Unboxing: Lookfantastic Beauty Box augustus

Via het Lush-forum kwam ik achter het bestaan van de Engelse Lookfantastic Beauty Box. Lookfantastic is een webshop vol met de mooiste cosmeticamerken (je bent gewaarschuwd, hihihi!), en zij hebben dus ook een Beauty Box uitgebracht, die eens per maand wordt verzonden. Na een snelle blik op de website was ik al om (ik heb niet zoveel nodig op dat gebied, lol) en sloot ik een abonnement af voor drie maanden. Afgelopen week ontving ik de augustus box, ik laat de mooie inhoud hiervan vandaag aan jullie zien!

Lookfantastic Beauty Box

Lookfantastic Beauty Box augustus

De box zelf is eenvoudig, doch sjiek zwart (zie hieronder), met het logo van Lookfantastic erop. Ik heb het al vaak gezegd, maar ik vind dit soort dozen enorm handig, je kunt er van alles en nog wat in opbergen, eigenlijk kun je er nooit genoeg hebben. Als ik de doos open doe, zie ik een stijlvol boekje met daarop de foto van een mooie dame. Mijn eerste indruk is al erg goed!

Lookfantastic Beauty Box

Lookfantastic Beauty Box

Als ik het vloeipapier heb open gemaakt (lees: in al mijn ongeduld heb kapot gescheurd), zie ik een plaatje wat niet verschilt van andere (Nederlandse) beautyboxen: zwarte papierfrutseltjes verbergen gedeeltelijk de producten die in de box zitten. Volgens de belofte op de website zitten er minimaal zes producten in:

The contents of the box will remain a secret until you receive it, however it will always include a minimum of six products. An assortment of skin, hair, cosmetic and body products will be on offer; catering to every kind of beauty lover.

Lookfantastic Beauty Box

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7… Dat klopt dus! Hieronder laat ik alle producten afzonderlijk aan je zien.

Lookfantastic Beauty Box

Lookfantastic Beauty Box

Als eerste vind ik een Shimmer powder van het merk bellápierre Cosmetics in de kleur 001 Snow Flake. Deze is gemaakt van 100% Mica poeder, en is als highlighter te gebruiken in een ooglook, maar ook op bijvoorbeeld je jukbeenderen. Mooi product, en een highlighter komt altijd van pas. P.S. Pas toen ik mijn fotostudio weer helemaal opgeruimd had, bedacht ik me dat het wel handig geweest was om een swatchfoto te maken, sorry dat die er dus niet bij zit! Deze fullsize Shimmer powder kost € 11,06.

Lookfantastic Beauty Box

Het tweede product is een sample van de Queen of Hungary Mist van het merk Omorovicza. De fullsize versie hiervan bevat 100 ml en kost ruim 65 euro, dus op zich is het niet zo gek dat er ‘slechts’ een sample in zit. En ik vind het altijd leuk om op deze manier toch kennis te kunnen maken met luxe merken. De geur van neroli en rozen is heerlijk, en werkt inderdaad opwekkend.

Lookfantastic Beauty Box

Lookfantastic Beauty Box

Het derde product is een CC Cream voor het haar (dat het voor het haar is, kwam ik pas achter toen ik foto’s aan het maken was, ik dacht: wat een witte CC Cream…) van het merk Alterna. Dit is een soort leave-in conditioner die het haar mooi glad en glanzend maakt. Je kunt het zowel in handdoekdroog haar als op droog haar gebruiken, als finishing touch. De geur is hemels en doet erg luxe aan. Deze travelsize tube bevat 25 ml, de fullsize versie kost € 28,34 voor 74 ml.

Lookfantastic Beauty Box

Nog een haarproduct: de 10 in 1 Miracle Spray van Beauty Works. De spray bevat arganolie, lijnzaadolie en macademia-olie en belooft het haar te voeden en te verzorgen. Ook deze spray is zowel op handdoekdroog haar als op droog haar te gebruiken. De geur is lekker, maar valt voor mij niet in de categorie ‘hemels’, zoals het product hierboven wel doet. De sprayflacon bevat 50 ml, de fullsize versie bevat 250 ml en kost € 17,02.

