Unboxing: I Love Last Chances Box by Mireille

Mireille, inmiddels welbekend (en beroemd, hihihi!) van de I Love Myself Box, had deze maand weer een Limited Edition Box voor ons fans: de I Love Last Chances Box. Hoewel ik al verzorgings- en make-up producten voor de komende vijf jaar heb (denk ik), won mijn nieuwsgierigheid het toch, en bestelde ik een box. Gisteren had ik een afspraak voor een heerlijke gezichtsbehandeling bij Mireille, en kon ik mijn bestelling mee naar huis nemen. Ik laat je natuurlijk zien wat voor moois er in mijn box (tas) zat!

I Love Last Chances Box

I Love Last Chances Box by Mireille

Deze keer een bijzondere Limited Edition van de I ❤️ LOVE MYSELF BOX. De producten worden deze editie niet in een box geleverd maar in een ( toilet ) tas.

Je kiest zelf de inhoud van je tas aan de hand van foto’s met producten. Merken waaruit je kan kiezen zijn Gatineau, Marlies Möller, Pupa Milano, Greenleaf, Bomb Cosmetics, Stendhal, Mud & More ( ontharingscrèmes ), Alessandro en Wat Maakt Je Mooi. De producten variëren van reinigingsproducten tot gezichtscrèmes, geurkaarsen, nagellakken, make-up en nog veel meer. Alle producten zijn niet meer te verkrijgen als ze eenmaal op zijn vandaar de toepasselijke naam I ❤️ LOVE LAST CHANCES BOX.

Ik vind dit weer eens een leuke variatie op de ander Limited Edition I Love Myself Boxen, dat je zelf je producten kunt kiezen aan de hand van foto’s. Zo krijg je geen make-up als je daar niet van houdt, en geen badproducten als je geen bad hebt. Mijn I Love Last Chances Box blijkt in een vrolijke, zomerse schoudertas te zitten, helemaal in de kleurtjes waar ik van houd en waar ik vrolijk van word ♥

I Love Last Chances Box

Als ik een stiekeme blik werp in de tas, zie ik bovenop de begeleidende brief van Mireille, en daaronder de producten die ik gekozen heb, vrolijk ingepakt. Hieronder laat ik alle producten afzonderlijk aan je zien.

I Love Last Chances Box

Wat een heerlijk, vrolijk inpakpapier! ♥

I Love Last Chances Box

Dit zijn de producten die ik uitgekozen heb, uit de foto’s die ik toegestuurd kreeg. Allemaal fullsize producten, van soms enorm luxe merken!

De I ❤️ LOVE LAST CHANCES BOX is verkrijgbaar in twee prijsklasse € 25,- en € 45,-. Het verschil in prijs zit in het aantal producten wat je mag kiezen en in de waarde van de producten. In de mail die je ontvangt na het bestellen van de box vindt je de foto’s met producten en een nadere toelichting over wat je mag kiezen. Ik kan je één ding vertellen er zitten prachtige producten tussen en de keuze is helemaal aan jou.

De mail met daarin de foto’s laat deze keer iets langer op zich wachten dit omdat sommige producten echte Last Chances zijn.

De box wordt na het invullen van de vragenlijst z.s.m geleverd.

I Love Last Chances Box

Van Gatineau koos ik twee reinigingsproducten: de Lait Démaquillant aux Amandes en de Lotion Tonique Capucine. Beide producten zijn geschikt voor de gemengde huid. Gatineau is een prachtig, luxe skincare merk, ik vind het leuk om op deze manier kennis te maken met de producten. Ik ga ze uiteraard testen en reviewen hier op Beautyspots.

I Love Last Chances Box

Van Bomb Cosmetics koos ik The Oh Zone:

A stimulating and restorative Face Scrub with pure rosemary and tea tree essential oils.

Producten van Bomb Cosmetics doen het bij mij eigenlijk altijd goed, ik ben benieuwd hoe dit voor mij nieuwe product mij gaat bevallen!

