Vrolijke lentelakjes van Catrice

Sinds maart liggen er nieuwe, verbeterde nagellakjes in het schap van Catrice. En, shame on me, toen ik vorige week door het Kruidvat liep, bedacht ik me dat ik er nog niet eentje had geprobeerd. Tijd om daar heel snel verandering in te brengen!

Catrice nagellak april

Kleur, kleur, kleur: de nieuwe collectie biedt werkelijk alles – trends, klassiekers, nudes en dertien bestsellers. Nagel couture in eindeloze variatie. Kleuren krijgen direct een ultra hoogglans finish dankzij de, speciaal voor CATRICE ontwikkelde, “Gloss Booster” technologie. Uitstekende professionele resultaten met een subliem gel-effect, zonder af te bladderen.

Kleur ontmoet technologie: een gloednieuw reservoir kwastje, gemaakt met gepatenteerde Natrafil® haarvezels van DuPont™*. Het innovatieve reservoir-kwastje geeft ultieme kleur aan de nagels met slechts één streek. Dit is de eerste keer ooit dat intelligente Natrafil® vezels zijn verwerkt in een nagellak-kwastje. Ze absorberen de ideale hoeveelheid nagellak die nodig is voor het lakken van één nagel. Hierdoor is het niet meer nodig het kwastje herhaaldelijk in het potje te dopen. Het reservoir-kwastje absorbeert de lak en houdt dit vast, waardoor druppelen en geknoei tot het verleden behoren! De afmetingen van het kwastje zorgen voor een nauwkeurige, gecontroleerde en egale applicatie zonder strepen.

Dit klinkt natuurlijk erg veelbelovend, temeer daar ik eigenlijk al heel tevreden was over de nagellak van Catrice! Ik koos drie vrolijke, felle kleurtjes uit het assortiment: 04 Orange-Utan, 05 Earnie & Birdy en 11 Miss Piggy’s BF. Wederom heeft Catrice geweldige namen bedacht voor de nieuwe lakjes, vooral de laatste vind ik fenomenaal!

Catrice Orange-Utan

Catrice Orange-Utan

Zoek je nog een oranje lakje voor komende Kroningsdag? Zoek niet verder, Orange-Utan (04) is wat je zoekt. Hollands Oranje, waar we zo van houden. Dekt in twee laagjes, en geeft een zonnige touch aan je outfit.

Catrice Earnie & Birdy

Catrice Earnie & Birdy

05 Earnie & Birdy is een kanariegeel lakje met een fijn shimmertje er in. Heeft helaas wel drie laagjes nodig om te dekken, maar gelukkig doet dat geen afbreuk aan de droogtijd en houdbaarheid. Die is zoals ik gewend ben van Catrice prima: een dag of 3 haal je makkelijk met deze lakjes.

Catrice Miss Piggy's BF

Catrice Miss Piggy's BF

11 Miss Piggy’s BF: ik vind dit de leukste naam die ik ooit tegenkwam voor een nagellakje, alleen daarvoor wilde ik hem al hebben. Een vrolijk grasgroen lakje, wat niet mag ontbreken in deze tijd van het jaar.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet echt verschil merkte met de “oude” lakjes van Catrice tijdens het aanbrengen. Maar die waren dan gewoon ook al uitstekend, ik vind Catrice één van de fijnste merken qua aanbrengen. De nieuwe lakjes hebben een prachtige hoogglans, wat bij dit soort kleuren nog eens extra mooi uitkomt. Ik ben en blijf dus fan!

De nagellakjes van Catrice zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister, en kosten € 2,99 voor 10 ml.

 

 

4 Comments on Vrolijke lentelakjes van Catrice

 1. Kim
  23 april 2013 at 12:07 (9 jaren ago)

  Heel mooie kleurtjes. Ik ben ook altijd erg te spreken over de kwaliteit van Catrice lakjes. Samen met OPI zijn het mijn favoriete nagellakmerken.

  Beantwoorden
 2. Leneke
  23 april 2013 at 10:34 (9 jaren ago)

  Wat ziet dat er vrolijk uit! Ik gebruik op mijn handen alleen maar blanke nagellak. Maar met nagellak op mijn tenen ga ik zomers helemaal los. Ik denk dat ik ze alle drie ga kopen. Voor de prijs hoef ik het in ieder geval niet te laten.

  Beantwoorden
 3. Beautyjuf
  23 april 2013 at 09:25 (9 jaren ago)

  Wat een geweldige kleuren 🙂 Met name Miss Piggy’s BF. Ik lees verschillende verhalen over de vernieuwde nagellakjes. Zo zou de kwaliteit van de kwastjes erop achteruit zijn gegaan. Fijn om te lezen dat jij er zo positief over bent 🙂

  Beantwoorden
 4. schroder wilma
  23 april 2013 at 08:04 (9 jaren ago)

  leuke kleuren

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.