Vlog 25 oktober 2020

Afgelopen zondag heb ik weer eens een keertje gevlogd. Ik was gewoon de hele dag thuis, maar had wel een drukke agenda, voornamelijk voor Beautyspots. Ik maakte outfitfoto’s (die meteen weer de prullenbak in konden), nam een video op, maakte productfoto’s en deed tussendoor ook nog wat klusjes in huis. Kortom: een lekker knusse, huiselijke vlog πŸ˜‰

Vlog 25 oktober 2020

Veel kijkplezier!

7 Comments on Vlog 25 oktober 2020

 1. Joyce
  28 oktober 2020 at 19:54 (2 jaren ago)

  Wat super leuk weer om naar te kijken! Echt joh die tas wat geweldig! Ik ben idd ook erg benieuwd naar de laarzen, ze zijn in ieder geval te gek. Bedankt weer voor dit kijkje in je leven

  Beantwoorden
 2. Happy Susan blogger
  28 oktober 2020 at 14:35 (2 jaren ago)

  Hoi Natasja wat heb je dat weer leuk gedaan en oh zucht die Vendula tas is wel enorm gaaf. Het is dat ik alleen schoudertassen gebruik die handig zijn op de fiets anders ging ik ook overstag.
  De Tante Betsy laarzen zijn ook supergaaf, maar ik ben er inmiddels achter dat 4-4,5 cm mijn ideale hakhoogte is…dus 6 cm is me jammergenoeg echt te hoog.
  Heel veel sterkte met wennen aan dat het vroeg donker is. Ik heb ook altijd veel licht nodig om goed in mijn vel te blijven zitten, wandelen in de natuur helpt wel enorm daarbij dus dat doe je goed. Leuk om een dagje mee te kijken. Dikke knuffels van Susan

  Beantwoorden
 3. Esther
  28 oktober 2020 at 10:30 (2 jaren ago)

  Ik vond het een hele leuke vlog. Wat zie je er toch mooi uit en je huis is ook geweldig.
  Dankjewel dat we een dagje mee mochten kijken.
  Fijne dag en groetjes,
  Esther

  Beantwoorden
 4. Marion
  28 oktober 2020 at 10:04 (2 jaren ago)

  Vond het weer een leuke en gezellige vlog! Nu al benieuwd naar de tassenvlog en de parfum
  Groetjes Marion

  Beantwoorden
 5. Liesbeth Letink
  28 oktober 2020 at 09:18 (2 jaren ago)

  Leuke vlog! Ben benieuwd naar de video over de tassen. Ben ook gek op tassen . Hoop dat je de donkere dagen een beetje goed doorkomt. Voordat we het weten is de kortste dag weer geweest en in januari merk je al weer dat de dagen lengen. We gaan dan ook hopelijk allemaal weer een betere tijd in. Jij maakt in ieder geval mensen blij dat weet ik zeker. Ik stuur veel positiviteit naar je toe en hoopt dat dat jou helpt!

  Beantwoorden
 6. Julia
  28 oktober 2020 at 08:01 (2 jaren ago)

  Dankjewel weer voor het kijkje in jouw leven.
  Fijne dag Natasja!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.