Miranda
  23 september 2020 at 14:50 (2 jaren ago)

  Superleuk dat je ons weer
  de nieuwe collectie showd.
  Staat je weer prachtig

  Beantwoorden
 5. Jeltje
  23 september 2020 at 14:13 (2 jaren ago)

  Heel leuk weer, dank je wel voor je informatieve video!

  Beantwoorden
 6. Sigrid
  23 september 2020 at 13:12 (2 jaren ago)

  Prachtige passessie weer

  Beantwoorden
 7. Neeltje
  23 september 2020 at 09:25 (2 jaren ago)

  Wat een mooie items zijn dit allemaal. Bedankt voor de super gave video!

  Beantwoorden
 8. Yolanda
  23 september 2020 at 09:15 (2 jaren ago)

  wat staat alles leuk, fijn zo’n uitgebreide garderobe

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.