Voor bedrijven

Beautyspots wordt dagelijks bezocht door voornamelijk vrouwen in de leeftijd tussen 25 en 55 jaar, en biedt daarmee voor bedrijven een vrij eenvoudige, maar doeltreffende manier om in korte tijd veel mensen te bereiken.

Wil jij je bedrijf, merk of product op het gebied van beauty, verzorging, cosmetica, mode en/of lifestyle graag onder de aandacht brengen op Beautyspots? Dat kan op verschillende manieren:

 • middels een (eerlijke en onafhankelijke) productreview
 • door middel van een winactie (dit kan uiteraard ook gecombineerd worden met รฉรฉn van de andere opties)
 • een interview
 • het schrijven van een advertorial
 • een banner op de homepage van Beautyspots

Ook andere opties zijn natuurlijk (in overleg) mogelijk. Omdat ieder product en/of merk om een eigen werkwijze vraagt, kun je het beste even contact opnemen via info@beautyspots.nl. Samen kunnen we dan overleggen hoe we jouw product of bedrijf het mooiste in de spotlights kunnen zetten.

Ik werkte al eerder samen met o.a. SoloBioMooi, Cosmetitext PR, veuF, Simply PR, Huidverzorgingsinstituur Mireille, Beauty Pillow, Nagelstudio Sparkling Jane, Mara Home Decorations, Mogadโ€™Or Cosmetics, RS Natural Cosmetics, The Make Up Spot, Lush Nederland en Bomb Cosmetics.

Belangrijk om te weten

Let op: naast het feit dat ik me wil houden aan de regels die voor betaalde artikelen op blogs gelden, staan eerlijkheid en transparantie naar mijn lezers bij mij vooraan. Ik zal het dan ook altijd onderaan een artikel vermelden indien ik voor een artikel betaald krijg. Ook zijn gesponsorde linkjes bij Beautyspots altijd no-follow, zoals ook dit verplicht is voor ons bloggers. Dit zijn voor mij twee essentiรซle zaken, discussie hierover is niet mogelijk. Wil of kun je je hierin niet vinden, dan heeft het dus ook geen zin om als bedrijf contact met me op te nemen. Er zijn genoeg andere bloggers te vinden die hier wel aan mee willen werken, maar ik sla deze opdrachten over. Bedankt voor je begrip hiervoor.

1 Comment on Voor bedrijven

 1. Sylvia
  7 juli 2016 at 16:34 (6 jaren ago)

  Hoi Natasja

  Ik ben met je setje bezig hoor. Vanwege wat persoonlijke omstandigheden is het iets vertraagd. Maar het komt naar je toe. Ben zo benieuwd wat je ervan vindt!!
  Groetjes Sylvia
  Sylviamade4you
  ps: wilde je een mail sturen maar deze kreeg ik retour dus doe het even zo!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.