Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil

Ik denk dat ik op mijn make-up tafel, in mijn “oogpotloden, mascara’s en eyeliners-emmertje” wel zo’n 15 oogpotloden heb staan. Sommige daarvan zijn budget, sommige zijn wat duurder. Maar er is er maar eentje die ik het Oogpotlood der oogpotloden wil noemen, en dat is het Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil. Hoogste tijd om jullie er wat meer over te vertellen!

Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil

Urban Decay is één van mijn favoriete make-up merken, vanwege de kwaliteit van de producten, het uiterlijk en de mooie palettes die ze ieder voor- en najaar uitbrengen. Tot afgelopen voorjaar was Urban Decay in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Sephora, maar omdat die winkel weg is uit Nederland, is Urban Decay hier helaas niet meer te koop. Gelukkig zijn er wel een aantal buitenlandse webshops die het merk verkopen én die naar Nederland verzenden, we hoeven dus niet zonder het moois van Urban Decay. Ik koop ze zelf altijd bij Beautybay.com (zij verzenden gratis), maar ook in de Franse webshop van Sephora kun je terecht.

Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil

Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil

Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil

Het Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil is enorm zacht, en bevat onder andere jojoba-olie, wat de tere huid onder je ogen verzacht en voedt. Dat is mooi meegenomen, maar het belangrijkste aan een eye pencil is natuurlijk hoe het aanvoelt en de houdbaarheid. Beiden zijn bij dit Urban Decay Eye Pencil meer dan prima. Het potlood glijdt letterlijk over je huid bij het aanbrengen en voelt geenszins stroef zoals sommige merken oogpotloden wel doen.

Ook de houdbaarheid is uitstekend: het Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil houdt het een hele dag vol, zonder korrelig te worden of zichtbaar te vervagen. Omdat het eye pencil waterproof is, weerstaat het ook een regenbuitje of een paar tranen.

Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil

De pigmentatie van het Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil (hier in de kleur Smoke) is prima: slechts één of twee streepjes zijn voldoende voor een mooi resultaat.

Het Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil is verkrijgbaar in maar liefst 40 kleuren en kost € 18,10 bij Beautybay. Sinds kort is ook het Urban Decay Naked 24/7 Glide On Double Ended Eye Pencil verkrijgbaar, dit is een dubbel Eye Pencil met twee verschillende kleuren. Deze kost € 15,50 maar bevat iets minder product.

 

6 Comments on Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil

 1. Nicole
  24 december 2013 at 09:07 (9 jaren ago)

  Ik gebruik ze sinds een half jaar en ben er zeer tevreden over.
  Voor mij geen ander merk oogpotlood meer. 😉

  Beantwoorden
  • Natasja
   24 december 2013 at 13:13 (9 jaren ago)

   Leuk om te horen dat er meer fans zijn!

   Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  24 december 2013 at 08:50 (9 jaren ago)

  Een mooi product en ik geloof zeker dat ‘ie z’n geld waard is, want ik heb hem al vaak voorbij zien komen in jouw andere reviews.

  Beantwoorden

3Pingbacks & Trackbacks on Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil

 1. […] Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil in de kleur Smoke […]

 2. […] aangebracht, en de lichtgele kleur draag ik als highlighter. Op mijn wimperrand heb ik een lijntje Urban Decay 24/7 Glide-On Eyepencil in de kleur Smoke aangebracht, wat ik een beetje gesmudged heb. Onder mijn oog heb ik een lijntje […]

 3. […] schreef het in het betreffende artikel al, het Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil is voor mij het Oogpotlood der oogpotloden. Het brengt heerlijk zacht en makkelijk aan, en heeft […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.