Unboxing: SoloBioMooi bloggerspakket

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, werk ik al een hele tijd samen met SoloBioMooi, de webshop vol biologische cosmetica. Regelmatig ontvang ik een pakketje met nieuwe producten om te testen en te reviewen, afgelopen zaterdag was het weer zo ver. Vandaag laat ik jullie in dit unboxing artikel zien wat voor lekkers er allemaal in zat, en wat je de komende tijd dus allemaal aan reviews kunt verwachten op Beautyspots.

Unboxing

Unboxing: bloggerspakket SoloBioMooi

Zoals altijd zit er een vrolijk kaartje met lieve tekst in het pakje, geschreven door Ingrid. Altijd leuk, zo’n persoonlijke noot!

Unboxing

En dit zit er allemaal in! Allemaal natuurlijk, allemaal biologisch. Vóór ik met SoloBioMooi samenwerkte, wist ik niet dat er zoveel mooie, lekkere natuurlijke producten waren, en dacht ik eerder in termen als “geitenwollen sokken” als het over natuurlijke cosmetica ging. Niets van waar, zo heb ik ervaren!

Unboxing

Een zuiverende Klei Peeling van Living Nature, in handige sachets. Over producten van Living Nature schreef ik al eens eerder, het is een prachtig merk.

Unboxing

Een mooi oogschaduwpalette van Lavera. Lavera kende ik als merk al wel, maar ik wist niet dat ze zo’n uitgebreide lijn make-up hadden. Ik ben erg benieuwd naar dit oogschaduwpalette, ik heb voor mooie herfstkleuren gekozen.

Unboxing

Oogschaduwbasis, ook van Lavera. Zoals jullie weten, gebruik ik altijd een oogschaduwprimer onder mijn oogschaduw. Ik ben benieuwd hoe deze mij bevalt!

Unboxing

The Ohm Collection is splinternieuw bij SoloBioMooi, en was één van de eerste producten die ik dit keer uitkoos. Ik ben heel benieuwd of deze deodorant poeder mij okselfris gaat houden.

Unboxing

Van het merk Amanprana mag ik dit keer dit pareltje gaan testen: het Amanprana Shangri-la eeuwige jeugd ORAC serum. Ik heb er al veel goede verhalen over gehoord, binnenkort hoor je of ik me daarbij aansluit.

Unboxing

Nog een product van Lavera: de Colour & Shine Shampoo met biologische mango en avocado. De geur is in ieder geval hemels, kan ik je nu al vertellen!

Unboxing

Als je zoals ik (bijna) iedere dag je haar föhnt en/of met de stijltang behandelt, kan je haar wel wat bescherming gebruiken. Deze Hairwonder Hair Repair Heatcare Protector bevat geen sulfaten, parabenen, en PEG’s, maar verschillende biologische ingrediënten. Ik denk dat mijn haar daar erg blij van wordt!

Unboxing

Nog een product van Hairwonder: Botanical styling Hairspray. Ben jij ook zo benieuwd of dat werkt: natuurlijke haarlak? Binnenkort lees je het op Beautyspots!

Unboxing

Een voor mij nog onbekend merk: Neobio Ihre Klassiker. Ik ging overstag voor de naam ‘Zeeschuimbad met Algen’. Een heerlijke opwekkende geur, een bad hiermee zal de komende wintermaanden goed van pas komen.

Unboxing

Tot slot een anti-aging duo van Lavera: een body lotion en shower gel verrijkt met biologisch cranberry-extract en biologische arganolie. Een prachtige verpakking, mooie beloftes en een heerlijke geur: dit klinkt als een perfect Beautyspots-product!

Je ziet: ik kan weer lekker aan de slag met deze mooie producten. Komend weekend ga ik alles uitgebreid op de foto zetten, en dan gaat alles het testlab (lees: mijn badkamer) in. Uiteraard kan ik niet alles tegelijk testen, en het ene product heeft een wat langere testperiode nodig dan het andere. Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

5 Comments on Unboxing: SoloBioMooi bloggerspakket

 1. Babs
  15 oktober 2014 at 22:29 (5 jaar ago)

  Wat een mooie producten, ik ben erg benieuwd naar het serum en Hairwonder. De heatcare protector lijkt mij ook fijn, veel van dit soort producten laten een vervelend plakkerig laagje achter. Ben erg benieuwd naar je bevindingen!

  Beantwoorden
 2. Bianca
  14 oktober 2014 at 22:25 (5 jaar ago)

  Wat een mooie producten heb je ontvangen. Ben nieuwsgierig naar de pigmentatie van het oogschaduw palette (zijn echt mijn kleuren haha) x

  Beantwoorden
 3. Jori
  14 oktober 2014 at 15:33 (5 jaar ago)

  Wat een prachtige producten,ben eigenlijk wel benieuwd naar alles. Veel plezier weer met het uittesten 🙂

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  14 oktober 2014 at 15:12 (5 jaar ago)

  Het ziet er heel goed!
  Ik ken geen van de producten.Ik ben zo benieuwd naar de shower gel.
  Test ze 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.