Unboxing: Goodie Goodness juli

Ik vertelde het in mijn laatste unboxing-artikel van de Truly Yours al: ik heb zowel de Truly Yours als de Glossybox opgezegd. Eerst maar eens een en ander opmaken, mijn kasten puilen inmiddels uit met Ton & Guy shampoo for damaged hair en ander lekkers uit de beautyboxen.

Goodie Goodness juli

Een tijdje geleden las ik op de blog van Worldy Treasury over Goodie Goodness , hetzelfde concept als de beautyboxen maar dan met een compleet andere inhoud:

Elke maand ontvang je een zorgvuldig samengestelde box vol met moderne handgemaakte items, die allemaal uniek zijn en met veel liefde gemaakt. De box kan bestaan ​​uit 3 of 4 kleine producten de ene maand en een groter product de volgende maand. Elke maand is het een verrassing wat je krijgt. Geen van deze producten zijn door massa productie tot stand gekomen en ook zal je deze producten niet zomaar tegenkomen in de winkels. We werken elke maand hard om originele en mooie handgemaakte producten te vinden van hoge kwaliteit, die perfect zijn als uniek cadeau of om zelf te houden.

In elke box zit een beschrijving met het verhaal achter elk product, zodat je inzicht krijgt in hoe de producten gemaakt zijn en wie de maker van de producten is. Op deze manier willen we de consument verbinden met ontwerpers en creatieven en een community creeren van mensen die net zoveel houden van handgemaakte producten als wij!

Goodie Goodness juli

Ik was meteen al erg nieuwsgierig naar deze box, dus besloot ik na het opzeggen van beide beautyboxen, de Goodie Goodness box eens een kans te geven. Ik ben gek op leuke frutseltjes en handgemaakte producten, dit leek me een mooie kans om kennis te maken met kleine, leuke bedrijfjes en/of creatieve mensen.

Goodie Goodness juli

Gisteren was het al zover en viel mijn eerste Goodie Goodness box op de deurmat (figuurlijk gesproken dan). Ik was natuurlijk reuze benieuwd, kijk snel verder voor de inhoud!

Goodie Goodness juli

Goodie Goodness juli

In de bijgevoegde brief staat uitgebreide informatie over de ontwerpster van deze maand: Jurianne Matter. Ook staat er per goodie beschreven wat de achterliggende gedachte is, en wat je ermee kunt. Leuk!

Goodie Goodness juli

En dit zijn ze dan: de Goodies van deze maand…

Goodie Goodness juli

Bij ieder product wat je zelf in elkaar moet knutselen, zit een duidelijke beschrijving, erg handig!

Goodie Goodness juli

Goodie Goodness juli

Het wensbootje was Jurianne’s allereerste creatie, ze ontwierp ze om een vriendin te herdenken. Een erg mooie gedachte, vind ik. Ik heb één wensbootje gevouwen voor de foto, de rest bewaar ik voor bijzondere personen en/of speciale momenten.

Goodie Goodness juli

Blom is een serie papieren bloemen in vrolijke kleurtjes. Je kunt ze per stuk op een ijzerdraadje zetten, en bij elkaar in een vaas zetten, of op een houten prikker op een cakeje of gebakje zetten. Ik reeg ze allemaal aan het bijgeleverde ijzerdraad en heb ze opgehangen bij mijn werkplek, lekker vrolijk!

Goodie Goodness juli

Goodie Goodness juli

Shine is een serie papieren lantaarntjes met mooie motiefjes. Voor de foto heb ik ze “gewoon” op de kast gezet met een waxinelichtje erin, voor de vakantie wil ik proberen om ze om een glazen windlicht te plakken, zodat ik ze buiten in de tuin kan hangen.

Extra mooie gedachte bij al dit moois: alle producten van Jurianne zijn eco-friendly en in ons eigen land geproduceerd. Het papier is FSC gecertificeerd, de inkt is gemaakt op basis van plantaardige oliën en de zakjes waar alles in verpakt zit, zijn van maismeel en volledig composteerbaar.

Een abonnement op Goodie Goodness kost € 18,50 per maand (exclusief verzendkosten), de box wordt iedere eerste week van de maand verzonden. Het abonnement is, na de eerste levering, op ieder moment opzegbaar, je zit dus nergens aan vast. Ik vind de box wel wat aan de dure kant, zeker omdat er nog 4 euro verzendkosten bij komt. Maar de eerste box vond ik erg leuk, ik houd de Goodie Goodness Box dus nog in ieder geval een maand aan.

Spreekt deze box jou aan?

3 Comments on Unboxing: Goodie Goodness juli

 1. Roxanne
  5 juli 2013 at 19:30 (9 jaren ago)

  Hm nee, dit is het ook niet voor mij.

  Beantwoorden
 2. Kim
  4 juli 2013 at 17:31 (9 jaren ago)

  Oh dat spreekt mij nou juist helemaal niet aan en als ik eerlijk ben vind ik het veeel te duur. Ik geloof heus dat er veel werk en moeite in zit en dat het kwalitatief goede producten zijn maar dit zou ik zelf nooit kopen. 🙂

  Beantwoorden
  • Dannealle
   5 juli 2013 at 18:17 (9 jaren ago)

   heb hier nu zo’n 4 maanden een abbonnement op- juli maand was voor mij een teleurstelling. Veel te duur voor wat we gekregen hebben- knutsel papier dat zo de fik in kan vliegen. Ik stop er weer mee 🙁

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.