Wat Maakt Je Mooi: New Goodies april 2015

Ik heb op Beautyspots al een paar keer reviews geschreven over producten van Wat Maakt Je Mooi, een webshop vol heerlijke handgemaakte verzorgingsproducten. Inmiddels was het alweer een tijdje geleden dat ik een bestelling had geplaatst; door de producten in de I Love Myself To Scrub Box nam ik weer eens een kijkje in de webshop en zag veel nieuw lekkers. Begin deze week deed ik een bestelling, die woensdag al binnen kwam. In dit artikel laat ik alle producten kort aan je zien, een uitgebreidere review volgt uiteraard!

Wat Maakt je mooi

Wat Maakt je mooi – New Goodies

Regelmatig plaatst Jeanette, de eigenaresse en oprichtster van Wat Maakt Je Mooi, nieuwe producten in de webshop. Zo werden onlangs de Solid Shampoo Bars toegevoegd, waarvan ik een exemplaar bestelde met bijbehorend haarmasker. En een Shower Jelly met de geur van Lush Rockstar, mijn all time favo! Ik laat de producten hieronder één voor één aan je zien.

Wat Maakt Je Mooi

Wat Maakt Je Mooi

Deze Shower Smoothie in de werkelijk hemelse geur Lychee Tea zit vol verzorgende ingrediënten. Ik wil hem als scheerzeep gaan gebruiken, maar als ik de smoothie zie en ruik, denk ik dat ik hem veel vaker ga gebruiken, hihihi!

Wat maakt je mooi

Wat Maakt je Mooi

Wat Maakt Je mooi

Ik ben sinds kort helemaal into de Shower Jellies, toen ik op Twitter zag dat er een dupe van Lush Rockstar in de webshop gezet was, zat deze al in mijn winkelmandje voor ik er erg in had. Hij ruikt echt ontzettend goed en lekker!

Wat Maakt Je Mooi

Wat Maakt Je Mooi

Wat Maakt Je Mooi

Naar deze Shampoo Bar en bijbehorend haarmasker Renew Me ben ik echt ontzettend benieuwd, ik kan niet wachten om ze in gebruik te nemen! Beiden hebben een heerlijke zomerse mangogeur, en zijn geschikt voor droog en dof haar. Het masker ziet er heerlijk romig uit, ik moest me echt beheersen om er niet direct mee onder de douche te springen. To be continued!

Wat Maakt Je mooi

Wat Maakt Je Mooi

Toen ik de ingrediënten van deze gezichtsreiniger zag, was ik erg onder de indruk. Honingpoeder, Sheaboter en amandelolie vormen de basis van deze verzorgende reiniger. Ik ben benieuwd wat mijn huid hier van vindt!

Wat Maakt Je Mooi

Wat Maakt Je Mooi

Deze Deluxe Moisture Scrub kreeg ik als extraatje bij mijn bestelling, heerlijk! Jeanette heeft vast gelezen hoe gek ik ben op scrubben 🙂 De basis van de scrub bestaat uit sheaboter en virgin cocosolie, aangevuld met extra virgin olijf olie en rijstolie. Ik ben nu al fan, geloof ik!

Wat Maakt Je Mooi

Tot slot zat er nog een extraatje in mijn pakketje: een douchepuff, een scrubhandschoen en drie handige houten spateltjes om de producten uit de pot te scheppen. Handig en heel leuk!

Je begrijpt: het was weer een feestje om alles uit te pakken en open te maken, de geuren zijn heel veelbelovend. Ik ga dit weekend alle producten uitgebreid op de foto zetten, en ze dan in gebruik nemen. Jullie lezen hier binnenkort meer over op Beautyspots!

9 Comments on Wat Maakt Je Mooi: New Goodies april 2015

 1. francis
  29 april 2015 at 12:16 (7 jaren ago)

  Ooit een keer wat aangeschaft op een home selling party van wat maakt je mooi! Wat een feestje deze producten. Niet alleen heerlijk voor ons maar ook nog een heerlijk ruikend en prachtig om te zien. ♡ it!

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  25 april 2015 at 15:22 (7 jaren ago)

  Het ziet er allemaal zo leuk uit, zal vast ook heerlijk ruiken hihi!

  Beantwoorden
 3. Annette - Ann Ages Gracefully
  25 april 2015 at 15:13 (7 jaren ago)

  Showergelly’s vind ik echt superleuk en grappig. Die heb ik ook al een paar keer van Lush gehad. Ziet er allemaal goed uit deze producten.

  Beantwoorden
 4. Yvonne
  25 april 2015 at 12:40 (7 jaren ago)

  Ziet er goed uit!

  Beantwoorden
 5. Renée
  25 april 2015 at 12:25 (7 jaren ago)

  Dat lijkt me nu eens heerlijk zo’n mooi pakket uit te pakken met die lekker uitziende producten en hemelse geuren. Ik denk er hard aan, ook een bestelling te plaatsen…

  Beantwoorden
 6. Jori
  25 april 2015 at 09:10 (7 jaren ago)

  Wat een mooie producten…het lijkt me idd een feestje om alleen al al dit lekkers uit te paakken.

  Beantwoorden
 7. Mireille
  25 april 2015 at 09:05 (7 jaren ago)

  Ben ook zo enthousiast over de producten. En blij dat ik deze producten aan de I❤️LOVE MYSELF BOX heb toe kunnen voegen.

  Beantwoorden
 8. Sonja
  25 april 2015 at 08:30 (7 jaren ago)

  Jaaaaaa die showersmoothie! Die staat op mijn lijstje!
  Mijn eerste bestelling is ook zo fijn bevallen!

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  25 april 2015 at 07:21 (7 jaren ago)

  Hele leuke producten om jezelf eens mee in de watten te leggen voor me time momenten!
  De webshop kende ik al maar heb er nooit iets bij gekocht!

  Fijne dag en goed weekend Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.