Unboxing by Benthe: de Snuffelbox

Voor dit unboxing-artikel heb ik de hulp ingeroepen van mijn lieftallige assistente Benthe ๐Ÿ™‚ Het gaat namelijk over de Snuffelbox, een tweemaandelijkse verrassingsbox voor de hond. Ik bestelde een exemplaar, en laat je samen met Benthe zien wat er allemaal in zit.

Snuffelbox

Unboxing: de Snuffelbox

De Snuffelbox zat mooi ingepakt, in goudkleurige folie. Komt direct mijn eerste ‘puntje van kritiek’: papier is veel leuker voor honden, want dat kunnen ze zelf openscheuren ๐Ÿ˜‰ Aan de strik van jute zaten nog twee hondenkoekjes vast gemaakt, maar die waren al op op het moment dat ik de foto’s ging maken, hihihi!

Snuffelbox

Blablabla, schiet nou maar gewoon op vrouwtje!

Snuffelbox

Snuffelbox

Snuffelbox

De eerste indruk is verder goed, het ziet er allemaal heel netjes en professioneel uit. Het speciale papiertje in de doos is enorm leuk!

Snuffelbox

Bovenop ligt een kaartje met daarop vermeld wat er allemaal in deze editie van de Snuffelbox zit. Die leg ik snel aan de kant, Benthe mag eerst spieken!

Snuffelbox

Snuffeldesnuffel… Dit ruikt goed zeg!

Snuffelbox

De Snuffelbox is tot de rand toe gevuld met zo op het eerste gezicht vooral heel veel lekkers. De merken die ik in mijn eerste oogopslag zie, zijn allemaal bekende A-merken. Hieronder laat ik alle producten รฉรฉn voor รฉรฉn aan je zien:

Snuffelbox

Als eerste een zakje zogenaamde lam-rijst ’trainers’: kleine snoepjes die makkelijk zijn om mee te nemen tijdens het wandelen. Hier is Benthe gek op, dus die komen zeker goed terecht!

Snuffelbox

Als tweede komen we een groot bot van Braaaf tegen (de box wordt op het formaat van je hond afgestemd, dus als je een sjiewaawaa hebt, krijgt deze uiteraard een kleiner bot). Dit merk kennen we al, ik heb regelmatig andere soort botten hiervan, die Benthe met smaak verorbert.

Snuffelbox

Het volgende product is een shampoo van het merk Jean Peau, ik denk wel het bekendste merk op dat gebied. Nu hoeft Benthe eigenlijk zelden tot nooit in bad (ze is zelfreinigend, lol), dus deze zal ik waarschijnlijk niet gebruiken. Maar misschien kan ik er iemand anders blij mee maken?

Snuffelbox

Deze Snuffelbox bevat 1 speeltje, een flosstouw met een grappige squeaker eraan vast gemaakt. Benthe houdt niet zo van flosstouwen (dat was meer de afdeling van Beau), maar de squeaker vindt ze wel heel interessant. Ik had zo’n speeltje nog niet eerder gezien, dus: leuk!

Snuffelbox

Een Diva wil af en toe natuurlijk wel een koekje eten, dus deze lam-rijst koekjes komen ook altijd van pas.

Snuffelbox

Benthe eet normaal gesproken rauw vlees en vleesbotten, maar als we een dagje weg zijn of op vakantie, krijgt ze Renske. Haar favoriete fastfood-merk zeg maar ๐Ÿ™‚

Snuffelbox

Een ‘vegetarische tandenborstel’, ik weet niet zo goed wat ik daaronder moet verstaan. Ik vermoed dat het niet de gezondste snack is, maar Benthe vond hem lekker, hihihi! En ach, ik eet ook wel eens iets ongezonds…

Snuffelbox

Snuffelbox

Je kunt bij de Snuffelbox kiezen voor een ‘Upgrade’, in de vorm van een extra speeltje of een extra snack. Ik had voor de laatste gekozen (als ik de inhoud had geweten, had ik waarschijnlijk voor het speeltje gekozen), dit bleken twee zakjes Boxby snacks te zijn. Gedroogde kipfilet en sushi rolletjes. Ik koop zelf ook regelmatig snacks van dit merk voor Benthe, een prima keuze dus!

Snuffelbox

Genoeg gekletst, tijd voor een snackje!

Via de website van de Snuffelbox kun je je heel eenvoudig aanmelden. Hierbij kun je aangeven wat voor formaat hond je hebt, of je een extra traktatie of extra speeltje bij je box wilt ontvangen (of allebei) en hoeveel honden je hebt. Als je hond een allergie heeft, kun je dit het beste even via de mail doorgeven. Het abonnement is op ieder moment en per direct opzegbaar.

De Snuffelbox kost โ‚ฌ 14,95 per maand, je ontvangt dan eens per twee maanden een nieuwe box voor je hond. Je kunt nu tijdelijk profiteren van een speciale lanceer-actie: je ontvangt 10 euro korting op je eerste Gouden Snuffelbox (special edition). Dit is de box die ik hierboven liet zien (ik weet niet of de inhoud van alle Gouden Snuffelboxen hetzelfde is), met een winkelwaarde van โ‚ฌ 32,50. Ik heb hier โ‚ฌ 19,90 voor betaald (exclusief de extra traktaties), ik vind dat ik hier een mooie inhoud voor heb gekregen, met kwalitatieve producten van bekende merken. Ook Benthe was erg te spreken over de Snuffelbox, we gaan dus in ieder geval door voor de volgende ronde!

Had jij al weleens van de Snuffelbox gehoord?

8 Comments on Unboxing by Benthe: de Snuffelbox

 1. Cindy
  12 april 2015 at 11:01 (7 jaren ago)

  Wat een leuke unboxing zeg! En leuk dat zoiets ook voor honden bestaat. Heb zelf katten dus zou het niet bestellen. En ook al zou het bestaan dan ook niet denk ik, mijn katten eten alleen dieetvoer (te zwaar en 1 last van zijn blaas)
  Maar wel erg leuk bedacht!

  Beantwoorden
 2. sakura
  12 april 2015 at 10:35 (7 jaren ago)

  zo die is flink gevuld!! Leuke box! Zal Nova ook geweldig vinden, maar ik twijfel… wil altijd zelf een beetje bepalen welke snacks ze krijgt, ook shampoo gebruiken wij hooguit 1 keer in de 5 jaar haha… Maar wel leuk!!

  Beantwoorden
 3. Beau
  12 april 2015 at 10:03 (7 jaren ago)

  Wat leuk, ik zag het laatst een keer een box voorbij komen in een advertentie en weet nu door jou en Benthe wat er zoal in de snuffelbox zit ๐Ÿ™‚ maar eens even snuffelen voor Buddy op de site.

  Beantwoorden
 4. Jori
  12 april 2015 at 09:51 (7 jaren ago)

  Wat leuk Natasja,nog nooit van gehoord,Oeps….Vindt je het leuk als ik je artikel deel op dalgekken?

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 april 2015 at 10:39 (7 jaren ago)

   Ja zeker, leuk!

   Beantwoorden
 5. Mariรซlle
  12 april 2015 at 09:42 (7 jaren ago)

  Ik vind het niet duur voor wat je krijgt! Maar wij hebben een hele basic ‘routine’ voor onze hond haha. Misschien als ie ouder wordt dat we hem vaker wat lekkers geven, maar we houden het nu vooral bij brokjes en dentasticks!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  12 april 2015 at 06:52 (7 jaren ago)

  Leuke inhoud van de box en ik wist niet dat dit voor honden bestond ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.