Verslag De Proefparade ‘Beauty Collection 2016’

Afgelopen zondag was het weer zover: De Proefparade ‘Beauty Collection 2016’ werd gehouden door Mr. Goodiebag, in Amsterdam. De Proefparade is een jaarlijks event voor beautybloggers, waar mooie merken hun nieuwste en/of beste producten presenteren aan de genodigden. Ik vond het een hele eer dat ik hier weer voor werd uitgenodigd, en dus ging ik eind van de ochtend op weg richting Amsterdam. In dit uitgebreide verslag laat ik jullie natuurlijk meekijken!

De proefparade

De Proefparade ‘Beauty Collection 2016’

Via de Facebookpagina van Mr. Goodiebag waren de weken voorafgaand aan De Proefparade al enkele merken onthuld, die aanwezig zouden zijn: Anastasia, Moschino, EliteBrush, Blèzi Cosmetics: wauw!

De Proefparade

De Proefparade

De Proefparade werd gehouden op een prachtige locatie aan de Herengracht: Tassenmuseum Hendrikje, het grootste tassenmuseum ter wereld.

De Proefparade

De Proefparade

De Proefparade bevond zich op de eerste verdieping, waar de drankjes ons al stonden op te wachten. Mariska en ik waren iets te vroeg, dus hebben we eerst een cappuccino gedronken in het al even sfeervolle restaurant.

De Proefparade

Toen De Proefparade dan daadwerkelijk begon, kregen we allemaal een prachtige tas aangeboden (hierover later meer), en mochten we naar binnen.

De Proefparade

De Proefparade

We begonnen bij de Sun Tanning Spray van Cachet Cosmetics. De spray is eenvoudig in gebruik, geeft geen vlekken op kleding en handdoek, en is op basis van Aloë Vera. We kregen allebei een exemplaar mee naar huis, deze ga ik zo richting het voorjaar eens op mijn gemak testen!

De Proefparade

De Proefparade

Via een tussenruimte kwamen we bij Pure Beauty Brands, ik heb onlangs tijdens het I Love Beauty Event al kennis gemaakt met hun mooie producten. Maar omdat het nu betrekkelijk rustig was, konden we wat meer informatie over de producten vragen.

De Proefparade

De tubetjes handcrème van Institut Karité Paris zien er schattig uit én hebben heerlijke geuren. Ik vertel je er binnenkort wat meer over, ik kreeg de geur Almond and Honey mee naar huis ♥

De Proefparade

In deze schattige blikjes zit pure Sheaboter, ook hier kregen we een exemplaar van mee.

De Proefparade

Sampar is een prachtig skincare-merk voor de ‘Urban vrouw’, voorheen kon je het in Nederland bij Sephora vinden. Hier ga ik de Dry Cleansing Foaming van testen en reviewen, een schuimende make-up remover en reiniger, die je niet hoeft af te spoelen. Ik ben erg benieuwd!

De Proefparade

De Proefparade

Anastasia Beverly Hills, dé wenkbrauwen-expert bij uitstek, introduceerde tijdens De Proefparade haar nieuwste product wat in februari uitkomt: de Browdefiner.

De Proefparade

De Proefparade

We konden onze wenkbrauwen laten doen door één van de experts van Anastasia, en kregen vervolgens een Browdefiner in de juiste kleur mee naar huis om uitgebreid te testen. Ik ben nu al erg onder de indruk van de producten van Anastasia!

De Proefparade

De Proefparade

Ook Moschino introduceerde haar nieuwste product: Moschino Fresh. Deze komt medio maart uit, tegen die tijd vertel ik je er alles over. Maar ik geef je nu natuurlijk alvast een Sneak Peek 🙂

De Proefparade

De Allure Kristalpad is denk ik bij bijna iedereen wel bekend: volgens mij de meest makkelijke, snelle en pijnloze manier van ontharen!

De Proefparade

De Proefparade

De Proefparade

Hier was vooral Mariska heel benieuwd naar: de EliteBrush, de nieuwe manier van je haar stijlen. Ze vertelt jullie er binnenkort alles over!

De Proefparade

De Proefparade

Blèzi Cosmetics is een merk waar ik al weleens van gehoord had, maar nog nooit mee kennis gemaakt. De producten zien er erg veelbelovend uit, ik ben erg benieuwd naar hoe ze mij gaan bevallen!

