Vendula London Gingerbread Grab Bag

Ik heb jullie al eens mijn Vendula London tas laten zien, ik vind hem nog steeds zo geweldig! Maar ja, aangezien ik al best de nodige tassen heb, bleef het bij die ene. Tot ik onlangs de nieuwe Gingerbread lijn zag… Tassen met het geweldige, schattige, snoepige dessin van een Gingerbread House, een peperkoek huisje. Je snapt: die moest ik hebben! ♥ Ik bestelde hem bij SoMuch, die een deel van de Gingerbread lijn had ingekocht. Ik laat de geweldige Vendula London Gingerbread Grab Bag Γ©n Ziparound Wallet zien!

Vendula London Gingerbread Grab Bag

Vendula London Gingerbread Grab Bag

Als je bovenstaande foto ziet, dan snap je vast meteen waarom ik de Gingerbread Grab Bag echt ‘moest’ hebben. Hij is toch werkelijk waar te schattig, te snoeperig, te kerstig? ♥ En in het echt bleek hij net zo mooi te zijn als op de foto’s, eigenlijk wilde ik hem mee naar bed nemen, mee naar mijn werk nemen en mee onder de douche. Om er dag en nacht naar te kunnen kijken, hahaha!

Vendula London Gingerbread Grab Bag

De basis van de Vendula London Gingerbread Grab Bag en Ziparound Wallet is cognac kleurig ‘Vegan leather’. Dat laatste is natuurlijk gewoon een commerciΓ«le term, het is gewoon kunstleder zoals we dat voorheen kenden πŸ˜‰

Vendula London Gingerbread Grab Bag

Net zoals bij alle andere Vendula London tassen, zijn het de prachtige details die eruit springen. Het schattige huisje met de snoepjes, hulstblaadjes en besneeuwd dak, de strikjes en de lollies naast de deur, de lichtjes die achter de deur en ramen branden… Om verliefd op te worden en verliefd op te blijven ♥

Vendula London Gingerbread Grab Bag

De Vendula London Gingerbread Grab Bag is een mooi gangbaar formaat handtas. Ik ben op dit moment nog in twijfel of ik haar als dagelijkse (werk)tas ga gebruiken, maar daar denk ik nog een paar dagen over. Voorlopig kijk ik er nog verliefd naar en pak haar een paar keer per dag liefkozend op, hihihi!

Zelfs de binnenkant van de Vendula London tassen en portemonnees is een plaatje om te zien. In dit geval staat de schattige Gingerbread print ook aan de binnenkant, bijna zonde dat je daar zo weinig van ziet!

Omdat ik jullie de Gingerbread Grab Bag op film nog beter kan laten zien, heb ik afgelopen zondag een video opgenomen. Enjoy!

Ik kocht de Gingerbread Grab Bag bij SoMuch Heerenveen, hij kost € 69,00. De bijbehorende Ziparound Wallet kost € 36,00. Mocht je de tas of portemonnee willen bestellen en hij is uitverkocht, stuur Binnie dan even een berichtje. Ze kan ze namelijk nog tot december bijbestellen voor je!

13 Comments on Vendula London Gingerbread Grab Bag

 1. Deb
  5 november 2020 at 18:52 (2 jaren ago)

  Wat een geweldige tas en portemonnee !Ik kende dit merk dus nog helemaal niet. Ga snel kijken in die webshop.

  Beantwoorden
 2. Joyce
  29 oktober 2020 at 13:26 (2 jaren ago)

  Meestal is dit niet zo mijn ding, geweldig voor een ander, maar voor mezelf niet. Deze daarentegen echt geniaal en fantastisch! Je kunt em idd zo laten staan en maar kijken, super!

  Beantwoorden
 3. Liesbeth
  29 oktober 2020 at 12:13 (2 jaren ago)

  Neee, een nieuwe verslaving . Super leuke tas en portemonnee. Ben me nog aan het beraden welke ik ga bestellen. Dank voor je leuke video!

  Beantwoorden
 4. Liek
  29 oktober 2020 at 11:24 (2 jaren ago)

  Super gaaf! Keigave set! Ik heb ook een bijpassende top en super lief. Gingerbreadmannetje gezien voor in je kerstboom. Ik ga even op onderzoek uit voor een afbeelding

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  29 oktober 2020 at 10:37 (2 jaren ago)

  Wat een toffe tas, die zou ook niet misstaan op je nachtkastje inderdaad, zodat je er steeds naar kan kijken;-)

  Beantwoorden
 6. Paola
  29 oktober 2020 at 10:18 (2 jaren ago)

  echt helemaal te leuk vind ik het.

  Beantwoorden
 7. Neeltje
  29 oktober 2020 at 10:15 (2 jaren ago)

  Wat een super mooie tas en portemonnee. Ik ga er ook eentje uitzoeken. Ze zijn zo leuk!

  Beantwoorden
 8. Jacqueline Oud
  29 oktober 2020 at 10:13 (2 jaren ago)

  Wat een prachtige tas een beetje een sprookje, waar je ook heen gaat je wordt al blij als je deze tas ziet! Denk ook dat anders mensen er blij van worden als ze β€˜m zien. Ook mooi als je tas gewoon etaleert maar dat is zonde in gebruik kunnen meer mensen er van genieten. Veel plezier van je tas!

  Beantwoorden
 9. Patricia Derksen
  29 oktober 2020 at 10:12 (2 jaren ago)

  Super mooie set

  Beantwoorden
 10. Johanna
  29 oktober 2020 at 09:14 (2 jaren ago)

  Wat een perfecte blog of vlog heb je er van gemaakt. Die combi van filmpje en foto’s met tekst is echt superleuk Γ¨n duidelijk. Nu wil ik ook zo’n tas

  Beantwoorden
 11. Jacqueline Harbers
  29 oktober 2020 at 09:14 (2 jaren ago)

  Ja wat is tie leuk! Met recht een echte Natas-tas

  Kus Jacqueline

  Beantwoorden
 12. Esther Messing
  29 oktober 2020 at 06:27 (2 jaren ago)

  Jaaaaa, zo mooi. Ik heb net een nieuwe tas maar zie steeds dit merk voorbij komen en denk. Ooit ,ooit heb ik er ook zo 1. Wat een leukerds zijn het.
  Geniet van je geweldige tas en portemoknip.
  Liefs Esther

  Beantwoorden
  • Ramona
   29 oktober 2020 at 09:19 (2 jaren ago)

   Oh!!! Wat een dotjes zeg!!!! Erg leuk!

   Liefs,ramona

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.