Unboxing: I Love the Summer Box!

Op de eerste zomerse dag in weken, vlak nadat de zomer echt begonnen was, werd de I Love the Summer Box bij mij bezorgd. Een box boordevol lekkere producten om de (hopelijk) komende zomerse maanden door te komen. Ik laat je vandaag zien wat er allemaal voor moois in zit!

I Love the Summer Box

I Love the Summer Box

Hallo Natasja…

Hier voor jou de I Love the Summer Box. Een box vol zomerse producten en snuisterijen. Ik verklap in deze brief nog niet wat er allemaal in zit, dan gaat het verrassingseffect verloren van deze zomerse grabbelton. Mocht je vragen hebben over één van de producten dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Heel erg bedankt voor het bestellen van deze box. Ik wens je heel veel plezier bij het uitpakken van de I Love the Summer Box.

Zomerse groetjes, Mireille

I Love the Summer Box

De I Love the Summer Box zit vol kadootjes in de meest vrolijke kleuren. Heerlijk, daar houd ik wel van! Nieuwsgierig als ik was, heb ik alle pakjes meteen uitgepakt voor ik de producten op de foto zette 🙂

I Love the SUmmer Box

Oei…

Ik had een beetje een luxe-probleem: de I Love the Summer Box zat zó vol, dat het gewoon bijna niet op de foto paste, hihihi! Hieronder laat ik de producten één voor één aan je zien, met een korte omschrijving erbij:

I Love the Summer Box

Ik liet je al eerder de Soap Pops van de webshop Wat Maakt Je Mooi zien. In de I Love the Summer Box zit een variant die ik nog niet ken: Cranberry & Fig. Een heerlijke zomerse, warme geur ♥

I Love the Summer Box

In het werkelijk té schattige toilettasje in heerlijk knalroze zit een travelsize van de My Payot Brume Éclat. Ik vind dit een geweldig product, ik gebruik het nog steeds iedere dag. Dit exemplaar gaat in mijn handtas, makkelijk om in de zomer bij de hand te hebben.

I Love the Summer Box

Een product van Wat Maakt Je Mooi waar ik al een tijdje nieuwsgierig naar ben, is de Body Sorbet, een bodylotion met een lichte textuur. Ik koos hem (dit is één van de producten die ik na het bestellen van de I Love the Summer Box zelf mocht uitkiezen) in de geur Rose Jelly, een dupe van Lush Rose Jam ♥ Hier volgt zeker nog een review over!

I Love the Summer Box

Ik mocht ook een product uit de Pupa Bronze Fever collectie kiezen. Ik koos voor een Made to Last Eyeshadow stick in de kleur 016 Chocolate, die had ik nog niet.

I Love the Summer Box

Eén van de nieuwe producten van Bomb Cosmetics is het Mango & Vanilla Hair Mask. Dat het lekker ruikt, hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen. Over de werking vertel ik wat meer als ik het getest heb.

I Love the Summer Box

Nog een product van het mooie merk Payot: een After Sun mist voor gezicht en lichaam. Het ziet er veelbelovend uit!

I Love the Summer Box

Niet alleen aan huid en haar is gedacht…

Tussen het vele lekkers voor huid en haar zit een schattig blikje met zomerse opdruk. De vrolijke gekleurde blokjes kun je invriezen, en daarna als verkoeling in je zomerse drankjes gebruiken. Super leuk!

I Love the Summer Box

Een zomers briesje door het huis creëer je met de Reed Diffuser en Room Spray van Greenleaf in de heerlijke bloemige geur Gardenia.

I Love the Summer Box

Het laatste product is een mooi toilettasje van Cenzaa, met daarin twee producten uit de Bohemian Summer collectie:

I Love the Summer Box

De Sweet Shimmering Oil geeft niet alleen een heerlijke geur, maar ook een prachtige glans met shimmer aan de huid. En daarbij een nagellakje in een warme bruine kleur, nice!

