Mijn vakantie make-up look

Hoewel ik het erg leuk (understatement!) vind om met make-up bezig te zijn, doe ik het nu in de vakantie allemaal net iets minder. Op het strand is het er toch zo afgezandstraald, hihihi! Ik laat je in dit artikel zien welke producten ik gebruik voor mijn vakantie make-up look!

vakantie make-up

Mijn vakantie make-up look

Mijn vakantie make-up bestaat voornamelijk uit producten die ik thuis ook iedere dag gebruik, maar vooral mijn ooglooks zijn nu wat minder uitbundig. Ik heb wel twee oogschaduwpalettes bij me, maar die heb ik tot nu toe nog niet gebruikt, hihihi!

vakantie make-up

Dit zijn alle producten die ik gebruik voor mijn vakantie make-up. Misschien vinden jullie het nog veel, maar het zit hem vooral in de snelheid waarmee ik mijn look maak. En dan vooral doordat ik geen uitgebreide ooglook maak.

vakantie make-up

De basis van mijn vakantie make-up is een BB Cream van Pupa, normaal gebruik ik een foundation. Het grote voordeel van deze BB Cream (naast de mooie natuurlijke dekking) vind ik het feit dat hij een SPF 30 bevat. Ik gebruik eronder een dagcrème met tevens een SPF, en ben zo goed beschermd als ik ga wandelen. Een uitgebreidere review over deze BB Cream volgt binnenkort!

vakantie make-up

Omdat ik een paar nachten slecht geslapen heb, gebruik ik wel een concealer. Normaal gesproken laat ik deze op ‘makkelijke make-up dagen’ achterwege. Een oogschaduwbasis gebruik ik altijd als ik oogschaduw gebruik, dus ook in de vakantie!

vakantie make-up

Drie basisstukken: gezichtspoeder van Oriflame Giordani Gold, bronzer van Too Faced en blush/highlighter van NARS

vakantie make-up

Mijn vaste duo voor mijn wenkbrauwen: Anastasia Brow Definer en de Pupa Duo Highlighter pencil. De lipstick die ik vandaag draag, is ook van NARS.

vakantie make-up

Ik vertelde het al in het artikel over mijn Charlotte Tilbury producten: de Eyes to Mesmerise Cream Eye Shadow is erg makkelijk en mooi voor het maken van een snelle ooglook, ik gebruik voor onderstaande look alleen dit product op mijn oogleden. Voor een wat uitgebreidere look kun je natuurlijk andere kleuren toevoegen.

vakantie make-up

Dit is de vakantie make-up look die ik met bovenstaande producten heb gemaakt. Ondanks het feit dat ik best veel producten gebruik, kost deze look me maar 5 tot 10 minuten. Dat komt natuurlijk ook door de routine die ik inmiddels heb opgebouwd met bovenstaande producten, doordat ik ze vrijwel dagelijks gebruik. Ik vind het een mooie, subtiele look.

vakantie make-up

Gebruik jij veel make-up tijdens je vakantie, of sla je dit dan helemaal over?

13 Comments on Mijn vakantie make-up look

 1. Yvonne
  22 april 2016 at 14:43 (6 jaren ago)

  Ik gebruik ook minder in de vakantie, je hebt veel moois bij je in ieder geval. Fijne vakantie.

  Beantwoorden
 2. Inkie
  21 april 2016 at 09:09 (6 jaren ago)

  Wat een leuke site heb je! Ik heb ‘m deze week pas ontdekt! Op vakantie (warm en zonnig) draag ik alleen mascara en een lipstick.

  Welke lipstick draag je op de foto van Nars?

  Beantwoorden
 3. Talitha
  20 april 2016 at 07:14 (6 jaren ago)

  Ik ben erg benieuwd naar je review van de pupa bb cream.
  ik kwam bij een andere bb cream van pupa uit op je website, een artikel van 2013. Ik herkende je daar haast niet met dat korte kapsel, dit vind ik je veel beter staan ☺

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  19 april 2016 at 21:36 (6 jaren ago)

  Op warme zomerdagen gebruik ik erg weinig make-up maar op minder warme vakantiedagen maak ik me hetzelfde op als andere dagen.
  Ik neem er wel uitgebreid de tijd voor in vakanties.

  Beantwoorden
 5. Cindy
  19 april 2016 at 20:40 (6 jaren ago)

  Mooi! En gemak dient de mens op vakantie 🙂
  Gebruik zelf alleen lipstick en mascara op vakantie, meer niet. Vind ik zo zonde van de tijd daar, make uppen, en vind het bij warm weer het prettigst om verder geen make up te gebruiken. (en ga altijd naar warme bestemmingen haha)

  Beantwoorden
 6. Natascha
  19 april 2016 at 19:42 (6 jaren ago)

  Wat gebruik je heerlijke producten zeg! Bij mij hangt het een beetje af van mijn bestemming. Om eerlijk te zijn gebruik ik op ‘zonvakantie’ vrijwel geen make-up. Alleen in de avond gebruik ik vaak wat mascara en een felle lipstick. Als ik gewoon thuis blijf pak ik juist lekker uit en ga ik experimenteren. Geniet nog van je vakantie!

  Beantwoorden
 7. Astrid
  19 april 2016 at 18:15 (6 jaren ago)

  Mooie look hoor! Lekker verzorgd en fijn dat je snel klaar kunt zijn en kunt genieten van je vrije tijd toch?

  Beantwoorden
 8. Mireille Mommers
  19 april 2016 at 18:12 (6 jaren ago)

  Hoe langer ik vakantie heb hoe minder make-up ik altijd ga dragen. Ik eindig meestal met gekleurde dagcrème dezelfde als jij in dit artikel. Ben verslaafd aan deze BB Cream. Één kleur oogschaduw, mascara en lipgloss. Heerlijk om eens wat minder te gebruiken. Mensen kennen mij toch niet als ik op vakantie ben.
  Geniet nog van je vakantie.

  Beantwoorden
 9. manon
  19 april 2016 at 16:03 (6 jaren ago)

  Mooie look. Die poeder van Oriflame is fijn he!

  Beantwoorden
 10. jeapiebel
  19 april 2016 at 15:54 (6 jaren ago)

  Fijn om een vertrouwde look met vertrouwde routine en producten al te gebruiken. 5- 10 minuten is mooi tijd.

  Beantwoorden
 11. Mariëlle
  19 april 2016 at 14:24 (6 jaren ago)

  Ik vind het tijdens de vakantie juist leuk om lekker uit te pakken, daar heb ik vroeg in de ochtend nooit tijd voor op een ‘gewone’ dag. Ik vind de lipstick je zo ontzettend goed staan!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.