Unboxing-video: nieuwe producten van Catrice

Vandaag heb ik een hele leuke unboxing-video voor jullie: ik bestelde via de webshop van het Kruidvat een aantal van de nieuwe producten van Catrice. Ik zag toevallig dat bijna alle producten al online verkrijgbaar waren, en omdat het Kruidvat hier in Dinteloord altijd heel traag is met het plaatsen van nieuwe producten en collecties in het schap, besloot ik dit keer voor de easy online manier te gaan. Enjoy!

Nieuwe producten van Catrice

Nieuwe producten van Catrice: najaar 2014

Hieronder zie je alle producten nog even bij elkaar, ik vind zelf dat ik heel mooie producten gekocht heb. Ik ga dit weekend aan de slag om alles op de foto te zetten, en vertel jullie snel meer over deze producten.

Nieuwe producten van Catrice

Ik vind de webshop van Kruidvat ontzettend fijn: je kunt niet alleen selecteren op productgroep, maar ook op merk. Als je bijvoorbeeld op Catrice selecteert, kun je vervolgens ook nog op soort selecteren, zoals lipstick, nagellak, oogschaduw, etc. Op die manier krijg je alles heel overzichtelijk bij elkaar te zien.

Als je op werkdagen vΓ³Γ³r 21.00 uur bestelt, wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd, dat is dus supersnel! De verzendkosten bedragen € 3,99 (voor drogisterijartikelen), als je voor meer dan 50 euro bestelt, wordt je pakje zelfs gratis thuisbezorgd!

(ik bemerkte een foutje in mijn filmpje, blogster Krista woont niet in Duitsland, maar in de buurt van Duitsland πŸ˜‰ Je vindt op haar blog al diverse reviews van de nieuwe Catrice producten, neem daar dus zeker even een kijkje als je nieuwsgierig bent).

Heb jij de nieuwe producten van Catrice al gespot bij het Kruidvat? Heb je al wat gekocht, of heb je je verlanglijstje al klaar?

6 Comments on Unboxing-video: nieuwe producten van Catrice

 1. Jori
  10 augustus 2014 at 10:49 (8 jaren ago)

  Wat een mooie producten heb je gekocht…..

  Beantwoorden
 2. Deb
  9 augustus 2014 at 22:34 (8 jaren ago)

  Leuk filmpje! Ik ben benieuwd naar je swatches, vooral de lipstick zag er erg interessant uit. Goed om te weten dat bestellen via Kruidvat snel, makkelijk en goedkoop is!!

  Beantwoorden
 3. Krista
  9 augustus 2014 at 20:20 (8 jaren ago)

  Wat een leuke spulletjes heb je besteld Natasja, en wat lief dat je mij noemt!! Veel plezier met je aankopen!

  Groetjes Krista

  Beantwoorden
 4. Bianca
  9 augustus 2014 at 19:30 (8 jaren ago)

  Zoals ik al op Youtube zei mooie producten en ik ben gelijk die roze lipstick gaan halen πŸ™‚

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  9 augustus 2014 at 13:25 (8 jaren ago)

  Mooie nieuwe beautyproducten!
  Bij ons is de nieuwe collectie volgens mij al in de winkel, maar ik heb nog niks gekocht πŸ™‚

  Beantwoorden
 6. margriet kuper
  9 augustus 2014 at 12:15 (8 jaren ago)

  idd een aantal dezelfde nagellakjes. Ik ben ook erg te spreken over de kruidvat webshop en ga zeker nog weer eens bestellen. Snel deze producten maar eens testen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.