Uitbreiding Weleda Arnica Sport lijn

Een paar weken geleden is de Weleda Arnica Sport lijn uitgebreid met twee producten: Arnica Sport Bad en Arnica Sport Gel. Twee producten die zorgen voor ontspanning van de spieren na het sporten, en vastzittende of stijve spieren verminderen. Ik laat je deze producten vandaag zien, en vertel je er wat meer over!

Weleda Arnica Sport

Weleda Arnica Sport Bad (€ 13,79/200 ml)

Arnica Sport Bad bevat een combinatie van diverse kruiden, waaronder Arnica-extract en heeft  daarnaast een stimulerende geur van pure lavendel en rozemarijn. Wie graag een bad neemt na het sporten, kan enkele dopjes van deze badmelk aan het water toevoegen om het herstel en de ontspanning van de spieren te bevorderen.

Weleda Arnica Sport

Alle producten uit de Weleda Arnica Sport lijn bevatten Arnica, en dat is niet voor niets gekozen:

Extract van Arnica, ook valkruid genoemd, heeft een verwarmende en ontspannende invloed op de spieren. Daarnaast bevordert het de doorbloeding waardoor het weefsel sneller herstelt. Bovendien helpt het om de spieren te versoepelen.

De natuurlijke oliën en planten extracten in Weleda Arnica Sport Bad zorgen niet alleen voor de heerlijke geur, die tegelijk ontspannend en verkwikkend is. De ingrediënten zijn ook verzorgend, en zorgen ervoor dat je huid niet uitdroogt. Ik voel me als herboren na zo’n bad!

Weleda Arnica Sport

Je voegt een paar dopjes Weleda Arnica Sport Bad toe aan het warme water, en je lichamelijke en geestelijke herstel kan beginnen!

Tip: Heb je vermoeide voeten, na bijvoorbeeld een dag winkelen of een lange wandeling? Weleda Arnica Sport Bad werkt ook ontzettend goed en heilzaam in een voetenbadje!

Weleda Arnica Sport

Weleda Arnica Massageolie (€ 11,99/100 ml)

Arnica Massageolie ontspant en versoepelt de spieren. Door het verwarmende effect op de spieren, werkt de massageolie direct en kan zowel voor, als tijdens of na het sporten gebruikt worden.

Weleda Arnica Sport

Ook in de Arnica Massageolie vind je alleen maar natuurlijke oliën en planten- en kruidenextracten. De parfum die in de olie is toegevoegd, is afkomstig van natuurlijke essentiële oliën.

Weleda Arnica Sport

Weleda ontwerpt haar flessen met massage- en huidolie zo, dat doseren heel makkelijk gaat, zonder te knoeien. En de ribbeltjes aan de zijkanten van de glazen flacons zorgen ervoor dat de fles niet zomaar uit je handen glipt, ook niet als deze vettig zijn door de olie.

Weleda Arnica SPort

Weleda Arnica Massageolie is dikker dan een verzorgende huidolie. De rijke olie in combinatie met de verwarmende werking en de verkwikkende geur zorgt ervoor dat mijn spieren zich al vrij snel ontspannen. Nu zoek ik alleen nog iemand die mijn nek en schouders hiermee wil masseren na een hele dag en avond achter mijn computer gezeten te hebben 😉

Weleda Arnica Sport

Weleda Arnica Gel (€ 8,99)

Arnica Gel is bedoeld om het herstel van gevoelige spieren te ondersteunen. Deze gel heeft juist een verkoelende werking, en kan worden toegepast bij bijvoorbeeld een verstuiking of verzwikking, maar ook bij blauwe plekken door stoten en/of vallen.

Weleda Arnica SPort

Extract van Arnica bevordert de doorbloeding van de huid, waardoor zuurstof en voedingsstoffen sneller naar de betreffende plek in het lichaam worden gevoerd en afvalstoffen versneld worden afgevoerd.

Weleda Arnica Sport

Arnica Gel mag alleen op een intacte huid worden gebruikt, dus niet op open wonden. Je brengt Arnica Gel zo snel mogelijk aan op de betreffende plek, en herhaalt dit indien gewenst een aantal keren per dag, eventueel afgedekt met een verband of zwachtel.

Met de nieuwe producten in de Weleda Arnica Sport lijn biedt dit prachtige merk een complete lijn voor tijdens en na het sporten. In het assortiment vind je tevens een Arnica Sport Douchegel en een Arnica Sport Gel.

De producten uit de Weleda Arnica Sport lijn zijn onder andere verkrijgbaar bij BigGreenSmile.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

6 Comments on Uitbreiding Weleda Arnica Sport lijn

 1. Natascha
  9 augustus 2016 at 20:20 (5 jaar ago)

  Dit ga ik onthouden! Ik heb de laatste weken erg last van mijn spieren dus misschien is dit wel lekker! Komt door mn zware zwangere buik haha.

  Beantwoorden
 2. hilde
  9 augustus 2016 at 18:14 (5 jaar ago)

  Oh die gel ga ik halen! Met 3 hockeyers in het gezin zijn er vaak blauwe plekken en blessures.

  Beantwoorden
 3. Nienke
  9 augustus 2016 at 11:56 (5 jaar ago)

  Die massageolie lijkt me heel fijn!

  Beantwoorden
 4. marije
  9 augustus 2016 at 09:01 (5 jaar ago)

  Ik heb eigenlijk nog nooit zoiets geprobeerd maar het is misschien wel een idee. Bedankt voor de review 🙂

  Beantwoorden
 5. Mariëlle M
  9 augustus 2016 at 08:24 (5 jaar ago)

  Ik heb er nog niets van geprobeerd, maar de gel lijkt me wel handig!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  9 augustus 2016 at 07:28 (5 jaar ago)

  Fijne review!
  Helaas heb ik geen ligbad en zeker de andere wel kopen.
  Ik loop en fiets namelijk erg veel net als dat ik zwem.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.