Wat Maakt Je Mooi Happy Hands Cream

We kunnen het ‘rijtje van Mark’ inmiddels wel opdreunen. ‘We houden 1,5 meter afstand, we wassen onze handen kapot en bij verkoudheidsklachten blijven we thuis’. De eerste en de laatste, daar houd ik me 200% aan. Maar de tweede, daar plaats ik een kleine kanttekening bij. Ja, ik was mijn handen vaak, héél vaak. Vooral sinds ik weer gedeeltelijk op kantoor werk, was ik ze ontelbare keren per dag. Maar kapot wassen, dat is niet nodig. Sterker nog: als je je handen náást het veelvuldig wassen ook goed verzorgt, verbetert dat de weerstand van je huid. En dat is ook heel belangrijk in deze tijd. Onlangs bestelde ik de Wat Maakt Je Mooi Happy Hands Cream, en die laat ik vandaag aan jullie zien!

Wat Maakt Je Mooi Happy Hands Cream

Wat Maakt Je Mooi Happy Hands Cream

Jeannette ontwikkelde de Wat Maakt Je Mooi Happy Hands Cream aan het begin van de Corona-crisis. Niet zo gek natuurlijk, want waar heb je behoefte aan als je je handen heel vaak moet wassen? Precies: een intens verzorgende handcrème die de huid weer herstelt en verzorgt. Op het moment dat de Happy Hands Cream online kwam, had ik net een bestelling gedaan. Dus ‘moest’ ik even wachten tot ik weer toe was aan een nieuwe bestelling, en dat was een paar weken geleden!

Wat Maakt Je Mooi Happy Hands Cream

De Wat Maakt Je Mooi Happy Hands Cream belooft je handen te voeden en te verzachten.

Ingrediënten

De ingrediënten van de Wat Maakt Je Mooi Happy Hands Cream zijn geweldig. Maar ja, dat kun je gerust overlaten aan Jeannette. De basis van de crème bestaat uit Aloë Vera sap, Amandelolie en Arganolie. De laatste vind je natuurlijk wel vaker in verzorgingsproducten, maar meestal staat het dan ver onderin op de ingrediëntenlijst. Hier niet, hier staat het juist ver bovenin. Aloë Vera werkt herstellend en hydaterend, Amandelolie voedt intens en verzacht de huid, en Arganolie heeft een verzorgende en revitaliserende werking op de huid.

Daarnaast bevat de cream nog Sheaboter, Allantoïne en Bisabolol, welke herstellend en genezend werken, irritatie verminderen en de huid (weer) gezond maken.

De Happy Hands Cream bevat een 100% natuurlijke geurolie van Geranium en Ylang Ylang. Een heerlijke bloemige geur met een zoete ondertoon die zeker niet te overheersend is. Van mij mag er ook een Fluffy Body Butter komen met deze geur!

Wat Maakt Je Mooi Happy Hands Cream

Textuur en werking

De Wat Maakt Je Mooi Happy Hands Cream heeft een heel zachte, smeuïge textuur. Hierdoor laat hij zich goed aanbrengen en smeert ontzettend fijn uit. Ik voel direct het verzorgende laagje op mijn handen, zonder dat dit vervelend of te vet aanvoelt. Ondanks het laagje kan ik wel gewoon ‘mijn ding doen’ na het aanbrengen van de handcrème, zonder overal vette vingers achter te laten. Of nou ja, op het scherm van mijn telefoon zie je het natuurlijk wel, maar het is niet zo dat mijn vingers bijvoorbeeld aan de toetsen van mijn laptop plakken 😉

Het verzorgende laagje blijft aanwezig, ook nadat de handcrème is ingetrokken. Mijn handen voelen daardoor direct zachter, soepel en verzorgd aan. Bij regelmatig gebruik verdwijnt het trekkerige gevoel (door het vele wassen en de desinfectiegel die ik daarnaast op mijn werk vaak gebruik). De huid van mijn handen wordt weer zachter, sterker en soepeler. Ook mijn nagels, die door het vele handen wassen brozer waren geworden, worden weer sterker en mooier. Dit is nou echt een product waarvan ik denk: had ik het maar eerder gehad! Je snapt dat ik er met mijn volgende bestelling 1 of 2 backups van mee bestel!

Wat Maakt Je Mooi Happy Hands Cream kost € 12,95 voor 50 ml. Hij zit in een handige pompflacon die je heel makkelijk in je handtas of toilettas meeneemt. Je vindt hem uiteraard op de website van Wat Maakt Je Mooi ♥

6 Comments on Wat Maakt Je Mooi Happy Hands Cream

 1. Cindy
  19 juli 2020 at 20:28 (2 jaren ago)

  Ook maar is proberen dan, hij lijkt mij heerlijk.

  Beantwoorden
 2. Mariska
  19 juli 2020 at 19:35 (2 jaren ago)

  Klinkt ook goed! Ik heb laatst ook weer een bestelling geplaatst en had de Face Custard besteld ook zo’n fijn product 🙂

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  19 juli 2020 at 16:20 (2 jaren ago)

  Klinkt heerlijk en wat een mooie ingredienten inderdaad! Ik ben nu heel trouw aan de sheaboter handcreme van L’Occitane;-)

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  19 juli 2020 at 10:05 (2 jaren ago)

  De verpakking ziet er zo mooi uit.
  Handcreme’s gebruuik ik al jaren en heb er in huis wel in iedere kamer 1 ergens liggen.
  Mijn huis kan niet kurkdroog zijn is is een goed hydraterende handcréme zo nodig.

  Xoxo

  Beantwoorden
  • chucky1012
   19 juli 2020 at 10:08 (2 jaren ago)

   Ik bedoel natuurlijk mijn handen en sorry voor mijn typfouten….

   Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  19 juli 2020 at 09:46 (2 jaren ago)

  Een mooie review want inderdaad, onze handen hoeven ondanks het vele wassen niet minder happy en zacht te zijn!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.