De Proefparade bloggersevent: verslag

Een paar weken geleden kreeg ik een ontzettend leuke uitnodiging in mijn mailbox: ik werd gevraagd om aanwezig te zijn bij De Proefparade, een bloggersevent georganiseerd door Mr. Goodiebag, op een prachtige locatie: het EYE filminstituut in Amsterdam. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken! Ik mocht een introducée meenemen, dus vroeg ik of Mariska zin en tijd had om mee te gaan, en dat had ze.

De Proefparade

De Proefparade

Afgelopen zondag was het zo ver: rond 2 uur waren we bij het EYE filminstituut (Mariska met het OV, ik met de auto), waar we verwelkomd werden door de heren van de organisatie en een aantal heel mooie merken. Vandaag laat ik jullie een uitgebreid fotoverslag zien, binnenkort vertel ik (we) over een aantal producten/merken wat meer.

De Proefparade

Hands Off My Chocolate

Hands Off My Chocolate is een nieuw, jong merk, wat de lekkerste Belgische chocolade in de supermarkt brengt. Vorig jaar hebben de twee oprichters, zelf Chocolate Lovers in hart en nieren, hun baan opgezegd om hun eigen chocolademerk op de markt te brengen. Een merk wat op alle fronten vernieuwend is. Nieuwsgierig geworden? Houd dan Beautyspots in de gaten, als chocoladeliefhebber vertel ik je binnenkort uiteraard meer over dit merk. Tot die tijd zul je het even met deze foto’s moeten doen:

Hands Off My Chocolate

Hands Off My Chocolate

Hands Off My Chocolate

 

De Proefparade

SoloBioMooi / SantaVerde

Daarnaast stond de stand van SoloBioMooi, speciaal voor deze gelegenheid waren ze vergezeld door een dame van SantaVerde, een prachtig, 100% natuurlijk merk wat oorspronkelijk afkomstig is uit Duitsland. Op de enthousiaste en professionele manier zoals ik Ingrid en Pieter ken, vertelden ze ons alles over dit mooie merk, gaven ze adviezen en kreeg iedereen één of meer producten “op maat” mee naar huis om uit te testen.

De Proefparade

De compleet nieuwe lijn van SantaVerde, op dit moment nog niet eens verkrijgbaar in Nederland.

De Proefparade

De Proefparade

Het ingrediënt waar alle producten van SantaVerde op gebaseerd zijn: Aloë Vera sap. We mochten allemaal het verbluffende effect van dit pure sap op onze huid voelen: het voelt een beetje slijmerig aan in het begin, maar eenmaal ingemasseerd, laat ze een zijdezachte huid achter.

De Proefparade

De nieuwe Lavera Colour Correction cream. Ik ben hem al een tijdje aan het testen, binnenkort vertel ik je er meer over.

 

De Proefparade

Atache Scientific Cosmetic

Atache / Astra is een merk wat oorspronkelijk uit Spanje en Italië komt, en in Nederland nog niet heel bekend is. Op dit moment is men bezig om daar verandering in te brengen, wij konden op het event alvast kennis maken met de producten.

De Proefparade

De Proefparade

De Proefparade

 

De Proefparade

Fever-Tree mixdranken

Fever-Tree is een merk met hoogwaardige en 100% natuurlijke dranken, die met veel zorg en aandacht worden samengesteld en geproduceerd. Perfect voor een heerlijke mixdrank, maar ook puur als frisdrank lekker én verfrissend. Er worden geen conserveringsmiddelen gebruikt, en het koolzuur is licht bubbelend, als in champagne. Mijn persoonlijke favorieten zijn de Elderflower (vlierbloesem) Tonic en de Sicilian Lemonade, beiden heerlijk dorstlessend bij warm weer. Binnenkort hopen we jullie alle ins en outs van dit merk te kunnen vertellen.

Fever-Tree

Fever-tree

Fever-Tree

 

Royal Dutch

Royal Dutch – The Luxury Feeling

Royal Dutch is een Nederlands bedrijf wat Home- en Nightwear voor vrouwen maakt, die niet alleen lekker zit, maar ook mooi staat. De producten hebben een luxe uitstraling, maar tegen een betaalbare prijs. Binnenkort vertel ik je er wat meer over!

De Proefparade

 

De Proefparade

In Fine Parfums

In Fine Parfums heeft een collectie van maar liefst 56 ambachtelijke parfums, waaronder klassieke geuren, subtiele geuren, maar ook meer uitgesproken geuren. We mochten ‘blind’ onze twee favoriete geuren kiezen (de dame van In Fine had zondag een kleine selectie bij zich), waarna verteld werd welke karaktereigenschappen daarbij horen. Ik ga jullie nog niet vertellen wat uit mijn keuze allemaal bleek, want Mariska en ik mogen binnenkort een heuse parfumproeverij gaan beleven bij de winkel in Haarlem!

In Fine Parfums

In Fine Parfums

De Proefparade

 

De Proefparade

Barefoot Wine

Tot slot (of eigenlijk was dit één van de eerste merken waar we mee kennis maakten) mochten we proeven van de verschillende Barefoot wijnen. Ik ben een liefhebber van rosé, en heb een nieuwe favoriet ontdekt: de Barefoot White Zinfandel (we hebben de volgende dag meteen twee doosjes ingeslagen bij Makro, oeps…). De bubbels die we later bij de High Tea geserveerd kregen, de Barefoot Bubbly Pink Moscato, is ook echt een aanrader, al drinkt hij wel érg makkelijk weg, hihihi!

De Proefparade

De Proefparade

De middag werd opgeluisterd door live achtergrondmuziek van dit duo.

Tot slot wil ik jullie nog wat foto’s laten zien van de werkelijk hemelse High Tea waar we van mochten genieten. Ik geloof niet dat ik eerder zoveel lekkers bij elkaar heb gezien…

De Proefparade

De Proefparade

De Proefparade

De Proefparade

Ik vond het een geweldig event, zowel qua organisatie als merken/bedrijven die aanwezig waren (en catering, hihihi!). Ik wil de mensen van Mr. Goodiebag dan ook hartelijk bedanken voor de uitnodiging, we hebben genoten!

7 Comments on De Proefparade bloggersevent: verslag

 1. Deb
  4 juni 2014 at 20:38 (8 jaren ago)

  Wat een ontzettend leuk verslag, klinkt als een geslaagd event en leuk dat Pieter & Ingrid er ook waren!

  Beantwoorden
 2. Sylvia
  4 juni 2014 at 15:59 (8 jaren ago)

  Leuk verslag! Lees je blog steeds vaker 🙂 ben ook benieuwd naar de reviews!

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 juni 2014 at 20:05 (8 jaren ago)

   Leuk om te horen Sylvia!

   Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  4 juni 2014 at 09:56 (8 jaren ago)

  Dat het een aangename middag moet zijn geweest, kun je op de foto’s wel zien 😉
  Ik ben benieuwd naar de reviews van deze producten!

  Beantwoorden
 4. jori
  4 juni 2014 at 08:44 (8 jaren ago)

  Wat een leuk event zeg….en die high tea is smullen geweest

  Beantwoorden

2Pingbacks & Trackbacks on De Proefparade bloggersevent: verslag

 1. […] 1 juni maakten wij tijdens de door Mr. Goodiebag georganiseerde Proefparade kennis met het merk In Fine. Bijzonder is, dat dit parfumhuis een hele andere kijk op geurbeleving […]

 2. […] kunnen er even tegen. De Pink Moscato is zo mogelijk nog lekkerder dan de White Zinfandel die ik op De Proefparade geproefd had, maar drinkt wel gevaarlijk makkelijk […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.