Wat betaal je gemiddeld voor een ooglaserbehandeling?

Als je niet zo goed meer kan zien, dan behoort een ooglaserbehandeling tot de mogelijkheden.

Zo’n behandeling duurt slechts een paar minuten of korter, maar de voorbereiding die erbij komt kijken duurt wel iets langer. Wanneer de behandeling correct werd uitgevoerd, dan kan je je bril aan de kant leggen. Hoewel velen nog steeds wat schrik hebben van de behandeling, blijkt het een enorm veilige techniek, die zelden complicaties met zich meebrengt. Een oogarts van Visusoogkliniek.nl zal je voor de behandeling grondig onderzoeken, om er zeker van te zijn dat er zich geen problemen zullen voordoen.


Nooit nog een bril?

Wanneer je je ogen hebt laten laseren, dan zal je merken dat je wederom goed kan zien zonder bril. De enige vraag is dan voor hoelang je weer goed zal zien. Het is evident dat ook mensen die hun ogen hebben laten laseren, vroeg of laat weer een bril zullen nodig hebben. Gewoonlijk spreekt men wel over periodes van 20 jaar of langer. Het valt eigenlijk te vergelijken met andere mensen zonder bril, die ook op een bepaalde leeftijd ook een bril zullen moeten dragen. De behandeling verandert op zich niets aan de natuurlijke evolutie van de ogen. Na verloop van tijd kun je er dus weer voor kiezen om opnieuw je ogen te laten laseren. Wellicht kom je dan in aanmerking voor een andere ooglaserbehandeling omdat je ouder bent. Dit wordt uiteraard op dat moment eerst weer goed onderzocht.

Wat kost een ooglaserbehandeling nou precies?

Een ooglaserbehandeling is zeker niet goedkoop, maar als je rekening houdt met het feit dat je om de 5 jaar een nieuwe bril zou nodig hebben en dat gedurende 20 jaar, dan valt de prijs van zo’n behandeling zeker heel goed mee. Afhankelijk van wat je natuurlijk exact nodig hebt, kost een ooglaserbehandeling gemiddeld zo’n 1500 euro voor één oog. Voor een behandeling aan de twee ogen, wordt er meestal gerekend op een prijs van 2200 – 2500 euro. Meestal is het zo dat wanneer extra behandelingen nodig zijn, deze ook zijn inbegrepen. Waar je wel nog rekening mee dient te houden, is dat je verschillende soorten medicatie ook nog zal moeten aanschaffen. Je ogen laten laseren is dus de ideale oplossing als je wil dat je zonder bril weer goed kan zien!

Dit is een gesponsord artikel

1 Comment on Wat betaal je gemiddeld voor een ooglaserbehandeling?

 1. chucky1012
  25 februari 2021 at 21:07 (1 jaar ago)

  Ik vond dit jaren geleden een super goede uitvinding.
  Helaas kan het niet…

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.