Unboxing: Bestelling bij The Make Up Spot!

Al een hele tijd stonden er een aantal make-up producten van The Make Up Spot op mijn verlanglijstje. Sterker nog: ze lagen al een hele tijd in mijn virtuele winkelmandje. Maar zoals dat vaak gaat met wishlists: er komt altijd wel iets voorbij wat je nét nog iets liever wilt, of wat je op dat moment harder ‘nodig’ hebt. Afgelopen zaterdag was ik in een shop-modus, en klikte ik zomaar opeens op ‘bestellen’ 🙂 Ik laat je zien welke mooie items er gisteren bij mij binnen kwamen!

The Make Up Spot

The Make Up Spot – unboxing

Altijd weer een spannend moment, als je het vloeipapier gaat verwijderen. Natuurlijk wist ik nog prima wat ik allemaal besteld had, maar om het dan eindelijk echt in handen te hebben, dat is altijd wel een mooi momentje hoor!

The Make Up Spot

Kijk dan, wat een Beauties! Een paar hele bekende toppers, maar ook een paar nieuwe producten en wat minder bekende items. Vooral dat laatste vind ik ook altijd erg leuk om te delen op Beautyspots, ik probeer ook de wat minder bekende producten en merken voor jullie te vinden.

The Make Up Spot

Als eerste bestelde ik twee nieuwe Carmex lippenbalsems. Sinds ik dit merk bijna een jaar geleden ontdekte (dankzij The Make Up Spot), heb ik er al heel wat opgemaakt. Het is echt mijn favoriete lippenbalsem ooit. Toen ik ongeveer een maand geleden de laatste opmaakte, dacht ik: ach, er zullen vast wel andere lippenbalsems zijn die ‘ook goed’ zijn. Wrong! Mijn lippen werden weer droger en kregen velletjes. Tijd om Carmex weer in te schakelen! Ik bestelde er twee: één voor op mijn bureau en één voor op mijn nachtkastje. Ik kan weer even vooruit!

The Make Up Spot

The Make Up Spot

De Sleek Candy Tint Balm is één van de nieuwste producten van Sleek. Het is een lippenbalsem met een subtiel kleurtje, voorzien van Jojobaolie en vitamine E en C en heeft een SPF 15. Of hij net zo fijn is als hij klinkt, vertel ik je binnenkort!

The Make Up Spot

The Make Up Spot

Cindy-Lou Manizer van The Balm staat al heeeeeeeel lang op mijn verlanglijstje. Eigenlijk staat Mary-Lou er ook op, maar die moet nog even wachten. Ik kan tenslotte ook niet alles tegelijk gebruiken en reviewen 🙂 Ook hier volgt binnenkort een mooi artikel over, ik kan niet wachten!

The Make Up Spot

The Make Up Spot

Make-up kwasten kun je nóóit genoeg hebben, zeker niet als ze van een merk als Real Techniques zijn. De Sculpting Brush is een vrij nieuwe ster aan het front, ik meen dat hij afgelopen zomer is uitgebracht. Hoogste tijd om hem zelf eens uit te proberen, na alle positieve verhalen die ik er over heb gehoord en gelezen!

The Make Up Spot

The Make Up Spot

Sinds het Zoeva Cocoa Blend oogschaduwpalette ben ik groot fan van de palettes van dit merk. Het Smoky palette is al net zo’n plaatje, met toch weer heel andere kleuren. Ik ga het komend weekend (bij daglicht) op de foto zetten, en daarna lekker ermee aan de slag. Ik ben benieuwd of het net zo’n fijne en goede kwaliteit heeft als het Cocoa Blend palette!

Zo, dat zijn een paar mooie producten die ik bij elkaar geshopt heb he? Al deze producten zijn verkrijgbaar in de webshop van The Make Up Spot, de meeste zie je binnenkort terug in een uitgebreidere review. Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

10 Comments on Unboxing: Bestelling bij The Make Up Spot!

 1. Yvonne
  7 februari 2016 at 15:09 (6 jaren ago)

  Happy mail, heerlijk om zulke pakketjes te ontvangen. Ik kijk uit naar je reviews. Ik heb je blog net ontdekt en ik vind het leuk om de ervaringen van een 40+ te volgen.

  Groetjes,
  Yvonne

  Beantwoorden
 2. Krista
  28 oktober 2015 at 20:20 (7 jaren ago)

  Wat een mooie spullen heb je gekocht! Van Cindy-Lou ga je zeker weten geen spijt krijgen!! Ik ben ook heel benieuwd naar het smokey-palette, daar zit is al heel lang over na te denken!

  Beantwoorden
 3. Cindy
  28 oktober 2015 at 20:06 (7 jaren ago)

  Heerlijk pakket! Fijn altijd om dat open te mogen maken 🙂

  Beantwoorden
 4. Mieke
  28 oktober 2015 at 19:47 (7 jaren ago)

  Wauw, wat een mooie producten heb je gekocht! Ik ben benieuwd naar de reviews! X

  Beantwoorden
 5. Annette
  28 oktober 2015 at 15:09 (7 jaren ago)

  wat een moois weer allemaal. Ben nieuwsgierig naar het palette

  Beantwoorden
 6. manon
  28 oktober 2015 at 12:44 (7 jaren ago)

  Wat een mooie producten allemaal, ik ben erg benieuwd naar wat je ervan vind!

  Beantwoorden
 7. Babs
  28 oktober 2015 at 11:04 (7 jaren ago)

  De sculpting brush. Daar ben ik best benieuwd naar.
  Ik ga even verder lezen over de lippenbalsem, ik heb er ook veel (stiften en blikjes) maar die lippen van mij nu… helemaal kapot. Smeer mij een ongeluk momenteel…

  Beantwoorden
 8. Mariëlle
  28 oktober 2015 at 09:20 (7 jaren ago)

  Hihi ik was al nieuwsgierig, super leuke items heb je gekocht!

  Beantwoorden
 9. Bianca
  28 oktober 2015 at 07:09 (7 jaren ago)

  Mooie producten heb je weer gekocht kijk vooral uit naar de review van het Zoeva palette. Zelf heb ik ook van alles in mijn mandje liggen, maar ik probeer juist voorlopig even niet meer te bestellen (zo moeilijk…) x

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  28 oktober 2015 at 07:02 (7 jaren ago)

  Dat zijn fijne aankopen!
  Ben benieuwd naar alle make-up en de make-up brush.

  Mooie dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.