Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket

Normaal besteed ik geen aandacht aan de Moederdag-nieuwsbrieven en -acties waarmee mijn mailbox, Twitter en Facebook momenteel overstelpt worden. Ik klik ze snel weg of gooi ze in de prullenbak. Het liefst wil ik dat deze periode zo snel mogelijk weer voorbij is. Eergisteren kreeg ik echter een lief berichtje in mijn mailbox, en toen ik gisteren uit mijn werk kwam, stond er een pakje op me te wachten. Een pakje met daarin het Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket. Ik besloot om voor één keer een uitzondering te maken, en laat jullie vandaag al het heerlijks zien wat er in dit pakket zit. Een mooi kado voor je moeder, of gewoon lekker voor jezelf…

Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket

Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket

Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket

Het Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket zit verpakt in een sjieke zwarte doos, met daarop een lief hartje. Een echt kadootje!

Wat Maakt Je Mooi Graceful Mommy

Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket

Als ik de doos openmaak, komt een heerlijke roze, zoete geur me al tegemoet. Bovenop liggen drie mooie kaarten met lieve, inspirerende teksten.

Wat Maakt Je Mooi Graceful Mommy

Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket

Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket Graceful Mommy

Dit is de inhoud van mijn Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket, dit is het Graceful Mommy-pakket. Er is nog een ander pakket verkrijgbaar, het One in a Million-pakket. Hieronder laat ik je stuk voor stuk de heerlijke producten zien:

Wat Maakt Je Mooi Graceful Mommy

Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket

Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket

Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket

Bodyfrosting – Graceful

Deze luchtig opgeklopte crème bevat heel veel verzorgende ingrediënten: sheaboter, kokosolie en avocado-olie. Als hij in aanraking komt met de warmte van je huid, smelt het in een heerlijke huidolie. Graceful is een heel vrouwelijke geur met bergamot, neroli, jasmijn, oranjebloesem en roos. Heerlijk!

Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket

Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket

Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket

Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket

Shower Smoothie – Graceful

In dezelfde geur vond ik deze Shower Smoothie in mijn pakje. Dit is een luchtig opgeklopte zeep met o.a. amandelolie en kokosboter. De zeep is van zichzelf vrij dik van textuur, maar zodra het in aanraking komt met warm water ontstaat er een heel zachte romige substantie die je huid als het ware streelt. Voor een echt verwenmomentje onder de douche!

Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket

Solid Scrub  Jasmin Dreams

Yes, één van mijn favoriete scrub-producten: de Solid Scrub! Ook hier vind je, behalve natuurlijk suiker, weer veel verzorgende ingrediënten als sheaboter, kokosnootolie en saffloerolie. Je gebruikt de Solid Scrub op een vochtige huid: je wrijft hem voorzichtig over je huid en ervaart direct het scrubbende effect. Jasmin Dreams is een heerlijk zoete, vrouwelijke geur.

Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket

Bubble Bath Muffin – Hearts on Fire

Deze bruisende Bath Muffin geeft je bad een heerlijke Jasmijn geur. Normaal houd ik niet zo van Jasmijn, maar deze heeft een beetje een zoete ondertoon, waardoor hij een stuk subtieler is.

Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket

 

Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket

100% pure sheabutter

Sheabutter staat bekend om haar hydraterende, helende en verzorgende eigenschappen (heb je dit artikel al eens gelezen wat ik over sheabutter schreef?). Ik vind dit kleine handzame potje erg handig om mee te nemen op vakantie e.d.

Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket

Soap Hearts Pink Candy

Deze schattige zeepjes zijn verantwoordelijk voor de heerlijke geur die me tegemoet kwam bij het openen van mijn pakje. Ze zitten in een mooi organza zakje, en zijn voor veel doeleinden te gebruiken. Ik denk dat ik ze voorlopig lekker op mijn werkplek laat liggen, zodat ik iedere dag kan genieten van de heerlijke geur…

Dit Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket Graceful Mommy kost € 24,95 (net als het andere mooie pakket). Bestel het op tijd, zodat je het uiterlijk zaterdag in huis hebt.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

6 Comments on Wat Maakt Je Mooi Moederdagpakket

 1. Mireille
  7 mei 2014 at 18:52 (8 jaren ago)

  Pakket heb je verdiend, want jij bent een van de beste dierenmoeders die ik ken.
  Producten klinken allemaal heerlijk.

  Beantwoorden
  • Natasja
   7 mei 2014 at 19:45 (8 jaren ago)

   Oh, wat lief van je… Dankjewel voor het compliment!

   Beantwoorden
  • Miranda Aerts
   7 mei 2014 at 19:51 (8 jaren ago)

   Daar sluit ik me ook helemaal bij aan ♡

   Beantwoorden
 2. Deb
  7 mei 2014 at 18:05 (8 jaren ago)

  Wat een mooi pakket! lijken me hele fijne producten voor een leuke prijs!

  Beantwoorden
 3. Nicole
  7 mei 2014 at 09:09 (8 jaren ago)

  Ziet er goed uit!
  Zo jammer dat ik het niet kan ruiken.

  Zo’n solid scrub heb ik nog nooit gebruikt maar lijkt me superhandig!

  Beantwoorden
  • Natasja
   7 mei 2014 at 19:50 (8 jaren ago)

   Ja, dat is echt een aanrader hoor!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.