Vendula London Flower Shop Phone Wallet

Sinds ik een paar jaar geleden voor het eerst kennismaakte met de Vendula London tassen, ben ik fan. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, bij gebruik bleken ze ook nog eens van een hele goede kwaliteit te zijn. Mijn Gingerbread tas en portemonnee gebruik ik al een half jaar dagelijks, maar er is nog geen spoortje slijtage te zien. Onlangs werd aan mijn verzameling de mooie Γ©n handige Vendula London Flower Shop Phone Wallet toegevoegd, die ik graag aan jullie laat zien!

Vendula London Flower Shop Phone Wallet

Vendula London Flower Shop Phone Wallet

De Vendula London Flower Shop Phone Wallet is nog van de vorige collectie, maar het mooie van Vendula London is dat een collectie nooit ‘uit’ is. De series zijn tijdloos, in de meest positieve zin van het woord. En ja, zelfs mijn Gingerbread tas en portemonnee gebruik ik gewoon het hele jaar door. Maar dat zal jullie vast niet meer verbazen, toch? Hahaha!

De Phone Wallet is eigenlijk een portemonnee met een extra voorvakje voor een mobiele telefoon. Ik heb een oldskool iPhone 6, en die past er met hoesje en al prima in.

De Flower Shop serie is ook weer zΓ³ ontzettend mooi! SoMuch heeft naast deze Phone Wallet ook nog twee tassen uit deze serie verkrijgbaar. Echt, ik moet er niet te lang naar kijken anders heb ik zo tas nummer drie in huis πŸ˜‰ Zeker nu Binnie ieder seizoen een behoorlijke selectie van de nieuwe collectie inslaat, is de verleiding héél groot!

Vendula London Flower Shop Phone Wallet

Handzaam tasje

Eigenlijk is de Vendula London Flower Shop Phone Wallet een fijn handzaam tasje. Ideaal om in de zomer, als ik geen jas draag, mee te nemen als ik een uurtje ga lopen. Of als je naar het terras gaat, of naar je favoriete winkel. Hij is ook handig om mee te nemen als je boodschappen gaat doen. Je doet hem in zijn geheel in je boodschappentas en hebt zo je portemonnee Γ©n je telefoon direct bij de hand.

Aan de voorkant stop je dus je telefoon in het speciale vakje, verder is het eigenlijk een gewone portemonnee. Met een grote rits aan de zijkant, net als mijn Gingerbread portemonnee.

In dat ritsvak vind je flink wat vakjes voor al je passen en andere paperassen.

Goed om te weten: alle tassen en andere items van Vendula London zijn vegan.

En achterin een ruim vak, voor bijvoorbeeld papiergeld.

Aan de achterkant zit een kleiner vak met een rits, hier bewaar je muntgeld makkelijk en veilig in. Ook kun je hier een losse sleutel in stoppen, want een sleutelbos is eigenlijk het enige wat er niet in past.

Vendula London Flower Shop Phone Wallet

Op stap!

Aan de bovenkant heeft Vendula London Flower Shop Phone Wallet twee ringetjes, hier kun je het riempje aan vastmaken. En zo verander je een op het oog eenvoudige (nou ja, eenvoudig…) portemonnee in een super handig klein telefoontasje!

Het riempje is verstelbaar, zodat je het precies op de voor jou juiste lengte kunt maken. Het riempje is mooi smal, en past perfect bij de grootte van het tasje. Dit is toch het perfecte tasje voor als je ‘op stap’ gaat? Wat dat op stap dan ook mag zijn: een rondje lopen of een paar uurtjes naar de stad πŸ˜‰

Vendula London Flower Shop Phone Wallet

De Vendula London Flower Shop Phone Wallet kost € 48,00 en is verkrijgbaar via de webshop of in de winkel van SoMuch.

5 Comments on Vendula London Flower Shop Phone Wallet

 1. Miranda Aerts
  23 mei 2021 at 15:44 (1 jaar ago)

  Wow, wat een super leuke Phone Wallet! β™‘

  Beantwoorden
 2. Yolanda
  23 mei 2021 at 13:36 (1 jaar ago)

  Super leuk en handig

  Beantwoorden
 3. Joyce
  23 mei 2021 at 10:33 (1 jaar ago)

  Echt geweldig! Zo gaaf dat knal geel en dan die afbeelding erbij natuurlijk. Super

  Beantwoorden
 4. Neeltje
  23 mei 2021 at 08:55 (1 jaar ago)

  Dit ziet er erg handig uit en prachtige details ook!

  Beantwoorden
 5. Liesbeth
  23 mei 2021 at 08:52 (1 jaar ago)

  Ik heb m ook! Bevalt heel erg goed. Zit niet in de weg en ziet er ook nog leuk uit! Ik erg veel complimenten. Sleutels passen inderdaad niet maar wel een mondkapje . Gebruik m ook dagelijks en blijft erg mooi!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.