Even voorstellen: een nieuwe gastblogster!

Hoi lezeressen van Beautyspots,

Net als jullie lees ik dagelijks de leuke artikelen van Natasja en net als jullie voorzie ik ze regelmatig van een reactie. Vandaag is het alleen omgedraaid. Ik ben nu degene die schrijft en degene die de reacties mag lezen in plaats van te schrijven. Velen van jullie kennen mij misschien wel van de webshop Huidverzorging Mireille of hebben misschien wel eens een I❤ LOVE MYSELF BOX besteld. Maar ik ben meer dan Huidverzorging Mireille.

Zo begon het…

Ik ben een vrouw van 47 met een man, zoontje van 10, een hond, paard en een kat, en een schoonheidssalon met bijbehorende webshop. Ik heb heel actieve radertjes in mijn hoofd met allerlei plannen en ideeën. Een van die plannen was om te gaan bloggen. Gelukkig ben ik een realistisch mens en besef ik dat ik daar echt geen tijd voor heb. Maar af en toe een stukje, dat lukt natuurlijk wel. Toen Natasja aangaf iets minder artikelen te gaan plaatsen, borrelde bij mij een idee op. Waarom ga ik niet eens per week/ twee weken een artikel schrijven hier op Beautyspots??? En zo geschiedde.

Al meer dan 27 jaar oefen ik het mooie beroep van schoonheidsspecialiste uit. Na mijn voor die tijd uitgebreide opleiding ben ik gaan werken in een luxe schoonheidssalon in de Bijenkorf te Eindhoven (mijn geboorteplaats). Ik heb daar kennis mogen maken met de crème de la crème van cosmetica. Wij gaven behandelingen met merken als Shiseido, La Prairie en Kanebo (Sensai). Ik had daar fantastische klanten (sommige komen nog steeds in mijn huidige salon) en werkte er graag. Ook gaf ik les op een kleine particuliere school. Ik was zelf zo’n 21 jaar oud en gaf les aan dames van twee keer mijn leeftijd. Een pittige ervaring zullen we maar zeggen 😉

Toch kriebelde er iets in mij. Na ons trouwen in 1999 kochten Bas en ik een ander huis met meer mogelijkheden. In maart 2000 startte ik mijn eigen Huidverzorgingsinstituut. Ik had hierbij een bepaald beeld voor ogen: Een paar behandelingen op een dag, en zelf koekjes bakken voor de klanten. Ik kan je zeggen: ik heb heel wat gebakken, zoete broodjes, soms bakte ik ze bruin en ik kreeg ook wel eens een koekje van eigen deeg, maar koekjes bakken voor mijn klanten is er nog nooit van gekomen. Het was namelijk al heel snel ontzettend druk in de salon, en al snel begon ik aan uitbreiding te denken. Eind 2003 was het dan ook zover: de grote garage achter in onze tuin was klaar om in gebruik genomen te worden en ook mijn eerste personeelslid trad in dienst. Nu werk ik nog steeds met veel plezier in deze geweldige ruimte.

‘Mijn’ merken

In al deze jaren heb ik met prachtige merken mogen werken. In 2000 startte ik met het mooie Franse merk Gatineau en het niche make-up merk T.leClerc. Jarenlang waren dit de toppers waar mijn klanten graag mee behandeld werden. Toen ik in 2003 een grotere ruimte kreeg heb ik daar ook meteen een merk aan toegevoegd. Dermalogica was net een jaar verkrijgbaar in Nederland en staat voor kwalitatief hoge producten. Nog steeds ben ik overtuigd van de werking van deze mooie producten. Maar ik wilde nóg meer. Wellness was hip en zo kwam ik in aanraking met een van mijn grote liefdes, Cenzaa. Ook dit merk was pas een jaar oud toen ik hier mee ging werken. En wat een succes, wat is dit schitterende merk gegroeid in de loop der jaren. Regelmatig zien jullie producten voorbij komen hier op Beautyspots. Toen er uit de Cenzaa hoek een klein, 100% natuurlijk merk geïntroduceerd werd, kon ik het niet laten ook dit merk aan mijn assortiment toe te voegen. IK Skin Perfection staat in maart een grote stap te wachten met de introductie van IK 2.0.

Helaas liep het met T.leClerc en Gatineau niet zo goed. Dat heeft mij doen besluiten de overstap te maken naar een ander make-up merk en een ander Frans cosmetica merk. Nu na twee jaar kan ik wel zeggen dat dit een hele goede beslissing is geweest. Pupa Milano is niet meer weg te denken uit mijn salon als make-up merk. Ik had altijd al een zwak voor dit merk en ben daarom ook nog steeds helemaal happy met de prachtige producten. Afscheid nemen van Gatineau vond ik moeilijk, het was tenslotte het product waar ik mee gestart ben, maar ik moet zeggen dat het Franse Payot mij aangenaam verrast heeft.

Er kan nog meer bij!