De Proefparade

Even een korte PAUZE…

De Proefparade

In kleine groepjes kregen we ook nog een rondleiding door het museum. De tas die je hierboven ziet, is de aller oudste tas ooit. In die tijd werden dit soort tassen door zowel mannen als vrouwen gedragen.

De Proefparade

Deze tassen dateren van heel wat jaren geleden, maar zouden ook in deze tijd niet misstaan, toch?

De Proefparade

Deze modellen dateren uit de jaren 20, uit de vorige eeuw.

De Proefparade

🙂

De Proefparade

Op de begane grond bevindt zich op dit moment (tot en met 5 juni) de tentoonstelling Street Couture, waar “het Tassenmuseum het spanningsveld opzoekt tussen haute couture en global Street Fashion”.

De Proefparade

De Proefparade

Ik vond het erg leuk dat we het Tassenmuseum zelf ook nog kort mochten bekijken, ik vind het echt een aanrader voor als je in Amsterdam bent!

De Proefparade

De Proefparade

Tot slot vertelde tassenontwerpster Leontine Hagoort kort nog wat over haar werk en haar nieuwste collectie. Ik heb er helemaal geen verstand van, maar ik vind haar ontwerpen prachtig!

De Proefparade

Ook de Goodiebag bleek door Leontine ontworpen te zijn, ik vind hem zó mooi!

De Proefparade

Ook de inhoud van de goodiebag is prachtig, over deze mooie producten kun je de komende tijd reviews verwachten op Beautyspots!

Ik wil hierbij de mensen van Mr. Goodiebag heel erg bedanken voor de uitnodiging voor De Proefparade, het was weer een prachtige belevenis!

11 Comments on Verslag De Proefparade ‘Beauty Collection 2016’

 1. Marguerita
  28 januari 2016 at 14:59 (6 jaren ago)

  Ik zag je al staan bij de EliteBrush stand inderdaad, toen kwamen wij net terug van de rondleiding. Mooie foto’s!

  Beantwoorden
  • Natasja
   28 januari 2016 at 22:36 (6 jaren ago)

   Wat leuk dat je er ook was!

   Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  27 januari 2016 at 09:45 (6 jaren ago)

  Wat een mooi event, een inspirerende omgeving in het tassen museum (die van Leontine zien er erg mooi uit) en ik ben benieuwd naar je reviews 🙂

  Beantwoorden
 3. Cindy
  26 januari 2016 at 21:37 (6 jaren ago)

  Wat leuk zeg! Lijkt me zo super om zo’n event te bezoeken. Gebruik zelf al jaren wenkbrauwpoeder met een sjabloontje van Anastasia (kan het niet uit het losse handje haha) maar wil eigenlijk ook niet anders. Zo tevreden over.
  Benieuwd naar alle reviews!

  Beantwoorden
 4. Céline
  26 januari 2016 at 20:12 (6 jaren ago)

  Wauw wat een leuke spulletjes en producten!

  Beantwoorden
 5. Manon
  26 januari 2016 at 19:13 (6 jaren ago)

  Leuk dat je naar dit event bent geweest. Het ziet er allemaal heel erg goed uit

  Beantwoorden
 6. Babs
  26 januari 2016 at 10:30 (6 jaren ago)

  Wauw, wauw wauw… wat een geweldige spullen. Die spons en de “glassex” etc etc… teveel om op te noemen. Ik ben ook benieuwd naar die borstel. Eigenlijk alles ziet er tip top uit!
  Wat een leuk museum, ik zit helemaal verlekkerd naar al die mooie tassen te kijken. Zag ik daar Oscar/Babette?
  Met die tas weet ik wel iemand heel blij mee te maken!

  Beantwoorden
 7. Mariëlle
  26 januari 2016 at 09:21 (6 jaren ago)

  Wauw wat is dit een tof event (denk ik ;)). Lijkt me erg leuk en ik zie leuke merken!

  Beantwoorden
 8. mireille
  26 januari 2016 at 07:19 (6 jaren ago)

  Wat leuk zeg. Ik ben benieuwd naar de reviews.

  Beantwoorden
 9. Jori
  26 januari 2016 at 06:39 (6 jaren ago)

  Dat ziet eruit als een geweldig leuke dag ☺

  Beantwoorden
 10. Chucky
  26 januari 2016 at 06:31 (6 jaren ago)

  Zo een leuke en goed verzorgd event!
  Mooie producten.
  Prachtige handtassen.
  Mooie foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.