Lookfantastic Beauty Box

Lookfantastic Beauty Box

Van Rimmel London zit er volgens de beschrijving één van vier mogelijke producten in de Lookfantastic Beauty Box, ik had geluk en kreeg de nieuwste mascara met de geur van komkommer: de Wonder’Full Wake Me Up Mascara, die belooft de wimpers te liften voor een uitgeslapen blik. Leuk! Deze staat nog niet op de website van Lookfantastic, maar afgaande op de prijzen van de andere Rimmel mascara’s kost hij rond de 10 euro.

Lookfantastic Beauty Box

Lookfantastic Beauty Box

Dan tot slot de (wat mij betreft) knaller uit de box: een potje Eve Lom Cleanser. Het is een cleanser op basis van verschillende intens verzorgende oliën, de boterachtige textuur verandert op je huid in olie, en in combinatie met water in een melkachtige substantie. Ik houd van dit soort cleansers!

Lookfantastic Beauty Box

Lookfantastic Beauty Box

Geadviseerd wordt om de Eve Lom Cleanser te gebruiken in combinatie met een muslin cloth, deze is ook bijgesloten. Het is een potje van 30 ml, een fullsize potje van 100 ml kost  € 66,38.

Lookfantastic Beauty Box

Ik ben erg te spreken over de inhoud van deze Lookfantastic Beauty Box, het zijn allemaal merken en producten die me aanspreken, en de meeste hebben een formaat dat je het product ook echt goed kunt uitproberen.

Een losse Box kost € 21,30 maar als je kiest voor een 3-, 6- of 12-maanden abonnement wordt de box per maand goedkoper. Ik heb zelf gekozen voor een abonnement voor 3 maanden, de box kost me dan € 18,93 per maand. De prijzen zijn inclusief verzending. De box wordt iedere eerste werkdag van de maand verstuurd, over het algemeen heb je de box hier in Nederland binnen een dag of vijf in huis.

Leuk detail: volgende maand viert de Lookfantastic Beauty Box haar eerste verjaardag, en verschijnt er een speciale Birthday Beauty Box. Ik kijk er naar uit!

6 Comments on Unboxing: Lookfantastic Beauty Box augustus

 1. Céline
  26 augustus 2015 at 21:10 (7 jaren ago)

  Mooie box! Vooral die shimmer powder ziet er leuk uit.

  Beantwoorden
 2. Babs
  25 augustus 2015 at 21:45 (7 jaren ago)

  Wat zijn die boxen toch een feestje. Ik kan mij financieel niet binden aan een abonnement helaas. Momenteel al blij als ik eraan toe kom om alles wat ik nog heb liggen te kunnen reviewen..

  Beantwoorden
 3. Dana
  24 augustus 2015 at 22:29 (7 jaren ago)

  dat is een mooie inhoud vol met onbekende merken!

  Beantwoorden
 4. Annette - Ann Ages Gracefully
  24 augustus 2015 at 19:09 (7 jaren ago)

  Mooie inhoud hoor, de cleanser is inderdaad wel een toppertje. Leuk om te zien. Ik hoop dat je ook de volgende edities met ons deelt? Wellicht als de Styletone afloopt bij mij dat ik ga switchen.

  Beantwoorden
 5. Cindy
  24 augustus 2015 at 17:30 (7 jaren ago)

  Wat een fijne box met leuke merken! Nu zit ik er ook sterk aan te denken deze te nemen… pas weer abonnee geworden van Beautybox, miste een maandelijke box, maar die viel toch weer tegen helaas. Even kijken wat het deze maand wordt, anders ga ik switchen.

  Beantwoorden
 6. Marinke
  24 augustus 2015 at 14:27 (7 jaren ago)

  Ik had dezelfde box, echt een verwennerij, ben fan. Heb ze trouwens nog maar gemaild over dat box maart 2016 gedoe, ben benieuwd wat ik erover terug hoor..

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.