Villa Flora Eau de Parfum Galatée

Ondanks het feit dat ik al een aardige parfum-verzameling heb (klik hier om mijn hele stash te zien), kom ik nog weleens geuren tegen waarop ik direct verliefd ben. Zoals bijvoorbeeld Villa Flora Eau de Parfum Galatée, die ik een tijdje geleden al ontdekte toen ik bij Mireille was. Tijdens de Kerstshopping-middag een paar weken geleden besloot ik haar aan mezelf kado te doen. Ik laat jullie graag kennismaken met deze bijzondere geur!

Villa Flora Eau de Parfum GalatéeVilla Flora Eau de Parfum Galatée

Villa Flora is een nog vrij onbekend merk in Nederland. Het is afkomstig uit Aix-en-Provence in de beroemde Franse parfumstreek. De geuren zijn geïnspireerd op de natuur en historie van de Franse Provence. In totaal zijn er zes Eau de Parfums verkrijgbaar: Aurora, Cléo, Kallisté, Galatée, Timgad en Aida. Ik heb ze alle zes geroken en viel meteen voor Galatée ♥

Villa Flora Eau de Parfum GalatéeDe topnoten van Villa Flora Eau de Parfum Galatée bestaan uit Tangerine en Angelica, een zoete combinatie met een klein kruidig randje. De hartnoten worden gevormd door Orris (lis in het Nederlands), Viooltjes, Cederhout en Wierook. Een heel bijzondere combinatie van een bloemige en houtachtige geur, maar werkelijk: heerlijk! ♥ De basisnoten bestaan uit Musk, Heliotroop (ook wel vanillebloem genoemd), en Tonkabonen. Een warme, zoete basis dus.

Villa Flora Eau de Parfum GalatéeVilla Flora Eau de Parfum Galatée doet een beetje sprookjesachtig aan, en dat is ook precies wat ik ervaar als ik deze tekst lees. Het is een poederige geur, met precies de juiste hint bloemig, zoet en warm erdoorheen. Ik vind hem echt zo ontzettend lekker!

Villa Flora Eau de Parfum GalatéeVilla Flora Scented Candle Galatée

Een Showergel of Bodylotion in dezelfde geur als je parfum, dat is zo heerlijk luxe. Maar een geurkaars in dezelfde geur als je parfum: mensen, dat is de tien keer overtreffende trap van luxe! Ik kreeg van Mireille deze geurkaars als Kerstkado toen ik de Eau de Parfum kocht, en het voelde net alsof ik met een potje goud naar huis ging. Ik kon niet stoppen met ruiken aan de geurkaars, deze heeft (uiteraard) dezelfde magische geur als het Eau de Parfum ♥

De geurkaarsen van Villa Flora zijn van een uitstekende kwaliteit, en hebben een brandduur van 40 à 50 uur. Hij verspreidt een heerlijke, niet te overheersende geur. Ik voel me gewoon een soort van Prinses als ik én het parfum draag én de geurkaars aan heb, hihihi!

Villa Flora Eau de Parfum Galatée (€ 56,50 voor 100 ml) en de Scented Candle (€ 39,95) zijn verkrijgbaar bij Huidverzorging Mireille. Vanwege de exclusiviteit zijn ze niet online verkrijgbaar, maar je kunt wel via Facebook contact opnemen met Mireille, uiteraard ook voor de andere geuren. Of ga een keer langs als je in de buurt van Waalre bent, de koffie staat altijd klaar!

2 Comments on Villa Flora Eau de Parfum Galatée

 1. Mireille
  17 maart 2019 at 20:30 (2 jaar ago)

  Verliefd ben ik op de geweldige geuren van Villa Flora. Exclusieve geuren met 6 variaties. Voor elk type vrouw is er wel een geur in deze mooie parfum lijn.
  En dan een bijpassend geurkaars inderdaad een ultiem gevoel van luxe Natasja.

  Beantwoorden
 2. marije
  8 februari 2019 at 10:50 (2 jaar ago)

  Oei klinkt als een parfum in de categorie van Fragonnard waar ik zo gek op ben. De geurnoten klinken in ieder geval erg lekker.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.