I Love the Summer Box

ik zeg het iedere keer volgens mij, maar Mireille heeft weer enorm haar best gedaan, het is een box met een enorme Wauw!-factor. Hij zit echt vol met prachtige, luxe producten, ik ben er weer super blij mee! Dit is de duurste box (van € 49,95), er zijn op dit moment echt nog maar een paar exemplaren van deze en de middelste box (van € 37,95) verkrijgbaar. Als je er nog eentje wilt bemachtigen, moet je dus heel snel zijn!

Bedankt Mireille, het was weer een feestje om uit te pakken!

13 Comments on Unboxing: I Love the Summer Box!

 1. Deb
  27 juni 2016 at 16:41 (6 jaren ago)

  Wat een heerlijke box met een fantastische inhoud! Ik zag je artikel al eerder voorbij komen en heb het maar snel weggeklikt 😉 waarschijnlijk is de box nu toch al uitverkocht. Mijn camera lens was namelijk kapot en ik moest natuurlijk een nieuwe kopen.. ik moest dus helaas even andere prioriteiten stellen.

  Beantwoorden
 2. Renée
  24 juni 2016 at 16:34 (6 jaren ago)

  Ik heb de box ook vandaag ontvangen (heb jouw unboxing pas gezien nadat ik die van mij had uitgepakt).
  Echt super blij mee en wat ruikt gardenia lekker.

  Beantwoorden
 3. ingrid
  24 juni 2016 at 01:37 (6 jaren ago)

  ja die boxen van mireille zijn echt the bomb! Ik vind t ook echt een aanrader

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  23 juni 2016 at 20:53 (6 jaren ago)

  Een mooie box met een vrolijke zomerse inhoud 😎

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  23 juni 2016 at 14:13 (6 jaren ago)

  Ik vind het altijd zo leuk om de passie voor leuke producten en een mooie box terug te zien, top weer 😀

  Beantwoorden
 6. Evelien
  23 juni 2016 at 12:25 (6 jaren ago)

  Een dupe van Rose Jam, zie ik dat nou goed?! Dat is mijn favoriete geur van Lush! Ik kan niet wachten tot je review. Ook het haarmasker ben ik erg benieuwd naar. Die geur lijkt me zó lekker! Ooohh.. heerlijke inhoud weer. Laat dat maar aan Mireille over!

  Beantwoorden
 7. Talitha
  23 juni 2016 at 11:51 (6 jaren ago)

  Wat een vrolijke box weer, mireille weet er echt steeds weer een feestje van te maken.. ik sla zelf over, heb de hand op de knip voor de aankomende verhuizing ☺

  Beantwoorden
 8. Hilde Janbroers
  23 juni 2016 at 09:43 (6 jaren ago)

  wow, prachtige box!! Ik ga dit jaar zeker ook nog eens een box bij Mireille bestellen!

  Beantwoorden
 9. Astrid
  23 juni 2016 at 09:27 (6 jaren ago)

  Wat een mooie box! Kan me voorstellen dat het uitpakken een feestje was. Die shimmerolie ziet er heel mooi uit, ben benieuwd hoe dat uitpakt op je huid.

  Beantwoorden
 10. Bianca
  23 juni 2016 at 07:30 (6 jaren ago)

  Het is weer een hele mooie box <3 Omdat ik zelf nog zoveel heb staan, sla ik zelf een keertje over x

  Beantwoorden
 11. Jori
  23 juni 2016 at 07:10 (6 jaren ago)

  Wat een verwennerij weer deze mooi editie.

  Beantwoorden
 12. chucky1012
  23 juni 2016 at 06:41 (6 jaren ago)

  Mooie producten die vrolijk gekleurd zijn!
  Prachtige foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden
 13. marije
  23 juni 2016 at 06:34 (6 jaren ago)

  Wat een super gevulde en vrolijke box. Daar zou ik ook helemaal vrolijk van worden. Veel.plezier ermee!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.