Unboxing perspakket essence en Catrice ♥

Begin van de week werd er een ontzettend leuk perspakketje bij mij bezorgd. Met daarin een selectie van de nieuwe producten van essence en Catrice. Ik deed nog net geen vreugdedansje op kantoor toen mijn collega het kwam brengen, hihihi! De persberichten deelde ik al eerder, en natuurlijk had ik al een paar mooie items gezien. Hoe leuk was het om te zien dat er heel veel favorieten van mij in de tasjes zaten! Vandaag laat ik de producten in een ‘Unboxing perspakket-video’ aan je zien!

Unboxing perspakketUnboxing perspakket essence en Catrice

Uiteraard ga je de komende tijd de nodige artikelen zien met de nieuwe producten van essence en Catrice. Na het opnemen van de video heb ik de eerste producten al op de foto gezet, zodat ik ze nu kan gaan testen. In deze Unboxing perspakket-video laat ik de producten kort aan je zien, vertel er wat over en van sommige producten maak ik al swatches. Niet van allemaal, want ze moeten natuurlijk eerst nog op hun allerbest op de foto πŸ˜‰ Veel kijkplezier met de video! Het gaat me natuurlijk wel wat tijd kosten om alles te testen en te reviewen. Maar de komende tijd kun je dus veel leuks verwachten!

Mocht je in de video producten gezien hebben waar je heel nieuwsgierig naar bent, laat het mij dan hieronder even weten in een reactie. Dan kan ik kijken of ik het artikel over dat product naar voren kan schuiven. En heb je vragen over bepaalde producten of over de prijzen, kijk dan even in de persberichten die ik eerder online plaatste. Hier vind je een compleet overzicht van de nieuwe producten van Catrice, en hier vind je het overzicht van essence.

De producten van essence (de nieuwe producten zijn vanaf medio februari verkrijgbaar) en Catrice (de nieuwe producten zijn sinds eind januari verkrijgbaar) zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Ik heb de producten in de video ontvangen voor een review.

5 Comments on Unboxing perspakket essence en Catrice ♥

 1. Jeanelle
  13 februari 2019 at 17:04 (1 jaar ago)

  Wat een mooie producten, ben erg benieuwd naar de reviews!

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  6 februari 2019 at 09:49 (1 jaar ago)

  Prachtige nieuwe voorjaars make-up producten om mooie looks mee te maken πŸ˜‰

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Sabrina
  2 februari 2019 at 20:23 (2 jaar ago)

  Ben heel benieuwd naar de bb Cream en de nagellakjes van essence!

  Beantwoorden
 4. Yolanda
  2 februari 2019 at 13:34 (2 jaar ago)

  Ik ben erg benieuwd naar de oogschaduw palletjes met de zes neutrale kleuren en de you better work bb cream!

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  2 februari 2019 at 08:00 (2 jaar ago)

  Wauw, wat een leuke producten. Haha, dat zijn de struggles van ons beautybloggers; eerst foto’s maken voordat je een product kan fotograferen;-)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.