Vogels komen tot leven met de Fine Forest muurstickers

Ben jij een vogelliefhebber? Dan ben je bij Fine Forest aan het juiste adres. Naast muurstickers van een ijsvogel, uil, specht, koolmees en pimpelmees, haal je nu ook de kuifmees, winterkoning en ekster in huis. De natuurlijke, transparante muurstickers worden puntje voor puntje met fineliners geรฏllustreerd. Dit zorgt voor een levensecht resultaat, waardoor het lijkt alsof er echte vogeltjes in huis rondfladderen.

Fine Forest

Levensechte muurstickers van Fine Forest

Wat is er leuker dan het aankleden van een saaie muur in de hal, het creรซren van een blikvanger in de woonkamer of het opvrolijken van de wand in je kantoor? Met de levensechte muurstickers van Fine Forest is dit een fluitje van een cent en haal je de natuur in huis.

Fine Forest

Kuifmees en Winterkoning

De Oer-Hollandse kuifmees en winterkoning zijn opvallende verschijningen in Nederland. De opvallende kuif van de kuifmees is een in het oog springend kenmerk en wordt bij opwinding nog verder opgezet. Bij de winterkoning is het opgewipte staartje juist karakteristiek, dit geeft het vogeltje zijn bekende silhouet. De twee muurstickers zijn apart verkrijgbaar en als set. Plak de stickers op een lijst, deurpost of lichtschakelaar, zodat de vogels onderdeel worden van de ruimte.

Ekster

Vanuit de ontwerpstudio van Fine Forest vliegen de eksters je huis binnen. Geef deze vogel een nest in de kinderkamer, laat hem rondvliegen in de woonkamer of uitrusten op de rand van het schilderij. De stickers zijn ook perfect om saaie deuren of kasten mee op te vrolijken. Het zien van twee eksters wordt ook wel gezien als een teken van geluk. Daarom is de ekster muursticker ook verkrijgbaar als set, zodat ze samen bij jou thuis hun liefdesnestje kunnen bouwen.

Levensechte muurstickers

De illustraties van Fine Forest zijn opgebouwd uit duizenden kleine stipjes, die met drie verschillende diktes fineliner gemaakt worden. Dit pointillistische handwerk is een arbeidsintensief proces en resulteert in een bijzonder gedetailleerde muursticker, waarbij ieder detail tot in de puntjes is uitgewerkt. Naast vogels ontwerpt het lifestylemerk ook muurstickers van andere dieren. Denk aan een eekhoorn, damhert, zalm of een vos. Door het levensechte resultaat kun je elke dag genieten van je favoriete dier op de muur.

Fine Forest

Over Fine Forest

Fine Forest is opgericht door grafisch ontwerpers William Mooijman en Sophie Mittelberg. Het ontwerpersduo kent elkaar van de Kunstacademie en delen de liefde voor illustratie en natuur. De collectie bestaat uit muurstickers in de maten XS t/m XL en zijn verkrijgbaar vanaf โ‚ฌ 20,-. Bekijk het complete assortiment op de website.

2 Comments on Vogels komen tot leven met de Fine Forest muurstickers

 1. Miranda Aerts
  9 juni 2020 at 21:40 (2 jaren ago)

  Wat leuk! Het hert is ook super!

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  8 juni 2020 at 08:16 (2 jaren ago)

  Wat ontzettend tof! Heel leuk idee ook om ze boven een stopcontact te plakken;-)

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.