Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash: een wonder?

In mijn eerste pakket wat ik van het bijzondere huidverzorgingsmerk Utsukusy ontving, zat een heel klein tubetje. Zo klein, dat ik het in eerste instantie zelfs kwijt was, hihihi! Gelukkig heb ik het toch gevonden, want dat tubetje bleek een soort van wondermiddel te bevatten. Een middel met hetzelfde effect als botox: Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash. Vandaag vertel ik je hier wat meer over, en ik laat het resultaat zien!

Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash

Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash

Omdat zaken als botox mijn kennis te boven gaan, heb ik de algemene informatie over de Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash even van de Nederlandse website gekopieerd:

Miracle Instant Tensor Flash heeft hetzelfde effect als botox heeft op de zenuwuiteinden, maar dan zonder toxische effecten en injecties. Veilig in gebruik. Dit serum vermindert de samentrekking van expressie spiertjes zachtjes en ontspant de gezichtshuid. Als gevolg hiervan ontspant de huid aan de bovenkant direct, spanningslijntjes en rimpels verminderen en het huidoppervlak wordt gladder en strakker.

De Miracle Instant Tensor Flash ontspant de zenuwuiteinden, maar je behoudt je natuurlijke gezichtsuitdrukking. Het serum stimuleert de proliferatie van fibroblasten. Verbetert de dikte van de huid.   Vertraagt het vormen van fijne lijntjes en vermindert de diepte van bestaande rimpels. Het heeft geen irriterende, allergene of photosynthetische reacties en veroorzaakt geen oedeem of erythema.

De werking van dit serum zit hem in een aminozuur, wat inwerkt op de zenuwuiteinden en afgifte van een neurotransmitter aan bepaalde gezichtsspieren voorkomt. Hierdoor trekken de spieren op natuurlijke wijze minder samen, en ontspannen de rimpels. Deze werking houdt zo’n 10 uur aan.

Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash

Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash zit in een kleine tube van 3 ml, dit is voldoende voor enkele dagen. Na het eerste gebruik kun je de dop weer terug op de tube doen. Als je hem vervolgens in de koelkast bewaart, is hij tot wel een jaar houdbaar. Zo kun je het serum bewaren voor speciale gelegenheden 🙂

Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash

Gebruik en werking

De hoeveelheid ter grootte van een rijstekorrel is voldoende om één oogcontour te behandelen. Je brengt Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash aan over je dagverzorging, op de gewenste gebieden (rond de ogen, rond de mond, voorhoofd, tussen de wenkbrauwen). Je dept het serum kort in en laat het vervolgens 10 minuten inwerken. Als je zelf in die tijd ook even rustig ontspant, zal het effect nog meer zichtbaar zijn.

Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash

Bij het intrekken wordt de huid letterlijk even strak getrokken, dit voelt even oncomfortabel en geeft een droog gevoel. Als het serum eenmaal is ingetrokken, verdwijnt dit trekkerige gevoel en voelt mijn huid gewoon weer zacht en ontspannen.

Let op: als je Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash te dik gebruikt, of te enthousiast in de huid dept, slaat deze wit uit (been there, done that). Je brengt dan gewoon even wat dagcrème over de Miracle Instant Tensor Flash aan, de witte gloed verdwijnt dan.

Als het serum is ingetrokken, kun je je gebruikelijke make-up aanbrengen, en hop: op naar je afspraak!

Op de foto’s hieronder laat ik je het resultaat bij mij zien:

Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash

Op deze foto draag ik niets, alleen mijn gebruikelijke dagverzorging (serum, dagcrème en oogcrème). Ik had een paar drukke dagen achter de rug en de nacht ervoor slecht geslapen, dus: Hallo Wallen!

Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash

Hier heb ik Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash aangebracht onder mijn ogen en op mijn voorhoofd, en dit 10 minuten laten inwerken. Ik vind vooral het effect onder mijn ogen verbazingwekkend, en erg mooi. De rimpels op mijn voorhoofd zijn wel verminderd, maar niet weg. Maar die zijn dan ook wel héél erg diep 😉

Zoek de verschillen

Hieronder laat ik het effect met make-up zien, dan vind ik het namelijk nog beter te zien. De eerste foto heb ik gemaakt vlak na bovenstaande foto’s. Voor de tweede foto heb ik mijn make-up weer verwijderd, mijn huid schoongemaakt en daarna weer opnieuw make-up aangebracht, dit keer zonder gebruik van de Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash. De belichting van beide foto’s is wat anders (ander tijdstip, andere plek), maar er zit dus maar zo’n 1 à 1,5 uur tussen de foto’s. Het verschil is duidelijk te zien, vind ik:

Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash

Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash

(ik heb bewust gekozen voor foto’s zonder bril, zo is het verschil het beste te zien)

Conclusie

Ik vind het effect van de Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash heel erg mooi. Maar vooral: heel natuurlijk. Sowieso ben ik zelf geen voorstander van botox om je rimpels weg te werken (dat is puur mijn persoonlijke mening), en toevallig sprak ik onlangs iemand die wel regelmatig haar rimpels ‘laat botoxen’. Vol trots vertelde ze dat haar rimpels helemaal verdwenen waren. Terwijl ik haar aankeek, dacht ik: “Ja, maar helaas je gezichtsuitdrukking ook”. Dat vind ik namelijk het grote nadeel van Botox, en het grote voordeel van de Miracle Instant Tensor Flash, waarbij je gezichtsuitdrukking onveranderd blijft.

