Unboxing: nieuwe producten essence voorjaar 2020

Vorige week ontving ik een super, super, super leuk perspakketje met daarin een aantal van de nieuwe producten van de essence voorjaar 2020 collectie. In maart wordt er weer veel moois aan het vaste assortiment van essence toegevoegd. Vandaag laat ik jullie in een video alvast weer alle producten zien, de reviews van de afzonderlijke producten volgen snel!

essence voorjaar 2020

Nieuwe producten essence voorjaar 2020

Ik heb het al vaker gezegd, maar ik vind de producten van essence de afgelopen jaren zoveel verbeterd! Sowieso kwalitatief, maar ik vind de uitstraling ook wat ‘volwassener’ geworden. Ok, sommigen vinden het nog steeds een merk voor tieners, maar ik gebruik op mijn 46ste nog best vaak producten van dit merk. En ik schaam me er niet voor, er zitten gewoon hele goede en fijne producten tussen!

In het pakketje wat ik ontving, zaten een paar veelbelovende producten. Zoals twee prachtige oogschaduwpalettes, een nieuwe mascara en een lipscrub. Dat zijn de producten waar ik zelf het meest nieuwsgierig naar ben. Maar genoeg gekletst, tijd om de video te starten! Veel kijkplezier!

Mochten er producten tussen zitten waar je erg nieuwsgierig naar bent, en waar je zeker een review van terug wil zien, laat het dan even weten in de comments. Dan kan ik kijken of ik de review over dat product naar voren kan halen in mijn planning.

6 Comments on Unboxing: nieuwe producten essence voorjaar 2020

 1. Deb
  23 februari 2020 at 21:10 (11 maanden ago)

  Wat een leuk filmpje en wat een prachtig pakket! Ik ben vooral benieuwd geworden naar de nagel-producten (hoe verrassend )en dan met name de jelly nagellakremover in ananas geur. Ook de lip peeling met kokos geur lijkt me heerlijk. Kan me voorstellen dat het met die tropische geuren een heerlijk ruikend pakketje is geworden .

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  23 februari 2020 at 12:08 (11 maanden ago)

  Wow, dat is een volle box die je hebt unboxed!
  Leuke producten voor fijne prijsjes, ik ben benieuwd naar de reviews πŸ™‚
  Bedankt voor het delen!

  Beantwoorden
 3. Monique
  23 februari 2020 at 11:03 (11 maanden ago)

  De vijl, de primer met kleur zijn voor mij! en En misschien de oogschaduw pallet ook.
  Fijne ervaringen heb ik met dit merk.

  Beantwoorden
 4. Neeltje
  23 februari 2020 at 09:49 (11 maanden ago)

  Veel belovende producten. Benieuwd naar de reviews.

  Beantwoorden
 5. Ellen
  23 februari 2020 at 09:47 (11 maanden ago)

  Zag er weer ooi uit! Ben benieuwd naar de mascara en de lip pealing, dochterlief is op zoek naar een fijn product want heeft erg last van droge lippen als bijwerking van medicatie. Zie uit naar de revieuws ook van die prachtige oogschaduw paletten

  Groetjes van een zeer natte Veluwe.
  Ellen

  Beantwoorden
  • chucky1012
   24 februari 2020 at 16:18 (11 maanden ago)

   Prachtige en zeer betaalbare make-up in mooi verpakkingen
   Leuk om weer goed op de hoogte te zijn de nieuwe voorjaarsteinten in make-up land

   Xoxo

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.