Naast cosmetica en make-up was en ben ik altijd op zoek naar producten om, zoals dat zo mooi gezegd wordt, ‘erbij te verkopen’. Jarenlang heb ik bijvoorbeeld sieraden in de salon verkocht en dat liep als een trein, tot de crisis zijn intrede deed. Maar ik ben niet voor één gat te vangen. Sieraden werden vervangen door de onwijs leuke badballen en andere producten van Bomb Cosmetics. Via dezelfde importeur kwam ik in aanmerking met de geurkaarsen en geurzakjes van Greenleaf en de Crackling Candles van WoodWick. Het verhaal over hoe de I❤ LOVE MYSELF BOX ontstaan is vertel ik je graag later een keer.

Zo dat was de zakelijke kant van mijn story. Privé dat is een heel ander verhaal. Zoals ik al zei ben ik 47, al voel ik me soms nog 25 en soms 80. Ik heb een druk maar rijk leven met mijn man Bas en mijn kleine man Boris. Hoe vrouwelijk mijn beroep is, zo mannelijk is alles in mijn privé leven want ook al onze dieren zijn voorzien van een uitsteekseltje.

Snow ( voluit White Snow Gun ) is mijn grote witte vriend waar ik mij echt bij kan ontspannen. Wat een heerlijk paard is hij. De rust vind ik bij onze rode kater Roderick. Niets zo ontspannen als een spinnende kat op schoot. En dan nog onze brokkenpiloot Totti, de Bordercollie. Een en al energie maar met een hartje van goud. Veel van mijn tijd wordt opgeslokt door mijn zaak maar voor deze vijf mannen maak ik tijd en zij houden mij gezond en fit.

Mijn bijdrage op Beautyspots

Wat ga ik nu schrijven of doen hier op Beautyspots? De stukjes die ik ga schrijven, kunnen heel divers zijn. Een dagje ploggen als ik bijvoorbeeld naar een training ga, of ‘waarom gebruik je een peeling/ masker?’ of ‘Wat kan ik doen aan bepaalde huidproblemen?’. Natuurlijk zal ik ook best wel eens over een product schrijven maar de reviews laat ik heel graag aan Natasja over. Ik ben tenslotte een beetje bevooroordeeld als het om bepaalde merken gaat. Willen jullie heel graag iets weten over mij of over wat dan ook betreffende je huid of make- up, dan hoor ik dat natuurlijk graag. Het is sowieso de bedoeling dat er een maandelijkse rubriek komt waarin ik vragen van jullie ga beantwoorden op het gebied van Huidverzorging, huidproblemen, make-up of andere aanverwante dingen.

Zo, dit is een heel stuk geworden. Hopelijk hebben jullie het met plezier gelezen, en zie ik jullie snel weer terug. Pssst, dit kan ik ook weer aan mijn CV toevoegen. Ik heb mijn eerste blog geschreven!

24 Comments on Even voorstellen: een nieuwe gastblogster!

 1. Deb
  13 februari 2017 at 16:26 (4 jaar ago)

  Wat leuk dat je voor Beautyspots gaat schrijven! Ik kende je al via jouw webshop en leuk om jou nu wat beter te leren kennen via Beautyspots. Ik denk dat dit een hele mooie stap is voor jou en voor Natasja. Leuk! Heel veel plezier gewenst! Ik ben alvast benieuwd naar je volgende artikel.

  Beantwoorden
 2. jeapiebel
  12 februari 2017 at 18:53 (4 jaar ago)

  Wat een leuk stuk en fijn om je verhaal hier te mogen lezen. Ik kom regelmatig langs bij Natasha blog. Ik zal je artikel zeker tegen komen. 🙂

  Beantwoorden
 3. Astrid
  12 februari 2017 at 15:53 (4 jaar ago)

  Wat leuk, Mireille!
  Leuk om je blog te lezen.

  Beantwoorden
 4. Yvonne
  12 februari 2017 at 13:14 (4 jaar ago)

  Wat leuk Mireille, ik kijk uit naar je volgende blogposts.

  Beantwoorden
 5. Liesbeth
  12 februari 2017 at 13:12 (4 jaar ago)

  Wat een leuk Mireille! Heel veel succes met bloggen.

  Beantwoorden
 6. Donna
  12 februari 2017 at 13:02 (4 jaar ago)

  Dat is leuk nieuws! Een waardevolle toevoeging voor beautyspots. Gefeliciteerd.

  Beantwoorden
 7. Jeannette
  12 februari 2017 at 12:18 (4 jaar ago)

  WoW wat leuk!!! Perfecte combi Mireille & Natasja Ik kijk uit naar je artikelen. Chapeau dames

  Beantwoorden
 8. Judith
  12 februari 2017 at 11:40 (4 jaar ago)

  Hè wat leuk Mireille!!
  Leuk dat je dit gaat doen!

  Veel succes! Judith

  Beantwoorden
 9. Talitha
  12 februari 2017 at 11:01 (4 jaar ago)

  Wat leuk Mireille dat we jouw hier nu ook regelmatig gaan lezen, ben benieuwd naar je blogs! De eerste is iig erg gezellig geschreven en leest lekker weg, dat er nog maar veel boeiende blogs mogen volgen!

