Persdag Simply PR: foto-verslag

Een paar weken geleden kreeg ik een heel leuk bericht in mijn mailbox: mijn allereerste uitnodiging voor een persevent. Dit is een dag die wordt georganiseerd door een merk of een PR-bureau, waar nieuwe producten gepresenteerd worden aan de pers. ‘De pers’, daar val je als beautyblogger ook onder, en ik mocht er nu dus voor het eerst ook bij aanwezig zijn! Dus gisterochtend vertrokken manlief en ik (we hadden besloten om samen te gaan, en er daarna een paar uurtjes stad aan vast te plakken) tegen 9 uur richting Amsterdam.

persdag Simply PR

Ik werd keurig voor de deur bij Simply PR afgezet, waarna Arno een stukje verderop een kop koffie ging drinken (Ipad was uiteraard mee πŸ˜‰ ). Ik was erg nerveus, maar werd door een heel aardige dame van Simply PR meteen opgevangen, en zij legde mij uit hoe zo’n persdag werkt. Toen de zenuwen eenmaal gezakt waren, kon ik gaan genieten van de mooie producten die er werden gepresenteerd.

Ik heb (uiteraard) heel veel foto’s gemaakt, maar helaas bleek gisteravond bij thuiskomst dat het grootste deel mislukt was. Waarschijnlijk doordat het binnen vrij donker was, en ik mijn camera daar niet goed op had ingesteld. Enorm balen natuurlijk (en duidelijk een leermomentje voor een volgende keer), maar ik wilde jullie toch een kort verslag van de dag niet onthouden.

Persdag Simply PR

Persdag Simply PR: AVEDA stress-fix body creme

Vrij nieuw in het assortiment van AVEDA is de stress-fix body creme, een verzachtende, ‘relax-bevorderende’ body creme. Dit is een heerlijke, rijke creme (ik vind het bijna een butter) met een zachte, licht kruidige lavendelgeur. Ik was op slag verliefd op het product, hier ga ik je binnenkort dus zeker meer over vertellen!

Ook is er een nieuwe lijn voor droog en beschadigd haar: AVEDA dry remedy. Hiervan kreeg ik de daily moisturizing oil mee naar huis om te testen, ook hierover hoor je binnenkort zeker meer.

Persdag Simply PR

Persdag Simply PR: ARTDECO

Het merk ARTDECO is nog niet zo lang in Nederland verkrijgbaar, in een eerder persbericht kon je er al meer over lezen. Ik heb de producten nu live mogen aanschouwen, ik vind het er allemaal erg veelbelovend uitzien. Heb jij het merk al gespot bij Douglas?

Persdag Simply PR

Persdag Simply PR

Persdag Simply PR: Babyliss Curl Secret

Sinds enige tijd is de Babyliss Curl Secret op de markt: een tool die je haar als het ware ‘opslurpt’, en waar vervolgens na een seconde of 10 een perfecte krul uit tevoorschijn komt. Mijn haar was helaas te kort om het te kunnen proberen, maar ik heb bij een andere blogster gezien hoe geweldig het werkt. Ik wil ook lang haar!

Verder stond er een stand van Gosh, waar de nieuwe lente- en zomerproducten van dit jaar gepresenteerd werden (zie ook dit persbericht). Uit deze collectie kreeg ik de nieuwe kleur Quattro Eyeshado Green Valley mee, die ga ik je binnenkort van dichtbij laten zien:

Persdag Simply PR

We werden bij binnenkomst verwelkomd met heerlijke groente/fruitsapjes die gemaakt bleken te zijn met de Cuisinart, een nieuwe en reuzehandige juicer.

Persdag Simply PR

En uiteraard waren er ook lekkere hapjes:

Persdag Simply PR

Ik hoop dat ik jullie, ondanks het beperkte aantal foto’s, toch een impressie heb kunnen geven van deze persdag, voor een volgende keer beloof ik jullie meer foto’s πŸ˜‰

Ik wil bij deze het team van Simply PR hartelijk bedanken voor de ontvangst, ik heb genoten van al het moois!

9 Comments on Persdag Simply PR: foto-verslag

 1. Wojis Kroone
  13 april 2014 at 21:14 (8 jaren ago)

  Ik vind de foto’s prima, geeft genoeg sfeer aan en de producten zijn gewoon zeer herkenbaar. Leuk hoor!

  Beantwoorden
 2. Vera
  11 april 2014 at 21:20 (8 jaren ago)

  Leuk! Ik kon helaas niet, maar wie weet tref ik je een andere keer!

  Beantwoorden
 3. Yvonne
  11 april 2014 at 21:13 (8 jaren ago)

  Wat jammer dat er een aantal foto’s mislukt zijn. Je hebt er toch een leuk verslag van gemaakt. Die aveda creme vond ik ook heerlijk ruiken:)

  Beantwoorden
 4. Deb
  11 april 2014 at 16:05 (8 jaren ago)

  Klinkt als een geslaagd event! En zo te zien werd er ook aan de inner blogger gedacht πŸ˜‰ Ziet er goed uit.

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  11 april 2014 at 07:39 (8 jaren ago)

  Wat een leuke eerste persdag! Er volgen er vast nog veel meer. De stress-fix bodycreme van Aveda lijkt me super!

  Beantwoorden

3Pingbacks & Trackbacks on Persdag Simply PR: foto-verslag

 1. […] de persdag van Simply PR zag ik het Gosh Quattro Eyeshadow Green Valley voor het eerst, hier bij het Kruidvat had ik hem nog […]

 2. […] het eerste persbericht was ik nieuwsgierig naar de veelbelovende producten. Toen ik tijdens de persdag van SimplyPR van dichtbij mocht kennismaken met het merk, was mijn interesse nog meer aangewakkerd. Vandaag laat […]

 3. […] donderdag was ik aanwezig bij het persevent van Simply PR. Arno was mee gegaan naar Amsterdam, dus na het event (in het geval van Arno: na de koffie, de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.