Unboxing Hello Box augustus

Vrijdagavond kwam ik thuis uit mijn werk en stond er een verrassing op me te wachten: de Hello Box augustus editie. Dit was tevens de laatste van mijn drie maanden-abonnement, ik laat jullie uiteraard zien wat voor moois en lekkers er dit keer allemaal in zat!

Hello Box augustus

Hello Box augustus

Ik sta er van te kijken hoe snel een maand voorbij vliegt, ik had helemaal niet in de gaten dat de nieuwe Hello Box alweer op komst was! Deze wordt iedere maand tussen de 28e en 30e verstuurd, en was dit keer dus lekker op tijd. Het is iedere keer weer een feestje om hem uit te pakken!

Hello Box augustus

Zoals iedere maand zitten er ook dit keer weer ‘Cute Little Things’ in de Hello Box, dit is een extraatje. Ik noem ze altijd ‘Frutselspulletjes’.

Hello Box augustus

Zodra ik de box open doe, komen er allerlei heerlijke geuren me tegemoet. Mmmmmmm!

Hello Box augustus

Dit zijn de producten uit de Hello Box van deze maand. Een snelle oogopslag vertelt me dat het weer een mooie variatie aan verzorgingsproducten is, heerlijk!

Hello Box augustus

Hello Box augustus

Hello Box augustus

Het eerste product is de Bathora Lotion Bar, een soort bodybutter in stickvorm vol verzorgende ingrediënten: Cacaoboter, Shea boter en kokosolie zijn de belangrijkste ingrediënten. Je kunt hem gebruiken voor je handen, ellebogen, of waar je huid ook maar wat extra verzorging kan gebruiken. Je duwt de lotion bar eenvoudig omhoog, en hij is klaar voor gebruik. Helaas ging hij bij mij bij het eerste gebruik al direct kapot, de bar zit nu dus los in de huls. Ik kan hem nog wel gebruiken, maar moet wel voorzichtig zijn. De geur is heerlijk zoet met een frisse tinteling.

Hello Box augustus

Het volgende product is een Body and Hair Mist met een frisse, tikje fruitige geur. Op het Spa Menu staat dat de geur de hele dag blijft hangen, maar dat is niet het geval. Na een paar uur is de geur wel grotendeels verdwenen, maar dat is met de meeste bodysprays wel het geval.

Hello Box augustus

Hello Box augustus

Ik ben gek op lipscrubs, zeker als ze ook verzorgend zijn. Deze Lip Balm Scrub komt dus prima van pas! Hij bevat Fair Trade suiker en verzorgende oliën en boters, en heeft een heerlijk zoete Strawberry geur.

Hello Box augustus

Hello Box augustus

Vooral in de zomermaanden gebruik ik vrijwel iedere dag voetlotion of -crème, deze Minty Minty Foot Cream met de geur van Rozemarijn en pepermunt ruikt heerlijk fris en werkt licht verkoelend. Ook hier zitten een aantal verzorgende ingrediënten in zoals cacaoboter, vitamine E, glycerine en kokosolie.

Hello Box augustus

Het enige product uit de Hello Box van augustus wat me tegenviel, is het Dode Zee Badzout, en dan vooral de geur. Dat is een combinatie van chocolade en munt, en daar houd ik nu eenmaal niet van.

Hello Box augustus

De Ice Cream Butter Melt die in het dekseltje zat, is bestemd voor een hand- of voetenbadje, en bevat cacaoboter, sheaboter en hydraterende oliën. Pure verwennerij dus! Deze geur is weer lekker zacht en zoet, helemaal mijn ding!

Ik vind het weer een erg leuke Hello Box deze maand, op het badzout na zijn het allemaal producten en geuren die ik graag en regelmatig gebruik. Dit was helaas alweer mijn laatste box van mijn abonnement (ik had een abonnement voor drie maanden afgesloten). Ik denk wel dat ik een nieuw abonnement ga afsluiten, maar helaas moet ik dan even op mijn volgende box wachten. Hello Box gaat namelijk uitbreiden:

Tijdens de maanden september en oktober zullen we onze zeepfabriek gaan renoveren als voorbereiding op een grotere productie in de maand december en volgend jaar. Dit betekent dat het bedrijf tijdelijk gesloten is.

Jij als abonnee hoeft je hierover geen zorgen te maken want je zult je september- en oktober Hello Box normaal ontvangen.

Ben je een nieuwe abonnee? Sorry, maar dan zul je je eerste Hello Box (en gratis box) pas ontvangen per eind november. Sorry voor het ongemak. MAAR hier komt het goede nieuws: je kunt de code HELLONOVEMBER gebruiken om 10% korting te krijgen op jouw gekozen abonnement en nog steeds een gratis box ontvangen in november. De gratis Hello Box actie is verlengd tot 10 november 2015.

Enerzijds goed nieuws dus, de productie gaat uitgebreid worden! Aan de andere kant is het wel jammer dat je als nieuwe abonnee nu een tijdje moet wachten op je eerste box. Maar geloof me: het is het wachten waard!

3 Comments on Unboxing Hello Box augustus

 1. Deb
  30 augustus 2015 at 08:48 (7 jaren ago)

  Leuke inhoud he! Ik heb ém ook en ben er erg blij mee. Grappig dat er toch kleine verschillen zitten in kleur (van potlood en melt) en ansichtkaart.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  30 augustus 2015 at 07:15 (7 jaren ago)

  Dat ziet er zo leuk uit!
  Dit is een box die elke blogger wel zou willen kopen 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.