Unboxing: de Truly Yours van december

Niet alleen de Beauty Box werd gisteren bezorgd, ook de december-editie van Truly Yours werd door de postbode afgeleverd. En ook hiervan werd ik erg blij, kijk snel mee naar de mooie inhoud:

Truly Yours december

Aan de binnenkant van het deksel (die net als de doos zelf bronskleurig is, erg sjiek!) stond een mooie kerstwens. Ik vind het altijd leuk, dit soort kleine dingen die zo’n box net even wat specialer dan anders maken.

Truly Yours december

En dan: de inhoud van de box:

Weleda Rosa Mosqueta Vitaliserende oogcontourcrème: in de Truly Yours van augustus (mijn eerste Truly Yours) zaten al de vitaliserende gezichtscrème en nachtcrème uit dezelfde serie. Ik ben ze momenteel aan het testen, binnenkort lees je er meer over op Beautyspots. Ik kan alvast verklappen dat ik er erg tevreden over ben, ik kijk er dan ook naar uit om deze oogcontourcrème te gaan gebruiken. Fullsize – € 16,53 voor 10 ml

Philosophy Purity Made Simple one-step facial cleanser (factor: wauw!): hierover vertelde ik in dit artikel. Een gezichtsreiniger die make-up verwijdert, je gezicht reinigt en de huid hydrateert. En dat alles in 1 product! Deze miniatuur gaat in januari mee op wintersport, erg handig! Miniatuur van 30 ml (fullsize kost € 19,95 voor 240 ml)

Truly Yours december

Burt’s Bees Replenishing Pomegranate Lip Balm: verzachtende lippenbalsem met een subtiel kleurtje. Wat toevallig dat ik net deze week over een product van Burt’s Bees schreef. Ik ben erg benieuwd naar deze Lip Balm. Fullsize – € 3,95 voor 4,25 gram

Mavala Nail Color Cream in de kleur Sparkling Gold: glitters, glitters, glitters! Ideaal voor een spetterend eindejaarsfeest, of een sjieke kerstborrel. Ik ken het merk niet, jullie wel? Fullsize – € 4,99 voor 5 ml

Thierry Mugler Womanity Eau pour Elles: Sensueel vijg, hartig en zilt kaviaar en friszoete aardbei. Een bijzondere combinatie als je het zo naast elkaar ziet staan, maar oh oh oh, wat ruikt deze lekker! Ik vind het wel een beetje jammer dat de miniatuur geen verstuiver heeft, dat brengt toch wat fijner aan. Miniatuur van 5 ml (fullsize: € 59,99 voor 50 ml)

Truly Yours december

Dr. van der Hoog Charming Chocolate masker: een “euforiserend en revitaliserend” (kant en klaar) masker, wat je huid een oppepper geeft en voor een gelukzalig gevoel zorgt. Ideaal dus voor tussen alle feestdagen door, als je iets te lang hebt gefeest en dat van je gezicht is af te lezen… Fullsize – € 2,23 voor 10 ml

Als extraatje zit er een sample van Thierry Mugler A*men in, een vurige geur met koffie en hout. Leuk om weg te geven aan je man, vriend, broer of wie dan ook. Een erg bijzondere, echte mannelijke geur.

Ook deze maand zijn de mensen achter Truly Yours er weer in geslaagd om een leuke box samen te stellen, ik ben er in ieder geval erg blij mee. Er zitten merken in die ik nog niet kende, en producten waar ik graag kennis mee maak.

Wat vind jij het leukste product uit de Truly Yours van december?

 

11 Comments on Unboxing: de Truly Yours van december

 1. Talitha
  28 december 2012 at 22:39 (10 jaren ago)

  Wauw, wat een mooie inhoud zeg!

  Beantwoorden
 2. Kim
  16 december 2012 at 16:34 (10 jaren ago)

  Van Womanity heb ik al verschillende samples. Ik heb de gewone Womanity in een grote fles en 2 samples en de Womanity Eau Pour Elles heb ik ook al in een miniatuur dus ik was blij dat in mijn Truly Yours box een Alien miniatuur zat. 😀 Ruikt heerlijk!

  Ik zou niet kunnen zeggen welk product ik het leukst vind, ik vind eigenlijk alle producten leuk.

  Was blij verrast dat er een Philosophy product in zat. Ik heb telkens bij de Survey aangegeven bij ‘welk merk zou je graag willen zien in de box?’ dat ik graag Philosophy producten in de box wil zien. Leuk dus!

  Beantwoorden
 3. Vera
  16 december 2012 at 14:44 (10 jaren ago)

  Ik heb hem nog niet ontvangen, maar ik was gewoon té nieuwsgierig en ik ben nu al blij!!

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 december 2012 at 17:00 (10 jaren ago)

   Wat jammer dat je hem gisteren nog niet hebt ontvangen 🙁

   Beantwoorden
   • Vera
    16 december 2012 at 19:26 (10 jaren ago)

    Volgens mij komt DHL hier niet op zaterdag.. 🙁

    Beantwoorden
    • Vera
     17 december 2012 at 10:56 (10 jaren ago)

     Hij is errrr! Ik heb alleen een ander geurtje, maar daar ben ik erg blij mee, want dat is mijn favoriet van het moment. 🙂

     Beantwoorden
     • Natasja
      17 december 2012 at 11:09 (10 jaren ago)

      Jeeeej! Welke geur heb jij gekregen?

 4. Linda
  16 december 2012 at 12:43 (10 jaren ago)

  Leuk artikel, ik krijg bijna spijt dta ik geen TY heb. ik ken mavala wel en ben er redelijk tevreden over. Het wordt op schiphol verkocht

  Beantwoorden
 5. Janet
  16 december 2012 at 10:56 (10 jaren ago)

  Leuke review! De Philosophy wilde ik altijd al een keer proberen.

  De Womanity had nav 1 van de andere boxen al in een fullsize gekocht. Mocht je dat ook willen, let dan wel op welke versie je pakt. Er zijn nl naast een edt en een edp verschillende versies van het luchtje met dezelfde naam. (Bijv een versie waar ook leer in verwerkt is)

  De nagellak kende ik ook al uit een andere box. Toeval wil dat ik in 2 boxen deze maand een gouden glitterlak heb. Deze is de mooiste van de 2. Dekt mooi en heeft ook rode en groene glitters.

  De oogcreme had ik al uit een andere box.

  De burts bee lippenbalsem heeft mijn zoontje ingepikt (hij spaart lippenbalsems omdat hij dan cool is haha)

  De chocolademasker gebruik ik al een tijdje.

  Al met al een hele leuke box.

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 december 2012 at 17:00 (10 jaren ago)

   Bedankt voor de tip over de Womanity!

   Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Unboxing: de Truly Yours van december

 1. […] te gaan proberen. Ook de Rosa Mosqueta Vitaliserende Oogcontourcrème, welke in de laatste laatste Truly Yours zat, ligt klaar om getest te gaan worden. Hierover horen jullie uiteraard over een tijdje […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.