Unboxing Perstas/Goodiebag Beauty Trade Special 2019

Afgelopen zondag zagen jullie al een verslag van de Perstour tijdens de Beauty Trade Special 2019. We maakten daarbij een tour langs alle genomineerden voor de Professional Beauty Product of the Year, reuze interessant natuurlijk! Want zo waren we in één keer op de hoogte van heel veel mooie beautynieuwtjes. Na afloop kregen we een Perstas/Goodiebag mee naar huis, waarvan ik je vandaag de inhoud laat zien!

Unboxing Perstas/Goodiebag Beauty Trade Special 2019

In de Goodiebag zat van de meeste genomineerde producten de persinformatie. Heel handig, want zo konden we thuis alles nog eens op ons gemak nalezen. Tijdens de perstour kregen we natuurlijk in twee uur tijd héél veel informatie, en het lukt dan niet om alles te onthouden. Van een aantal merken kregen we ook het betreffende product mee naar huis om te testen en te reviewen, super leuk! En een aantal merken koos ervoor om een ander, reeds bestaand product in de goodiebag te doen, maar het zijn voor mij sowieso allemaal nieuwe producten, ik ken er nog niet eentje van. Ik kan dus weer lekker aan de slag met testen en reviewen, that’s what I love to do!

Ben je nieuwsgierig naar één van de producten die in de unboxing video voorbij kwam? Laat het mij dan hieronder weten in een reactie. Ik heb voor mijn blog al ongeveer een maand artikelen vooruit gepland, dus het duurt best even voor deze producten aan de beurt zijn. Ik moet ze tenslotte ook nog eerst testen 😉 Maar ik kan natuurlijk wel bepaalde producten voorrang geven! Of heb je vragen over een bepaald product, stel ze dan ook hieronder. Ik kan aan de hand van de persinformatie vast al antwoord geven op een aantal vragen.

Bedankt weer voor het kijken, ik hoop dat je het leuk vond om mee te unboxen!

4 Comments on Unboxing Perstas/Goodiebag Beauty Trade Special 2019

 1. Bianca
  17 april 2019 at 13:33 (3 jaren ago)

  Het was een hele leuke dag en wat zijn we toch ontzettend verwend met deze prachtige producten x

  Beantwoorden
 2. Marije
  17 april 2019 at 11:48 (3 jaren ago)

  Ben nu wel benieuwd wat die sticks zijn die je als eerste laat zien

  Beantwoorden
 3. Caro
  16 april 2019 at 08:31 (3 jaren ago)

  Wat een boel interessante producten!! Daar ben je nog wel even druk mee zeg! De unboxing video is zoals altijd weer leuk om te zien.

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  16 april 2019 at 06:52 (3 jaren ago)

  Fijn om te zien in deze speciale video wat je allemaal had ontvangen in de goodiebags…..

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.