Vaseline Advanced Relief body serum

Vaseline heeft onlangs drie nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd, zogeheten body serums. In tegenstelling tot het gezicht, waar je een serum gebruikt naast je gewone verzorgingsproduct, is het body serum van Vaseline een soort combinatie van een bodylotion met een serum, net iets meer dan een gewone bodylotion dus. Ik kocht het Vaseline Advanced Relief body serum en vertel je vandaag mijn bevindingen!

Vaseline Advanced Relief body serum

Vaseline Advanced Relief body serum

Er zijn drie varianten van het Vaseline Body Serum: Deep Repair, Radiance Restore en Advanced Relief. Ik koos de laatste, puur afgaand op de geuromschrijvingen. Vaseline Advanced Relief body serum bevat geurnoten van roos, jasmijn, vanille, patchoeli, sandelhout, jasmijn en citrus, met als resultaat een heel warme, vrouwelijke geur. Vaseline ontwikkelde de geuren in samenwerking met Ann Gottlieb, een parfumexpert die ook al geuren voor modehuizen ontwikkelde.

Vaseline Advanced Relief body serum

Vaseline Advanced Relief body serum bevat ‘micro-droplets’ met Vaseline gel, omgeven met zijdezachte, luxe moisturisers die tot in de diepste lagen van de huid doordringen om de droge huid te herstellen. Dat zijn mooie beloftes!

Vaseline Advanced Relief body serum

De ingrediënten van het Vaseline Advanced Relief body serum blijken niet erg spannend ten opzichte van andere bodylotions van drogisterijmerken. Glycerine verzorgt en verzacht de huid, dimethicone en vaseline (Petrolatum) leggen een laagje op de huid en beschermen haar zo tegen uitdrogende invloeden van buitenaf. ‘Citrus Limon Peel Powder’ en ‘Citrus Aurantifolia Peel Powder’ bevatten fruitzuren en zorgen ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd en de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Al met al vind ik het geen slechte ingrediëntenlijst voor een drogisterijmerk.

Vaseline Advanced Relief body serum

Vaseline Advanced Relief body serum zit in een tube van 200 ml met klikdop. Doseren gaat prima door de vrij dunne textuur van het body serum en door het flexibele kunststof waar de tube van gemaakt is.

Vaseline Advanced Relief body serum

Vaseline Advanced Relief body serum heeft een vrij romige textuur, die desondanks heel goed uitsmeert. Hij heeft een paar minuutjes nodig om helemaal goed in te trekken, maar is daarna ook wel echt goed ingetrokken. Hij laat geen zweterig laagje achter, zoals veel bodyproducten met dimethicone erin wel doen bij mij.

Vaseline Advanced Relief body serum

Vaseline Advanced Relief body serum verzorgt mijn huid uitstekend en laat haar zacht en comfortabel aanvoelen. De lekkere geur blijft redelijk lang hangen, zo’n 2 à 3 uur. De romige textuur en de rijke, warme geur geven het body serum een luxe uitstraling en zorgen ervoor dat mijn huid echt verwend wordt. Ik koop niet vaak verzorgingsproducten van drogisterijmerken, maar ik vind dit echt een aanrader!

Vaseline Advanced Relief body serum is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als Etos, Kruidvat en DA. Een tube van 200 ml kost € 9,99.

5 Comments on Vaseline Advanced Relief body serum

 1. chucky1012
  10 september 2015 at 18:52 (7 jaren ago)

  Klinkt erg goed.
  Voor een huid die flink gehydrateert moet worden en elastischer zal aanvoelen na het gebruik van bovengenoemde créme.

  Beantwoorden
 2. Krista
  10 september 2015 at 10:49 (7 jaren ago)

  Klinkt goed, ik heb de bodylotions (oké, serum) van Vaseline nog niet eerder geprobeerd, maar deze klinkt lekker!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  9 september 2015 at 13:17 (7 jaren ago)

  Dat klinkt heerlijk, ik ga er ook eens een proberen!

  Beantwoorden
 4. Bianca
  9 september 2015 at 07:29 (7 jaren ago)

  Vanmorgen na het douchen heb ik deze variant gebruikt vind hem erg prettig voor mijn droge huid, die andere varianten zijn ook lekker vooral qua geur x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.