Unboxing by Benthe: de Snuffelbox!

Steeds als er een pakketje wordt bezorgd, staat Benthe hoopvol te kijken: “Is het voor mij?”. Meestal moet ik haar teleurstellen (aaaaaaah… πŸ™ ), maar vorige week werd er een prachtig pakket helemaal alleen voor Benthe bezorgd! Het was de Dierendag-editie van De Snuffelbox, een bomvolle doos met lekkers en leuks voor de hond. Ik laat natuurlijk samen met Benthe de inhoud van de box aan je zien!

Snuffelbox

Snuffelbox – Dierendageditie

Snuffelbox stelt sinds 2015 leuke en verrassende boxen samen. Zij hebben al ruim 10.000 Nederlandse en Belgische honden blij gemaakt met een Snuffelbox. Elke box heeft een ander thema en de nieuwste editie is speciaal voor dierendag samengesteld. De Snuffel ‘limited edition’ Dierendagbox is gevuld met nieuwe, unieke en voor de hond onbekende producten, die elders nauwelijks verkrijgbaar zijn.

snuffelbox-002

In iedere Snuffelbox vind je een mix van 100% natuurlijke snacks, speelgoedjes, verzorgingsproducten en leuke gadgets. Ik heb in het verleden regelmatig een Snuffelbox voor Benthe besteld, en er zaten iedere keer weer echt kwaliteitsproducten in. Het kwam een enkele keer voor dat Benthe bepaalde snacks niet lustte, maar dat ligt meer aan Benthe dan aan de snacks, het is gewoon een lastige eter. Gelukkig heeft ze een paar vriendjes die er wel raad mee weten πŸ˜‰

Snuffelbox

snuffelbox-008

Deze Limited Edition Dierendagbox zat nΓ³g voller dan de reguliere Snuffelbox, Benthe wist gewoon niet waar ze eerst moest snuffelen πŸ™‚

Snuffelbox

Snuffelbox

Unboxing

Opeens ontdekte ze een rode rubberen bal met een piep erin, dat is altijd bingo bij Benthe. Ze liet alle lekkere snacks voor wat het was, en nam haar nieuwe speeltje mee naar buiten, waar ze enthousiast ging spelen. Ik laat jullie ondertussen de royale inhoud van de Snuffelbox zien πŸ˜‰

Snuffelbox

Er zaten naast de bal nog twee leuke speeltjes in de box, waarvan het pluche vosje Benthe d’r favoriet is. Er zit een piep in de kop en de staart, en ze kan er heerlijk mee in het rond slingeren.

Snuffelbox

De maaltijd met vis en zoete aardappel komt goed van pas. Benthe krijgt meestal vers, rauw vlees te eten, maar van dit soort pakjes heb ik er altijd een paar op voorraad voor als we ergens heen gaan, of als ik vergeten ben om vlees uit de vriezer te halen πŸ˜‰

De grote snack en de snacks in de zak zijn 100% natuurlijk, daar houden Benthe en ik van! Dat wil zeggen: Benthe houdt er van om ze op te eten, en ik houd er van om Benthe zo gezond mogelijke snacks te geven.

Snuffelbox

De vissnacks in het middelste zakje zijn gemaakt van gedroogde vishuid en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Benthe vindt ze niet zo lekker, dus ik denk dat we daar binnenkort Rocco en Lola blij mee gaan maken. De andere zalmsnoepjes vindt ze wel Γ©rg lekker!

Het zakje wat erachter staat, is een kruidenthee, het verbetert de conditie van de huid en de vacht. Je kunt er echt thee van maken en dit in plaats van het drinkwater geven, of je mengt het door het eten. Ik heb deze nog niet aan Benthe gegeven, maar het ziet er goed en gezond uit. En groenten en kruiden passen ook bij honden uitstekend in een gezond menu!

Snuffelbox

Tot slot zit er een fles hondenshampoo en een rubber bot in de Snuffelbox. In principe was ik Benthe nooit, omdat DalmatiΓ«rs een zelfreinigende vacht hebben πŸ˜‰ Maar het is altijd makkelijk om in huis te hebben, voor de enkele keer dat ze in iets vies rolt. Het rubber bot vindt ze erg interessant, maar ze weet nog niet zo goed wat ze er mee moet doen, hihihi!

Benthe en ik vonden de Snuffelbox bijzonder de moeite waard, de producten die erin zitten zijn van een goede kwaliteit en vrij exclusief. Benthe haar favorieten zijn de rode bal, het pluche vosje en de zalmsnoepjes.

Verkrijgbaarheid

De Dierendageditie van de Snuffelbox is uiteraard niet meer verkrijgbaar, maar je kunt wel een losse, reguliere box bestellen, deze kost € 35,00. Je kunt ook kiezen voor een (flexibel) abonnement, je hond krijgt dan ieder kwartaal automatisch een box. Met een abonnement kost de box slechts € 29,00 per keer. Er is ook een Snuffel Verjaardagsbox verkrijgbaar, om de verjaardag van je trouwe viervoeter in stijl te vieren.

Door het aanschaffen van een Snuffelbox help je ook meteen een hond in nood. Het team achter Snuffelbox ondersteunt namelijk diverse asielen, goede doelen en stichtingen voor honden. Dat doen zij door 10% van de winst te doneren.

Benthe heeft de Snuffelbox ontvangen voor een review πŸ™‚

Tot slot laat Benthe in een kort filmpje nog even zien hoe blij ze is met de rode bal. Dit gepiep en geblaf ging de rest van de middag door, sorry buren!

7 Comments on Unboxing by Benthe: de Snuffelbox!

 1. Cindy
  10 oktober 2016 at 21:08 (6 jaren ago)

  Wat leuk zeg! En schattig filmpje πŸ™‚

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  10 oktober 2016 at 20:39 (6 jaren ago)

  Zo een fijn concept!
  Wat kan een hond zo blij zijn van de producten en speeltjes uit de box!

  Beantwoorden
 3. Babs
  10 oktober 2016 at 20:18 (6 jaren ago)

  Ik vind dit zo leuk! Hoop dat er veel hondenbaasjes zijn die hun hond ook zo een box gunnen!

  Beantwoorden
 4. Roos
  10 oktober 2016 at 19:24 (6 jaren ago)

  Wat onwijs leuk zeg zo’n snuffelbox, ze is ook zo enthousiast. Hoe is het met haar, vond het zo vervelend om te lezen dat ze aan het dementeren is. Leg haar maar lekker in de watten πŸ™‚

  Beantwoorden
 5. Manon
  10 oktober 2016 at 17:43 (6 jaren ago)

  Wat een lekkere snacks en leuke speeltjes

  Beantwoorden
 6. Jori
  10 oktober 2016 at 16:39 (6 jaren ago)

  Wat een verwennerij voor je prinsesje.Leuk hoe enthousiast ze met het piepballetje is.

  Beantwoorden
 7. Mireille
  10 oktober 2016 at 15:22 (6 jaren ago)

  Wat is ze weer verwend die Benthe.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.