Nieuwe verzorgende zeep bij Wat Maakt Je Mooi

Ik gebruik graag zeep onder de douche, het geeft mij een heerlijk luxe gevoel. Helaas hebben veel zepen nogal eens de neiging om de huid uit te drogen, wat voor veel mensen een reden is om het niet te gebruiken. Omdat ik altijd een verzorgend product na het douchen gebruik, heb ik er zelf niet zo’n moeite mee, maar het is natuurlijk mooi meegenomen als een zeep je huid meteen een klein beetje verzorgt tijdens het reinigen. Wat Maakt Je Mooi heeft sinds kort nieuwe, verzorgende zeep in het assortiment, waarvan ik er in dit artikel twee aan je laat zien: Honey, Milk & Oatmeal en Floating Lemons.

verzorgende zeep

Verzorgende zeep bij Wat Maakt Je Mooi

Onlangs werden er vier varianten prachtige, verzorgende zeep aan het al uitgebreide assortiment van Wat Maakt Je Mooi toegevoegd: Honey, Milk & Oatmeal, Floating Lemons, Rosemary & Mint en Juicy Watermelon, waarvan de drie laatsten volgens de omschrijving op de website 100% natuurlijk zijn, en bovendien verrijkt met Arganolie. Hoewel alle vier de geuren me erg aanspraken, moest ik van mezelf een keuze maken (gezien mijn zeepvoorraad). Ik koos voor één geur die het bij mij altijd goed doet: Honey, Milk & Oatmeal. En één geur die ik koos met de zomer in het vooruitzicht: Floating Lemons.

Verzorgende zeep

Verzorgende zeep

Verzorgende zeep Honey, Milk & Oatmeal

Al sinds mijn bovengemiddelde interesse voor Beauty en Cosmetica begonnen is, is deze geur één van mijn favorieten. Hoe zeer ik ook geniet van zoete, frisse en fruitige geuren, er zijn altijd momenten dat ik de pure zachte geur van Honey, Milk & Oatmeal verkies. Momenten (zoals nu) waarop ik behoefte heb aan zachte, comfy geuren.

De belangrijkste ingrediënten van deze verzorgende zeep zijn diverse oliën, die de zeep haar verzorgende en verzachtende eigenschappen geven. Daarnaast bevat de zeep ook daadwerkelijk honing (en havermout, maar de laatste drie ingrediënten zijn op de verpakking weg gevallen, ze staan wel op de website vermeld). Deze zeep bevat wel parfum (ver onderin de ingrediëntenlijst), als je huid daar gevoelig voor is, kun je dus beter voor één van de drie 100% natuurlijke varianten kiezen.

Verzorgende zeep

Verzorgende zeep

Honey, Milk & Oatmeal heeft de geur van L’Occitane Honey & Propolis: een  subtiele honinggeur met een zoet ‘randje’. De geur van beide zepen blijft overigens niet heel lang hangen op mijn huid, maar persoonlijk vind ik dat geen probleem omdat ik toch altijd nog een verzorgingsproduct na het douchen gebruik en daarmee dus de geur nog kan versterken (als het dezelfde geur is), of kan ‘overrulen’ (als het een andere geur is). Op mijn vochtige huid geeft de zeep een heel zacht en romig schuim wat verzorgend aanvoelt tijdens én na gebruik: ik heb geen last van een trekkerig gevoel. De zeep is aan twee kanten te gebruiken: de havermout op het bovenste, witte gedeelte geeft je huid een héél subtiele scrub.

De vierkante blokken zeep liggen lekker in de hand en zijn lekker groot (150 gram): voor mij een absolute must voor een zeep. Een groot stuk versterkt het luxe gevoel nog eens extra, vind ik.

Verzorgende zeep

Verzorgende zeep

 Verzorgende zeep Floating Lemons

Floating Lemon is één van de drie verzorgende zepen die 100% natuurlijk is én Arganolie bevat. De geur is echt zomers: frisse citroen met een zoete ondertoon van vanille, hij doet mij aan een fruitige milkshake denken.

Ook deze zeep bevat enkele verzorgende oliën, waaronder dus Arganolie, maar in tegenstelling tot Honey, Milk & Oatmeal staan ze hier wat verderop in de ingrediëntenlijst. Floating Lemons bevat geen parfum, en dat is natuurlijk super fijn als je hier allergisch voor bent!

Verzorgende zeep

Verzorgende zeep

Ook Floating Lemons bestaat uit twee laagjes, in het bovenste gedeelte zie je stukjes gedroogde citroenschil ‘zweven’, wat de zeep heel mooi maakt. Floating Lemons geeft een iets minder romig schuim dan Honey, Milk & Oatmeal, maar voelt nog steeds ontzettend zacht op mijn huid. De toevoeging van vanille in de geur maakt dat hij niet ‘afwasmiddel-achtig’ ruikt, maar subtiel fris en heel zomers. Ik vind het echt een geur om de dag goed mee te starten!

Verzorgende zeep

Honey, Milk & Oatmeal en Floating Lemons zijn beiden verkrijgbaar in de webshop van Wat Maakt Je Mooi. Alle vier de varianten van deze nieuwe, verzorgende zeep kosten € 4,95 voor 150 gram, en dat vind ik een hele mooie prijs voor een zeep met deze uitstekende kwaliteit. De zepen zijn zacht, maar smelten niet direct weg onder de douchestraal, je doet dus best lang met een stuk. Ik vind het aanraders!

6 Comments on Nieuwe verzorgende zeep bij Wat Maakt Je Mooi

 1. Renee
  26 mei 2015 at 20:21 (7 jaren ago)

  Ik gebruik ook graag zeep onder de douche, eigenlijk omdat ze er zo mooi uit zien. Ook deze zien er ‘lekker’ uit, vooral de floating lemons spreekt me aan. Fijne review.

  Beantwoorden
 2. Marieke
  26 mei 2015 at 11:45 (7 jaren ago)

  Dit lijken mij ook al van die heerlijke producten! Ik mag van mezelf pas een bestelling plaatsen als ik mijn huidige voorraad een beetje opgemaakt heb, maar mijn verlanglijstje wordt wel steeds langer zo…

  Beantwoorden
 3. Manon
  26 mei 2015 at 10:44 (7 jaren ago)

  Klinkt goed. Ik heb nu een zeep van de hema, maar als die op is ga ik weer bij wat maakt je mooi kijken. Hun hebben lekkere producten!

  Beantwoorden
 4. Bianca
  26 mei 2015 at 07:53 (7 jaren ago)

  Beide stukken zien er al goed uit maar zelf gebruik ik geen vaste stukken zeep x

  Beantwoorden
 5. mireille
  26 mei 2015 at 07:45 (7 jaren ago)

  Ik en Boris zijn helemaal weg van de Honey Bee Soap van Wat Maakt Je Mooi.

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  26 mei 2015 at 06:55 (7 jaren ago)

  Mooie en zeer aparte zeepjes!
  De lemon lijkt me heerlijk fris.
  Even een kijkje op de website nemen die dit verkoopt want dit is leuk om ook aan iemand kado te kunnen geven.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.