Voorjaarskriebels bij The Make Up Spot!

The Make Up Spot is volgens mij één van de snelst groeiende cosmeticawebshops in Nederland van dit moment. Het ene na het andere mooie merk, of prachtige collectie, doet zijn intrede bij deze steeds groter wordende online make-up winkel. Ik ben groot fan (maar dat was vast al duidelijk) en heb alweer een paar nieuwe producten op mijn verlanglijstje staan. Kijk je mee naar wat er voor moois aan zit te komen?

The make up spot april

Sinds gisteren zijn de prachtige producten van Zoeva verkrijgbaar bij The Make Up Spot. Ik heb een aantal kwasten van dit Duitse merk op mijn make-up tafel staan, en gebruik ze dagelijks naar volle tevredenheid. Daarnaast zitten er prachtige oogschaduwpalettes, blushes en andere mooie producten in het assortiment. Nu kun je de producten van Zoeva dus heel eenvoudig bestellen: als je ze voor 16.00 uur bestelt, worden ze dezelfde dag nog verzonden en met een beetje medewerking van de postbode heb je ze de volgende dag al in huis!

The Make Up Spot

Eind deze week wordt er een nieuw merk bij The Make Up Spot verwelkomd: MeMeMe Cosmetics. Dit is een mooi, betaalbaar merk uit Engeland, dat zich voor haar producten heeft laten inspireren door Griekse godinnen en de Renaissance periode. Kijk maar eens naar de prachtige producten:

The Make Up Spot

Vanaf eind deze week kun je bij The Make Up Spot onder andere MeMeMe oogschaduws, blushes, lipsticks, lipgloss en highlighters verwachten en bestellen. Ik ga in ieder geval zo’n mooie blush bestellen, en die Cheek & Liptint vind ik er ook erg veelbelovend uitzien.

The Make Up Spot

Ook is er deze week een hele lading moois van Sleek binnen gekomen, o.a. een aantal mooie iDivine oogschaduwpalettes, Pout Polishes (I love them!) en de Deep Waves Nail Set en het Lagoon iDivine oogschaduwpalette uit de huidige limited edition collectie Aqua.

The Make Up Spot

Wet ’n Wild kon natuurlijk niet achterblijven bij al dit moois, en heeft ook een aantal nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd: fruitige lippenbalsems (met SPF, ideaal nu het voorjaar er eindelijk aan lijkt te komen), Mega Last Liquid Lip Colors en Mega Impact mascara.

Veel mooie nieuwe make-up producten dus, neem snel een kijkje in de webshop van The Make Up Spot. De verzendkosten bedragen slechts € 3,95, en bij een bestelling vanaf 30 euro is verzending helemaal GRATIS!

Ken jij één van deze merken al? Zit er misschien wel een favoriet van jou tussen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.