Vlog zondag 24 oktober 2021

Afgelopen zondag heb ik weer eens een dagje gevlogd. Ik heb die dag een paar outfits op de foto gezet, mijn pannenkoekenplant verpot en alle baby pannenkoekjes op kamers gestuurd, en verder rommelde ik een beetje in huis. En ik sloot de dag (en mijn vakantie) af met een heerlijk wellness-uurtje voor de nodige ontspanning.

Vlog zondag 24 oktober 2021

Hieronder vind je de vlog, veel kijkplezier! En natuurlijk vind ik het leuk als je na afloop een reactie achterlaat ♥

3 Comments on Vlog zondag 24 oktober 2021

 1. Joyce
  27 oktober 2021 at 17:37 (8 maanden ago)

  Ontzettend leuk om weer een een blog te zien van je! Wat heerlijk dat je er weer tegen aan kunt na de vakantie!

  Beantwoorden
 2. Jacqueline Oud
  27 oktober 2021 at 15:03 (8 maanden ago)

  Super leuke vlog! Ook leuk om jouw huis al in kerst stijl te zien, ons huis is nog in herfstsfeer maar kerstsfeer is altijd genieten! Ook mooie outfits en om het verpotten te zien. Wel bijzonder dat de paddestoelen je zelfs thuis achtervolgen:-) Fijne week nog!
  Liefs

  Beantwoorden
 3. Ellen
  27 oktober 2021 at 12:08 (8 maanden ago)

  Was weer leuk een keer een vlog, wat een hoop pannenkoek baby’s had je. Doe je goed weer even een stoombadje. Toch af en toe die ME time inplannen dus

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.