  Beantwoorden
 10. Mariëlle
  12 februari 2017 at 10:10 (4 jaar ago)

  Jeeeeej wat leuk 😀 Ik houd het in de gaten hoor, veel succes maar vooral plezier!

  Beantwoorden
 11. Hennie
  12 februari 2017 at 10:03 (4 jaar ago)

  Wat leuk, Mireille! En wat een logische beslissing ook. Beautyspots en Huidverzorging Mireille zijn een ideale combinatie. Veel plezier hier, maar dat komt wel goed. Je zit hier op een prachtige plek!

  Beantwoorden
 12. Jacqueline
  12 februari 2017 at 09:51 (4 jaar ago)

  Wat leuk Mireille,wat een goede toevoeging aan Beautyspots. Succes en veel plezier met het het bloggen.

  Beantwoorden
 13. Jolanda
  12 februari 2017 at 09:43 (4 jaar ago)

  Wat ontzettend leuk!! Ik ben heel erg benieuwd naar je artikelen en tips!

  Beantwoorden
 14. Miranda
  12 februari 2017 at 09:40 (4 jaar ago)

  Wat leuk dat je als gastblogster je eigen plek hebt gekregen bij Beautyspots!
  Jullie hadden al een fijne samenwerking maar dit voegt daar naar mijn mening nog veel moois aan toe.
  Ik ben heel benieuwd naar jouw verdere berichten. Je schrijft, net als Natasja, heel boeiend en verbeeldend dus de fans van Beautyspots zullen jouw blogs ook verorberen.
  Misschien kun je ook een keer koekjes voor ons bakken? 😉

  Beantwoorden
  • Sabine
   12 februari 2017 at 09:57 (4 jaar ago)

   Wat leuk dat je ook af en toe komt bloggen.
   Door de revieuws van Beautyspots, maar ook Beautyopinie ben ik met jouw in contact gekomen en de heerlijke producten van Censaa.
   Grtjs.Sabine

   Beantwoorden
 15. Ellen
  12 februari 2017 at 09:39 (4 jaar ago)

  He Mireille, wat een goed en vooral leuk idee! Kijk al uit naar je gastblogs, succes!

  Beantwoorden
 16. Natascha
  12 februari 2017 at 09:29 (4 jaar ago)

  Wat een leuk bericht zeg! Dankzij de blog van Natasja ben ik jou ook gaan volgen en ik heb natuurlijk al eens een prachtige box van je mogen ontvangen, ik ben dus erg benieuwd naar je blogs 🙂 Ps; ik ben ook fan van Cenzaa en ik en ga in Maart ook naar de presentatie van de nieuwe producten. Jij ook toevallig?

  Beantwoorden
 17. Jori
  12 februari 2017 at 09:25 (4 jaar ago)

  Super leuk Mireille!

  Beantwoorden
 18. Roos
  12 februari 2017 at 08:39 (4 jaar ago)

  Wat een ontzettend leuk en goed idee deze samenwerking. Meerdere vliegen in 1 klap zullen we maar zeggen:-) Ik ben erg benieuwd naar de artikelen en wens je heel veel succes en plezier. Samen met Natasja gaat dat zeker lukken.

  Beantwoorden
 19. Cindy
  12 februari 2017 at 08:26 (4 jaar ago)

  Wat leuk, welkom! En wat leuk om achtergrond info over je te lezen. Heerlijk ook al die dieren. Hou van dieren.
  En wat fijn voor Natasja dat je gaat gastbloggen. Ik ben heel benieuwd naar je blogposts.
  Veel plezier!

  Beantwoorden
 20. chucky1012
  12 februari 2017 at 08:23 (4 jaar ago)

  Lieve gastblogger,

  welkom….
  Ik volg je op fb en lees op dit blog met veel plezier alle artikelen.
  Ik kijk er naar uit als Natasja bij jou geweest is en schrijft over de beauty behandelingen, huidverzorgingsproducten, make-up etc. die ze bij jouw had gekregen en lees de posts heel graag.
  Wat leuk om te lezen hoe je begonnen bent met het werk dat je doet.
  Prachtige dieren en fijn om jouw met je gezin te zien.
  Ik kijk graag uit naar de artikelen die jij zult gaan schrijven etc. voor dit blog.
  Heel veel succes!

  Xoxo

  Beantwoorden
 21. marije
  12 februari 2017 at 08:19 (4 jaar ago)

  Wat leuk! Ben heel erg benieuwd naar je blogs!

  Beantwoorden
 22. Marinke
  12 februari 2017 at 08:13 (4 jaar ago)

  Wat super leuk je hier te zien Mireille! En gefeliciteerd met je allereerste blog!
  Mede dankzij Beautyspots ken ik jouw en je salon, nu alweer 3 jaar. Afgelopen zomer was ik in je salon (heerlijke voetbehandeling!) en vertelde je al over je ambitie om te bloggen. En nu is het dus zover, gaaf zeg. En meteen op zo’n groot platform, dit is vast weer het begin van een (opnieuw) goede samenwerking van Natasja en jij. Ik weet nu al dat ik de artikelen met veel plezier ga lezen, heel veel succes!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.