Ik vind het een mooie, tijdelijke oplossing voor speciale gelegenheden, of voor ochtenden waarop je na het opstaan in de spiegel kijkt en denkt: “Oh ja, zó slecht heb ik geslapen”.

Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash is bovendien redelijk betaalbaar (vind ik): een verpakking met 5 tubetjes kost € 35,00. Met één tubetje kun je zeg maar 3 à 4 keer doen, schat ik (natuurlijk afhankelijk van hoeveel ‘probleemgebieden’ je hebt). Wil je het liever eerst eens proberen voor je een hele verpakking koopt, dan kun je ook één losse tube kopen, deze kost € 9,75. Je betaalt in dat geval geen verzendkosten.

Wat vind jij van dit eenvoudige, veilige alternatief voor botox? Zou jij het overwegen te gaan gebruiken?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

11 Comments on Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash: een wonder?

 1. Claudia
  7 juli 2016 at 11:56 (5 jaar ago)

  Wauw! Ik zie echt verschil. Mooi hoor! Ik had verwacht dat het product prijzig zou zijn maar dat valt enorm mee. Hmmmmm ik voel weer drang om iets te kopen!!

  Beantwoorden
 2. Hennie
  5 juli 2016 at 23:04 (5 jaar ago)

  Ik heb hem ook nog liggen maar had deze werking wel verwacht. Ik heb vorig jaar Instantly Ageless getest en die had eenzelfde werking. Looking good, Natas!

  Ik ben niet per definitie tegen Botox, ik heb het zelf ook laten doen omdat ik een voorhoofd als een Klingon had. En voel me er nu zekerder door. Maar weet niet of ik het nog een keer zou doen.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  5 juli 2016 at 21:10 (5 jaar ago)

  Wow, je ziet het verschil goed.
  Een mooi product.

  Beantwoorden
 4. Annette
  5 juli 2016 at 19:23 (5 jaar ago)

  Wat een mooi resultaat. Lijkt een beetje op instant ageless qua resultaat. Inderdaad heel fijn als je eens een feestje of een off-day hebt.

  Beantwoorden
 5. Natascha
  5 juli 2016 at 18:54 (5 jaar ago)

  Ten eerste wil ik toch even zeggen dat ik helemaal niet vind dat jij diepe rimpels hebt! Zo ziet het er in elk geval niet uit! Los daarvan snap ik wel dat je het effect mooi vindt hihi ik ben zelf ook geen fan van de botox look, en dan is dit wel een mooie tussenweg!

  Beantwoorden
 6. Angela
  5 juli 2016 at 11:04 (5 jaar ago)

  Wauw dat is nog eens een mooi product! Die komt op mijn wensen lijstje!
  Heel mooi Natasja.

  Beantwoorden
 7. Gonny
  5 juli 2016 at 08:46 (5 jaar ago)

  Deze tube zou ik wel iedere dag kunnen gebruiken. 😉
  Ziet er heel mooi uit. Een vooral goed te zien met make-up op.
  Mooi!

  Beantwoorden
 8. Mireille
  5 juli 2016 at 08:10 (5 jaar ago)

  Mmmm ben altijd erg sceptisch over dit soort producten. Meestal zie je namelijk het eiwit laagje zitten. Dus ben benieuwd of dat met dit product ook is.

  Beantwoorden
  • Ilona
   5 juli 2016 at 10:17 (5 jaar ago)

   Hoi Mireille, Dat klopt. Wanneer de huid niet gehydrateerd genoeg is, of het serum overwerkt is, kan je een witte waas of gloed zien. Dit is gelukkig makkelijk op te lossen met simpelweg een likje dagcrème of make-up. De witte waas verdwijnt dan en komt niet meer door de crème of make-up heen zetten zodat je aan het eind van de dag ineens met witte wallen rond loopt.

   Beantwoorden
 9. chucky1012
  5 juli 2016 at 06:43 (5 jaar ago)

  Dat klinkt zo goed!
  Fijn dat het zoveel uren werkt.
  Ik ken dit merk niet en ben er nu ik je review gelezen heb erg benieuwd naar.

  Xoxo

  Beantwoorden
 10. marije
  5 juli 2016 at 06:35 (5 jaar ago)

  Wow, miracle in een tube. Ziet er geweldig uit. Misschien toch eens tijd om als 35 plusser dit te gaan testen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.