I Love Last Chances Box

Van één van mijn favoriete make-up merken Pupa koos ik twee producten:

I Love Last Chances Box

Allereerst de Pupa Easy Liner Eyes Kit, een doosje met maar liefst acht oogpotloden in mooie basiskleuren. Zo grijp ik voortaan nooit meer mis als ik op zoek ben naar een bepaalde kleur!

I Love Last Chances Box

Mooie kleuren, prachtige pigmentatie (zoals ik niet anders gewend ben van Pupa)!

I Love Last Chances Box

Daarnaast koos ik een True Lips lippotlood in de kleur 27, een mooie fuchsia (waar ik vrij veel lipsticks in heb). Ik ben van plan om vaker een lippotlood te gaan gebruiken, om mijn liplook mooier en strakker te maken.

I Love Last Chances Box

Pupa True Lips voelt ontzettend zacht aan, en heeft ook weer een uitstekende pigmentatie. Met het potlood kun je een mooi strak lijntje zetten, maar je kunt natuurlijk ook je lippen helemaal inkleuren.

I Love Last Chances Box

Aan de achterkant zit een smudger, waarmee je het lijntje kunt vervagen. Een mooi lipproduct!

I Love Last Chances Box

Tot slot koos ik een lipstick van Stendhal, in de kleur Magnetic Fuchsia.

I Love Last Chances Box

I Love Last Chances Box

Stendhal is een luxe merk, en dat zie je ook aan deze lipstick. De huls voelt zwaar aan, en ziet er heel sjiek uit. De kleur is heel mooi: fuchsia, maar wel een heel draagbare kleur. Ik laat hem binnenkort een keer aan je zien in een look!

Ik ben enorm blij met de producten van mijn keuze, en ondanks het feit dat ik natuurlijk al wist wat er in mijn I Love Last Chances Box zat, blijft het leuk om uit te pakken. Met de waarde van de box zit het wel goed: beide Gatineau producten kosten € 23,50, de lipstick van Stendhal rond de 20 euro en de Pupa Easy Liner Eyes Kit kostte volgens mij ook ongeveer 20 euro. Dan zit ik al boven de 80 euro, en dat is heel ruimschoots boven het bedrag wat de box kost.

Wil je ook nog een I Love Last Chances Box bestellen? Wees er dan snel bij, want er zijn er nog slechts enkele beschikbaar (echt Last Chance dus). Je bestelt de box via de website van Huidverzorging Mireille. Ter info: ik bestelde de box van 25 euro.

7 Comments on Unboxing: I Love Last Chances Box by Mireille

 1. jeapiebel
  5 april 2016 at 20:52 (6 jaren ago)

  Wat een prachtige inhoud en super fijn dat je mag uitkiezen wat je hier wilt.

  Beantwoorden
 2. Marieke
  31 januari 2016 at 21:15 (7 jaren ago)

  Leuke box weer met heerlijke producten!

  Beantwoorden
 3. Babs
  31 januari 2016 at 20:09 (7 jaren ago)

  Dat is weer een mooie box. Top dat je zelf kan aan geven of je wel of geen bad hebt. Want anders zit je mooi met je lekkere bruisbal in je hand, hihi.

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  31 januari 2016 at 19:56 (7 jaren ago)

  Wow, wat een mooie uitgave weer van de I love myself box. Je hebt hele mooie producten gekozen 🙂

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  31 januari 2016 at 19:20 (7 jaren ago)

  Wat leuheeuk! Ik kijk altijd graag naar deze unboxing artikelen 🙂

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  31 januari 2016 at 19:19 (7 jaren ago)

  Prachtige producten in special edition van de box!

  Beantwoorden
 7. Jori
  31 januari 2016 at 16:23 (7 jaren ago)

  Wat een moois heb je gekozen in de ze editie van de I love myself box.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.