UPR Beauty Day 2016

Vorige week donderdag was ik uitgenodigd voor de UPR Beauty Day 2016, een dag waarop merken als MAC, Moroccan Oil, Otentic Perfumes, Weleda en Bite Away hun nieuwe producten en productlijnen lieten zien. Een soort van walhalla voor Beautybloggers, zeg maar 🙂 Natuurlijk laat ik jullie meegenieten van al het moois wat ik gezien heb in dit verslag!

UPR Beauty Day

UPR Beauty Day 2016

De UPR Beauty Day was op donderdag, in het kantoor van UPR zelf. En wat is dat een gaaf kantoor, ik zou hier best een baantje willen, hihihi! Het was voor mij de eerste keer dat ik er was, afgelopen winter zou ik ook gaan, maar moest ik vanwege de enorme drukte op de weg op het laatste moment afzeggen. Ik had afgesproken met Ramona van Beautynailsfun en Mieke van MrsBleeker, Mieke had ik thuis opgehaald, ik kwam er zo goed als langs. Het is tenslotte altijd gezelliger om samen van de mooiste nieuwtjes op Beauty-gebied te genieten.

UPR Beauty Day

UPR BEauty Day

We startten de UPR Beauty Day bij Weleda, een prachtig natuurlijk huidverzorgingsmerk. Zij hebben de Arnica Sport-lijn onlangs uitgebreid met een Sport Gel en een heerlijk Sport Bad. De laatste heb ik ter plekke uitgeprobeerd (nee, ik ben niet in een bad gaan liggen, hihihi!). Met dank aan Mieke voor onderstaande foto’s:

UPR Beauty Day

UPR Beauty Day

Het is een badmelk die helpt bij het herstel van spieren en gewrichten na fysieke inspanning of bij stijfheid. Etherische oliën van rozemarijn en lavendel zorgen voor een heerlijke, verkwikkende geur, die je ook mentaal een boost geeft. Hier ga ik je binnenkort nog wat meer over vertellen!

UPR Beauty Day

De huidoliën van Weleda zijn echte huidverzorgingstoppers, verkrijgbaar in vier heerlijke geuren, ieder met hun eigen specifieke werking.

UPR Beauty Day

Dit product heeft mij (ons) aangenaam verrast: het Duindoorn Elixer. Het klinkt als een kruidig (lees: niet lekker) drankje, maar het blijkt een ontzettend lekkere siroop te zijn, vergelijkbaar met Karvan Cevitam, maar dan 100% natuurlijk. Het is rijk aan vitamine C, ondersteunt de natuurlijke weerstand en is vooral aan te bevelen in ‘koude, lichtarme perioden in het jaar’ of bij extra lichamelijke of geestelijke inspanning. Hier ga ik even naar op zoek!

UPR Beauty Day

De producten van Weleda zijn niet alleen van een goede kwaliteit, maar zien er ook aan de buitenkant erg mooi uit, vind ik.

UPR Beauty Day

Bij MAC konden we een aantal nieuwe producten en aankomende collecties bewonderen. Love it!

UPR Beauty Day

Brows are it! De nieuwste, heel complete collectie wenkbrauwproducten van MAC. Ieder product is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zodat er altijd een kleur tussen zit die bij jouw wenkbrauwen past. Ik ben vooral heel benieuwd naar de Big Brow Pencils en de Fluidline Brow Gelcrème, de potjes op de voorgrond.

UPR BEauty Day

MAC Tendertalk, een soort lippenbalsems met een heel subtiel kleurtje. Ik vind ze iets te subtiel, maar ze zien er wel heel mooi uit zo bij elkaar ♥

UPR BEauty Day

Dat rechtse oogschaduwpalette, wauw!

UPR BEauty Day

UPR Beauty Day

UPR BEauty Day

De Chris Chang collectie is momenteel verkrijgbaar, en ziet er natuurlijk ontzettend gaaf uit met al die vrolijke kleurtjes. Helaas is via de webshop van MAC zo goed als alles al uitverkocht.

UPR Beauty Day

Een paar weken geleden werd Otentic Perfumes in Amsterdam geopend, ik schreef er al een nieuwsartikel over. Leuk, want nu kon ik een aantal van de geuren zelf ruiken.

