Unboxing: Heavenly Pure – The Natural Beauty Shop

Sinds kort heeft Heavenly Pure het merk Laidbare in het assortiment, in dit persbericht kon je er al alles over lezen. Omdat ik ontzettend nieuwsgierig was naar dit natuurlijke, erg betaalbare merk uit Engeland, deed ik donderdagmiddag een kleine bestelling. En wauw: vrijdag werd mijn pakketje al bezorgd! Ik laat je vandaag zien wat ik allemaal voor moois en lekkers bestelde, de reviews over deze producten volgen natuurlijk binnenkort hier op Beautyspots!

Heavenly Pure

Unboxing: Heavenly Pure

Zoals altijd zag het pakketje van Heavenly Pure er weer ontzettend mooi uit, ingepakt in hartjespapier en met een mooi, sjiek lint eromheen: it looks like it’s my Birthday!

Heavenly Pure

Heavenly Pure

Bovenop het pakje zat een kaartje met daarop een kortingscode voor een volgende bestelling. Die komt goed van pas, want ik heb nog veel producten uit de webshop op mijn verlanglijstje staan 🙂

Heavenly Pure

Het blijft kadootjes regenen, want in het pakje blijken allemaal kleine kadootjes te zitten. Ik word hier zo blij van, als een webshop zoveel aandacht aan mijn bestelling besteedt!

Heavenly Pure

Het eerste product wat ik bestelde, was dit schattige blikje van Gwdihw, de Night Owl Sleep Balm (€ 5,95). Ik heb de laatste tijd een beetje moeite met doorslapen, en lig ’s nachts nogal eens wakker (niet door het piekeren ofzo hoor). Ik ben benieuwd of deze balm mij daarbij gaat helpen, ik vertel het je over een tijdje.

Heavenly Pure

Daarna ging de Laidbare ‘Pack Your Bags’ anti-aging oogcrème (€ 14,00) in mijn winkelmandje. Laidbare heeft ontzettend grappige namen aan haar producten gegeven, ik moest om deze in ieder geval erg lachen!

Heavenly Pure

Nog zo’n mooi, veelbelovend product van Laidbare: In Safe Hands handcrème (€ 7,00), met zonnebloemolie en sheaboter. Ik heb hem stiekem al geprobeerd, mijn eerste indruk is erg goed.

Heavenly Pure

Heavenly Pure

De Butter Me Up Body Butter (€ 20,00) met biologische sheaboter stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, vanaf het moment dat de producten van Laidbare verkrijgbaar zijn bij Heavenly Pure.

Heavenly Pure

Mmmmm…! De geur is bloemig en een beetje kruidig, en heel subtiel. Ik ben erg benieuwd naar hoe dit op mijn huid voelt!

Heavenly Pure

Als extraatje kreeg ik bij mijn bestelling een Kojac Sponge (ik schreef hier al eens een review over, zie hier), die komt altijd goed van pas.

Heavenly Pure

Ik kreeg ook nog een paar heerlijke luxe samples bij mijn bestelling, en een kaartje met een kortingscode voor een kennis. Ik vind dat een leuk gebaar, zo kun je anderen ook kennis laten maken met deze prachtige webshop!

Heavenly Pure

Tot slot kreeg ik van Bo nog een prachtig, gloednieuw product om te reviewen op Beautyspots: de Less is More Elderflower Salt Spray, waarvan je het persbericht komende zondag kunt lezen in Beautynieuws voor jou gespot. Ik was hier al heel benieuwd naar toen ik deze week het persbericht binnen kreeg, en ben dan ook erg blij dat ik hem nu mag gaan testen.

Zoals ik al zei: over al deze producten lees je binnenkort natuurlijk meer op Beautyspots. Ben je nu al nieuwsgierig geworden naar de producten van Heavenly Pure? Met de kortingscode die je rechts in de banner ziet (BEAUTY15) krijg je maar liefst 20% korting op je eerste bestelling! Alle bestellingen worden binnen Nederland én België gratis verzonden, en je krijgt 3 samples en een gratis cadeau service bij je bestelling. Wat een feestje!

Vergeet je niet mee te doen aan de winactie in samenwerking met Heavenly Pure, waarbij je een prachtige, luxe Treatment Kit van Neom kunt winnen?

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

14 Comments on Unboxing: Heavenly Pure – The Natural Beauty Shop

 1. Bo
  3 mei 2015 at 08:49 (7 jaren ago)

  Goede morgen Natasja,

  Onze excuses voor het ongemak er was helaas een klein probleem met de website, dit had natuurlijk niet mogen gebeuren maar alles is nu opgelost 🙂 en de code werkt weer.

  Fijne zondag

  Bo
  Heavenly Pure

  Beantwoorden
  • Jacqueline
   2 mei 2015 at 18:54 (7 jaren ago)

   vreemd,ik heb gisteren nog besteld met de code.

   Beantwoorden
   • Natasja
    2 mei 2015 at 19:00 (7 jaren ago)

    Dat is inderdaad vreemd, bij mij werkte hij donderdagmiddag ook. Ik weet wel dat men bezig is met de website, misschien ligt het daar aan. Ik zal Bo even een berichtje sturen.

    Beantwoorden
  • Natasja
   2 mei 2015 at 20:23 (7 jaren ago)

   Annette, ik kreeg zojuist een mailtje van Bo dat de kortingscode weer werkt. Er was iets mis gegaan met de backup. Excuses!

   Beantwoorden
 2. Mariëlle
  2 mei 2015 at 13:36 (7 jaren ago)

  Wat noem jij toch altijd leuke webshops! Echt onwijs leuk verpakt inderdaad, ik ben benieuwd naar de producten!

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 mei 2015 at 19:05 (7 jaren ago)

   Dankje voor het compliment, ik doe mijn best! 🙂

   Beantwoorden
 3. Cindy
  2 mei 2015 at 09:17 (7 jaren ago)

  Wat een feest om zo’n pakket te ontvangen! Het is dat ik van mezelf voorlopig niets meer mag kopen (heb echt kasten vol…) anders had ik alleen daarom al besteld 🙂

  Beantwoorden
 4. Jacqueline
  2 mei 2015 at 08:27 (7 jaren ago)

  Ziet er super uit. Wat een feestje om uit te pakken. Ik krijg ook zo`n feestje vandaag want vanmiddag wordt mijn eerste bestelling van Heavely Pure bezorgd. met de kortingscode van Beautyspots was het helemaal leuk bestellen. Ik heb de Great Day body & handlotion en de Happines giftbox limited edition met een geurkaars en roomspray besteld.natuurlijk heb ik ook meegedaan met de winactie

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 mei 2015 at 09:06 (7 jaren ago)

   Oh, wat heerlijk! Veel plezier met uitpakken straks!

   Beantwoorden
   • Jacqueline
    2 mei 2015 at 18:58 (7 jaren ago)

    Mijn pakje is gearriveerd. Alles mooi ingepakt,veel samples en zelfs een scrubspons erbij. ook de kortingscode voor een volgende bestelling. Ik ben fan, ga snel weer bestellen.

    Beantwoorden
    • Natasja
     3 mei 2015 at 09:54 (7 jaren ago)

     Heerlijk, heel veel plezier ermee!

     Beantwoorden
 5. chucky1012
  2 mei 2015 at 06:47 (7 jaren ago)

  Heel mooie verpakt en dan is het een feest om alles uit te kunnen pakken!
  Ik kijk uit naar de posts over deze nieuwe producten 😉

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.