Unboxing: de I Love Myself December Box

Tussen alle ‘grote’ Beautyboxen blijft er één toch wel mijn favoriet: de I Love Myself Box. En dat is niet omdat ik Mireille persoonlijk ken, maar omdat dit de enige box is waarbij rekening wordt gehouden met je persoonlijke voorkeuren, en die merken bevat die je niet in de standaard beautyboxen tegen komt. Aan het eind van het jaar brengt Mireille inmiddels traditiegetrouw de I Love Myself December Box uit, waarvan ik er gisteren eentje thuisbezorgd kreeg. Natuurlijk heb ik deze mooie box in stijl ge-unboxt, ik laat de prachtige inhoud vandaag aan je zien! Een kleine waarschuwing vooraf: als je de box níet wilt bestellen, lees dan vooral niet verder, want ik kan niet garanderen dat je straks niet alsnog op de bestel-knop klikt!

I Love Myself December Box

I Love Myself December Box

Waar je met Kerst al snel aan rood, goud en glitter denkt, heeft Mireille dit jaar voor haar I Love Myself December Box voor prachtig, sjiek paars gekozen. Ik vind het er heel feestelijk uitzien! Een snelle blik vertelt me dat de box dit keer niet uit één, niet uit twee, maar uit maar liefst drie pakjes bestaat! Oh la la!

I Love Myself December Box

Ik weet inmiddels dat als Mireille iets doet, ze het ook goed doet. Zelfs het bijpassende kaartje wat je deze maand bij je bestelling krijgt, is in prachtig paars ♥

I Love Myself December Box

En natuurlijk zijn de pakjes zoals altijd prachtig ingepakt, ik ben benieuwd of Mireille deze maand hulp krijgt van een paar Kerst-elfjes…

I Love Myself December Box

Eenmaal uitgepakt (en daar was ik echt wel eventjes mee bezig) blijkt de I Love Myself December Box echt bomvol te zitten. Ik zie een paar hele mooie merken en producten, maar natuurlijk laat ik alle producten van dichtbij aan je zien!

I Love Myself December Box

De eerste twee producten zijn meteen al voltreffers voor mij. Links zie je Holly Dolly, een Bath Blaster van Bomb Cosmetics met de geur van Prosecco en bosbessen ♥ Het schattige zeepje rechts komt uit de webshop van Wat Maakt Je Mooi, en ruikt naar versgebakken Kerstkoekjes. Eigenlijk zonde om deze mooie producten te gebruiken, ik laat ze voorlopig gewoon op mijn bureau liggen, kan ik lekker genieten van de heerlijke geuren!

I Love Myself December Box

Van het luxe merk Stendhall zit er een (fullsize) gezichtsscrub in de box, uit de Hypoallergenic Bio Program lijn. De scrub is ultra zacht, en speciaal ontwikkeld om het risico op overgevoeligheidsreacties tot een minimum te beperken.

I Love Myself December Box

Dit product (waarvan jullie vast nog geen idee hebben wat het is) ben ik echt súper blij mee! Het is de Re-Newing Oil Infusion van IK Skin Perfection, een merk waar ik al heel lang mee kennis wil maken. De hoofdingrediënten zijn Arganolie, Avocado olie, St. Janskruid Olie en Rozenolie, de olie is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende en rijpere huid. Wat een Beauty!

I Love Myself December Box

Nog zo’n prachtig, luxe merk: van Marlies Möller zit er een set haarverzorging in de I Love Myself December Box, speciaal bestemd voor gekleurd haar. De set bestaat uit een shampoo, een conditioner en een conditioning spray, allemaal vrij grote travelsize verpakkingen, zodat je de producten ook écht goed kunt uitproberen.

I Love Myself December Box

I Love Myself December Box

Deze Sweet Lips Lip Balm is van Care for Life. Care for Life zet zich in voor kinderen die chronisch, levensbedreigend, terminaal ziek of gehandicapt zijn, door het kind en de familie een financieel steuntje in de rug te geven, bijvoorbeeld voor extra medische zorg of onderwijs. Wat mooi dat Mireille op deze manier aandacht vraagt voor dit goede doel, dat vind ik nog eens een mooie Kerstgedachte!

I Love Myself December Box

Vamp! Extreme is de allernieuwste mascara van Pupa. Hier zit eigenlijk een ander product voor in de plaats in de box, maar omdat ik deze al heb (ik verklap nog even niet wat het is, dan blijft het nog een beetje een verrassing voor degenen die de box besteld hebben), heeft Mireille deze mooie mascara er voor mij in gedaan. En dat is nu precies wat ik bedoel met die persoonlijke aandacht bij de I Love Myself Box ♥

I Love Myself December Box

I Love Myself December Box

Nog een product van Wat Maakt Je Mooi: Oh, Xmas Tree Fluffy Body Butter, met een frisse, opwekkende geur van dennetakken, citroen, kardemom en peper. Dit is echt de geur van Kerstmis in een potje!

I Love Myself December Box

I Love Myself December Box

In dezelfde geur zit er ook een Shower Jelly in de box, hiermee bouw je je eigen kleine Kerstfeestje onder de douche: een Shower Jelly is echt een ontzettend leuk doucheproduct.

I Love Myself December Box

Tot slot zit er van het merk Ashleigh & Burwood een heerlijke Reed Diffuser in de box, in de winterse geur Cinnamon Apple. Vorig jaar zat er ook een Reed Diffuser van dit merk in de ILM December Box, die heeft toen echt ontzettend lang geur afgegeven weet ik nog.

Wauw, wat is het weer een prachtige I Love Myself December Box. Een echte Kerstbox, vol prachtige merken en producten, die net een tikje luxer en bijzonderder zijn dan in de andere Limited Edition I Love Myself Boxen.

De I Love Myself December Box is in drie prijsklassen verkrijgbaar (€ 24,95 – € 39,95 – € 59,95), de box die ik ontving is die van € 59,95. Op dit moment is de box nog slechts in beperkte oplage verkrijgbaar, wees er dus snel bij als je er nog eentje voor jezelf (of iemand anders) wilt kopen!

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld.

8 Comments on Unboxing: de I Love Myself December Box

 1. Babs
  17 december 2015 at 18:47 (7 jaren ago)

  Ja, deze box is heel compleet. Ik vind het altijd minder als zo een box alleen maar travelsize producten bevat, dat zie ik regelmatig voorbijkomen bij andere bloggers….dan is het echt zonder van het geld.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  17 december 2015 at 06:52 (7 jaren ago)

  Wat een fijne en producten!
  Ik ga eens even kijken of ik toch op die bestelknop zal drukken 😉

  Beantwoorden
 3. Jessica
  16 december 2015 at 07:55 (7 jaren ago)

  erg leuk! maar welke box is dit dan? Aangezien er 3 zijn in verschillende prijscategorieën…

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 december 2015 at 11:41 (7 jaren ago)

   Hoi Jessica, dit is de box van € 59,95.

   Beantwoorden
 4. mireille
  16 december 2015 at 07:42 (7 jaren ago)

  Ik heb dit jaar zelfs een kampioen inpakelf. Maar deze box heb ik zondag hoogstpersoonlijk voor jou samengesteld en ingepakt.

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  16 december 2015 at 06:52 (7 jaren ago)

  Wat een mooie beautybox!

  Beantwoorden
 6. Bianca
  16 december 2015 at 06:47 (7 jaren ago)

  Wederom een prachtige box <3

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.