UPR Beauty Day

UPR BEauty Day

De stand zag er al zo ontzettend mooi uit, ik ben nu nog benieuwder naar hoe de winkel er uit ziet. Komende zondag ga ik dat met eigen ogen aanschouwen, ik ga er dan samen met Ramona heen. Ik heb er erg veel zin in!

Otentic Perfumes

Dan ga ik ook deze hele bijzondere geur, Anno 1785, nog eens heel goed ruiken. Natuurlijk doe ik er naderhand een uitgebreid verslag van hier op Beautyspots!

UPR Beauty Day

De gloednieuwe Moroccanoil Dry Shampoo hebben we ter plekke getest, wat een geweldig product! En die geur, mmmmm… Binnenkort vertel ik je er uitgebreid over.

UPR Beauty Day

Drie weken geleden was ik aanwezig bij de lancering van de Moroccan Oil Body Lijn, mijn review hierover volgt later deze week.

UPR Beauty Day

Bite Away is een heel bijzonder apparaatje, met warmte bestrijd je hiermee de nare bijwerkingen van insectenbeten. Hier ga ik je komende zomer zeker meer over vertellen, ik ben erg benieuwd of het werkt.

UPR Beauty Day

Herpotherm werkt op dezelfde manier, maar dan tegen een koortslip. Die heb ik gelukkig (afkloppen!) nooit, maar hier gaat Ramona binnenkort meer over vertellen, dus als je hier nieuwsgierig naar bent, moet je haar blog zeker even gaan volgen.

UPR Beauty Day

Na afloop van deze heerlijke middag kregen we een prachtige goodiebag mee naar huis, met daarin al dit moois en lekkers. Ik ga hier natuurlijk over schrijven binnenkort, naar welk product ben jij het meest benieuwd?

11 Comments on UPR Beauty Day 2016

 1. Yvonne
  1 juni 2016 at 21:10 (6 jaren ago)

  Wat een leuke dag, fijn dat je ons ook mee laat genieten.

  Beantwoorden
 2. Renée
  1 juni 2016 at 17:31 (6 jaren ago)

  Ik ben vooral benieuwd naar de producten van morrocan oil. Ik heb de laatste tijd iets met olie 🙂
  Ook ben ik benieuwd naar de otentic parfums, waar je zondag naartoe gaat.

  Beantwoorden
 3. Manon
  1 juni 2016 at 14:15 (6 jaren ago)

  Wat een leuk verschil. Het event ziet er super uit

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  1 juni 2016 at 14:10 (6 jaren ago)

  Heel leuk verslag, ik vind het altijd leuk om dit te zien. Ik zie mooie producten 🙂

  Beantwoorden
 5. Ranoe
  1 juni 2016 at 10:09 (6 jaren ago)

  Dat ziet er allemaal leuk uit!
  Ik zou graag een review van de MoroccanOil producten willen zien. Lijkt me heerlijk!

  Beantwoorden
 6. Hilde Janbroers
  1 juni 2016 at 09:11 (6 jaren ago)

  Oh de Mac!! Dit soort dingen mis ik wel uit de tijd dat ik bij de parfumerie werkte. De presentaties van nieuwe producten, altijd zo gezellig en fijn om het in het echt te voelen en te ruiken. Leuk dat je op deze manier ons een beetje meeneemt!

  Beantwoorden
 7. Mieke
  1 juni 2016 at 08:43 (6 jaren ago)

  Het was een erg leuke middag!

  Beantwoorden
 8. Cindy
  1 juni 2016 at 08:24 (6 jaren ago)

  Nou, niet alleen voor bloggers is dit een walhalla hoor, lijkt mij ook erg leuk om te bekijken haha!
  Leuke dag zo te zien.

  Beantwoorden
 9. Mireille Mommers
  1 juni 2016 at 07:31 (6 jaren ago)

  Hihi dat is zeker een walhalla voor jullie bloggers. Wat zul je een leuke dag gehad hebben.

  Beantwoorden
 10. Jori
  1 juni 2016 at 07:04 (6 jaren ago)

  Wat moet dat een heerlijke dag voor je zijn geweest.Wat een mooie merken zeg…ik ben wel benieuwd naar het Duindoorn drankje,klinkt lekker en ook nog gezond.

  Beantwoorden
 11. marije
  1 juni 2016 at 06:43 (6 jaren ago)

  Mooie merken en mooie producten, zeker een walhalla. Ben erg benieuwd naar de Weleda producten.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.