Very last minute Kerst-tip: de Philosophy Candy Cane producten

Toen ik hoorde dat Philosophy speciaal voor de feestdagen een showergel en salt body scrub met een Candy Cane geur uitbracht, ging mijn hart een tikje sneller kloppen. Ik ben dol op de geur van Candy Cane, dus dit waren echte must-haves voor mij! Tja, en toen ik van mijn werkgever een kadobon voor ICI Paris XL kreeg, één van de winkels waar de producten van Philosophy in Nederland verkocht worden, hoefde ik niet lang na te denken: meteen de volgende dag stond ik bij ICI Paris XL in Roosendaal om mijn kadobon in te wisselen 🙂

Philosophy Candy Cane

Beide producten hebben een tintelfrisse pepermunt-geur, welke de huid en je zintuigen verfrissen. Ook qua looks zijn de Candy Cane producten helemaal in stijl: rood-wit gestreept, ik zou er zo de kerstboom en het hele huis mee vol willen zetten!

Philosophy Candy Cane

“May you find yourself twirling with cheer”

De shower gel, welke overigens ook als shampoo (een enkele keer) en voor in bad te gebruiken is, heeft naast de geur van pepermunt ook een twist van butterschotch en vanillecrème meegekregen, waardoor deze net even wat zachter van geur is dan de salt scrub. De shower gel is ideaal om wakker te worden op een koude winterochtend, als je eigenlijk liever in je warme bed nog even lekker verder wil dromen. De opwekkende pepermunt-geur zorgt ervoor dat je binnen no-time fris en fruitig de dag kunt beginnen!

Philosophy Candy Cane

De shower gel is lekker dik van substantie, en geeft onder de douche een heerlijk romig schuim. Je hebt er niet veel van nodig, je doet dus hartstikke lang met de fles van 480 ml. Na het douchen blijft de geur niet alleen op je huid, maar ook in de badkamer nog een tijdje hangen, waardoor je zintuigen nog even kunnen nagenieten van de tintelfrisse geur.

Philosophy Candy Cane

De salt scrub zit in een mega-grote pot van 652 gram, ook hier kan ik dus wel even mee vooruit. De scrub heeft zo’n sterke pepermunt-geur, dat zelfs mijn gezicht wat gaat tintelen als ik mijn lichaam masseer met de scrub. Heftig! In tegenstelling tot veel andere zoutscrubs, reageert mijn huid hier niet gevoelig op, integendeel! Als je de pot opendoet, zie je in eerste instantie een dikke laag olie bovenop, je moet de scrub dus eerst even goed doorroeren. Ik deed dat de eerste keer met een kunststof spatel, maar deze brak zo doormidden, door de stevige substantie. Nu ligt er een eetlepel boven op de badkamer, daar kan ik wat meer kracht mee zetten om de scrub goed te mengen.

Philosophy Candy Cane

De Candy Cane salt scrub bevat naast zeezout ook o.a. kelp-extract en alg-exctract, welke je huid zuiveren en verzorgen. De scrubkorrels zijn precies goed van grootte, ik zet echter wel (zoals eigenlijk altijd als ik een scrub gebruik) de douche even uit tijdens het scrubben, anders verdwijnt een groot deel van dit heerlijke goedje linea recta in het doucheputje, en dat is natuurlijk zonde.

Tijdens het gebruik van de scrub voel ik de tinteling al op mijn huid, deze zet nog even door na gebruik. Mijn huid wordt in eerste instantie koud door de scrub, maar na het afdrogen wordt ze heerlijk warm en rozig. Een perfecte scrub voor koude winterdagen dus!

Ik hoop nu al dat deze Candy Cane producten van Philosophy volgend jaar weer terugkomen (het liefste zou ik van allebei een reserve exemplaar kopen, maar aangezien ik nog zoveel andere lekkere producten in de kast heb staan, is dat misschien een beetje overdreven).

De Candy Cane producten zijn, net als de andere speciale kerst-producten van Philosophy slechts tijdelijk (lees: tot Kerst of tot ze op zijn) verkrijgbaar bij ICI Paris XL. Wil je ze kopen voor jezelf of als kadootje voor een ander, dan moet je dus heel snel zijn! De showergel kost € 19,95 voor 480 ml, de salt body scrub kost € 34,50 voor 652 gram.

Houd jij van de frisse Candy Cane geur?

1 Comment on Very last minute Kerst-tip: de Philosophy Candy Cane producten

 1. Marit
  27 december 2012 at 20:40 (10 jaren ago)

  Ik heb ze onlangs zien staan bij de Ici Paris en er ook aan geroken, héérlijk!
  Philosophy heeft zoiezo verschrikkelijk veel lekkere produkten, jammer dat het assortiment in Nederland (naast de Candy Cane) amper veranderd, ik zie al jaren dezelfde geuren bij Skins, de Bijenkorf, en sindskort dus de Ici Paris.

  De scrub heb ik ook eens gehad in de Senorita Margarita geur, helaas was de scrub net even te aggressief voor mijn huid, de eerste keer na gebruik lagen mijn schenen helemaal open! hahaha! En branden!!!
  Maar die geur…fantastisch!
  Heb de pot verder opgebruikt voor het scrubben van mijn bloemistenhandjes, hij is al lange tijd op, helaas…

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.