Unboxing: I Love Myself Lente Box

Voor ons gevoel is de lente al een paar weken in volle bloei, maar sinds een week is het ook echt officieel: Lente met een grote L! En eerlijk is eerlijk: na al die regen (en wind) van afgelopen ‘winter’ was ik er ook wel heel erg aan toe (ik denk heel veel mensen met mij). Bij Huidverzorgingsinstituut Mireille was dit aanleiding om een nieuwe limited edition I Love Myself Box uit te brengen: De I Love Myself Lente Box. Dat ik fan ben van deze boxen, wat weten jullie natuurlijk al wel. Uiteraard laat ik ook deze editie aan jullie zien, ik kan alvast verklappen: het is weer een pareltje!

I Love Myself Lente Box

Zo zat de box (of beter gezegd: boxen, want het zit dit keer in twee aparte boxen verpakt) ingepakt. Zoals altijd met veel zorg en aandacht, en voor de gelegenheid in fris lentegroen en vrolijke kleurtjes lint.

I Love Myself Lente Box

I Love Myself Lente Box: vrolijke verpakking

En dit zijn de boxen zelf. Zijn ze niet prachtig? Fris wit, met vrolijk gekleurde vlinders, en her en der een streepje zilver. Te mooi om in de kast te zetten, hier ga ik een mooie bestemming ‘en plein public’ voor zoeken.

I Love Myself Lente Box

Ik begon met de grootste doos (erg ben ik he?), daar bleek ook de begeleidende, persoonlijke brief in te zitten die Mireille er altijd bij doet. Goed gekozen dus, om met deze te beginnen.

I Love Myself Lente Box

I Love Myself Lente Box: de inhoud

Daar komt ‘ie: de inhoud van de I Love Myself Lente Box. In de eerste doos blijken een paar grote, fullsize producten te zitten. Een paar hele mooie…

I Love Myself Lente Box

Je gaf aan graag de Crystal Orange Cleanser van Cenzaa te willen ontvangen. Deze milde gezichtsscrub reinigt de huid en ontdoet deze van dode huidcellen zonder de natuurlijke bescherming aan te tasten.

In de vragenlijst die ik na mijn bestelling van Mireille gemaild kreeg, kon ik kiezen tussen een gezichtscrème met zonnebescherming of een gezichtsscrub. Ik koos voor de scrub. Ik ben al een tijdje heel nieuwsgierig naar de gezichtsverzorgingsproducten van Cenzaa, zeker nadat ik het Illuminating Mask kreeg in mijn I Love Myself Valentijns Box. Hier ben ik dus heel blij mee, je ziet de Cenzaa Crystal Orange Cleanser zeker binnenkort terug in een review! De geur is in ieder geval al heerlijk.

I Love Myself Lente Box

Reinig en polijst je lichaam met de Sable Exfoliant Sand Body Scrub van Stendhal. Deze Bodyscrub met zandkorreltjes uit Bora Bora zorgt voor een perfecte voorbereiding op de zon die komen gaat.

Wie Beautyspots al langer volgt, weet dat ik dol ben op scrubs. Deze fijne zandscrub klinkt erg veelbelovend, ik kan niet wachten om hem te gaan uitproberen!

I Love Myself Lente Box

Van het mooie merk Greenleaf een Candle Cube en Scented Envelope in de door jou gekozen geur Trellis. Zachte geuren van Amber, Berkenhout en Patchouli samen met Bergamot, Ylang Ylang en Geranium doen denken aan een zwoele lentenacht.

Meteen toen ik de doos openmaakte, wist ik dat ik de juiste keuze gemaakt had (in de mail die Mireille mij stuurde na mijn bestelling, kon ik kiezen uit twee Greenleaf geuren: Trellis en Garden Breeze). Heer-lijk! Het is een heel warme, zwoele geur, die perfect bij de tijd van het jaar past.

I Love Myself Lente Box

In de andere doos zit het tweede gedeelte van de I Love Myself Lente Box. Deze is iets kleiner van formaat, maar ik zag meteen al dat hij net zo goed gevuld was als de eerste doos.

I Love Myself Lente Box

I Love Myself Lente Box: de tweede ronde…

Rechts bovenin zie je de Greenleaf Candle Cube in dezelfde geur Trellis. Daarnaast staat een nagellakje van Alessandro:

Uit de Spring Collection Très Chic van Alessandro de mooie tint Wilde Eloquence.

Ik heb al een paar lakjes uit deze collectie, maar deze kleur had ik nog niet (vandaar dat ik deze had gekozen, ik kon hierbij namelijk kiezen tussen een handcrème of een nagellakje uit deze prachtige voorjaarscollectie). Een heel mooie, sprekende kleur. Je ziet hem vast binnenkort wel voorbij komen 😉

I Love Myself Lente Box

Bomb Cosmetics Pina Pinata is een handgemaakte zeep met essentiële oliën van zoete sinaasappel en grapefruit. De geur doet verlangen naar heel veel zon en warmte. De zeep kan zowel voor de handen als voor het lichaam gebruikt worden en heeft geen uitdrogende werking.

Ik heb Pina Pinata alleen nog maar geroken, nog niet gebruikt, maar ik ben nu al verliefd op de geur. Dit wordt een favoriet de komende tijd, ik ben benieuwd of er ook een bodylotion of -crème in dezelfde geur is <3

Als laatste de Sensational Perfume uit de Caribbean Philosophy van Cenzaa. Deze zwoele geur doet je denken aan parelwitte stranden en azuurblauwe zee.

Ik weet niet hoe ze het bij Cenzaa hebben gedaan, maar ze zijn erin geslaagd om de geur van de zomer in een flesje te doen, deze geur is verrukkelijk! Laat die zwoele zomeravonden maar komen…

I Love Myself Lente Box

Het is Mireille weer gelukt om een prachtige I Love Myself Lente Box samen te stellen, ik was druk aan het  oh-en en ah-en bij het uitpakken, hihihi!

De I Love Myself Lente Box is verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt) in twee varianten: een van € 21,95 en een van € 34,95 (ik bestelde de laatste). De waarde van de box is een stuk hoger dan deze prijs, een snelle rekensom vertelde mij dat mijn box minimaal het dubbele van de prijs aan producten bevat. Als je de box bestelt, krijg je van Mireille een mailtje met daarin een aantal vragen, waarin je je persoonlijke voorkeur kunt aangeven. Op die manier wordt de box helemaal op jouw smaak en voorkeuren samengesteld.

Met het bestellen van de I Love Myself Box zit je niet vast aan een abonnement, je bestelt er gewoon eentje als je daar zin in hebt. Uit ervaring kan ik vertellen dat het ook heel leuk is om een I Love Myself Box als kadootje weg te geven (tegelijk met mijn eigen box bestelde ik er ook eentje voor een vriendin die binnenkort jarig is, ssssst…).

4 Comments on Unboxing: I Love Myself Lente Box

 1. Schröder
  21 april 2014 at 14:52 (8 jaren ago)

  Hm leuk dat je bv niet gelijk een abbonement heb en bv als cadeau

  Beantwoorden
 2. Bertine
  1 april 2014 at 22:22 (8 jaren ago)

  wat een leuke boxen, originele inhoud ook!

  Beantwoorden
 3. Wojis Kroone
  1 april 2014 at 20:31 (8 jaren ago)

  Zo fijn dit, staat nog op mijn lijstje, ik heb er nu al zin in. Super concept en mooie producten, heerlijk.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.