Wat Maakt Je Mooi: nieuwe geuren in het assortiment

Onlangs verscheen op de Facebook-pagina van Wat Maakt Je Mooi een bericht dat er een aantal geuren uit collectie gingen. Waaronder een paar van mijn favorieten, dus ik deed nog snel een kleine bestelling. Een beetje verdrietig, want het waren echt heel erg favoriete geuren van mij. Maar gelukkig kwam er even later ook goed nieuws: er werden weer nieuwe geuren aan het assortiment toegevoegd. Dus tja, toen moest ik wéér bestellen. Vandaag laat ik je twee van de nieuwe geuren zien!

Wat Maakt Je Mooi

Wat Maakt Je Mooi nieuwe geuren

Mijn verdriet over mijn verloren favorieten duurde dus gelukkig niet zo lang. En natuurlijk snap ik dat er af en toe een frisse wind door het assortiment moet gaan. Nu ik de nieuwe geuren heb geroken, ben ik gewoon ook weer helemaal blij en tevreden hoor 🙂

Het is al lang geen geheim meer dat ik een ontzettende zoetekauw ben. En eigenlijk geldt dat ook voor geuren: zoet doet het altijd goed bij mij. En dus wist ik bij voorbaat al dat de nieuwe geuren Creamy Candy en Fluffed Mellow een schot in de roos zouden zijn ♥

Wat Maakt Je Mooi

Creamy Candy Shower Smoothie

Creamy Candy stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar ik wilde even wachten tot er ook een Fluffy Body Butter van verkrijgbaar was. De Shower Smoothie was er al even. Creamy Candy is een intens zoete geur, met een warme, romige, en tikkeltje kruidige ondertoon. De volwassen vorm van mierzoet zeg maar 🙂

De Shower Smoothies van Wat Maakt Je Mooi zijn heerlijk, en echte verwennerij voor onder de douche. Ze bevatten een paar verzorgende ingrediënten, zoals Kokosolie en Zonnebloemolie. Op de website staat dat er ook Amandelolie in zit, maar die zie ik op het etiket op het potje niet terug.

Wat Maakt Je Mooi

De eerste keer dat ik zo’n potje openmaak, blijft altijd een beetje magisch. En tegelijkertijd vind ik het ook altijd een beetje zonde om die romige textuur aan te breken. Maar ja, het is echt té lekker om niet te gebruiken 😉

Een Shower Smoothie kun je in plaats van een showergel gebruiken, in combinatie met een douchespons, een showerpuff, een washandje of gewoon met je handen. Je kunt het ook in bad gebruiken, maar die heb ik helaas niet. Zelf gebruik ik het eigenlijk bijna altijd als scheerschuim, mijn benen worden er super glad van.

Het romige, rijke schuim voelt super zacht en verzorgend aan op mijn huid. Samen met de heerlijke, warm-zoete geur is dit echt een kadootje voor jezelf, draai de badkamerdeur maar even op slot en geniet. Dat mag best in deze gekke tijd ♥ De Creamy Candy Shower Smoothie kost € 6,95 voor 155 ml.

Wat Maakt Je Mooi

Creamy Candy Fluffy Body Butter

In dezelfde heerlijke geur is er nu dus ook een Fluffy Body Butter. Dus laat die deur nog maar even op slot 😉 Ik hoef jullie vast niet meer over de Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi te vertellen, of toch wel? Dit is echt mijn vaste huidverzorgingsproduct na het douchen, zomer en winter. Dit jaar heb ik het zelfs op de bloedhete dagen die we gehad hebben, gebruikt. Door de luchtige textuur en de natuurlijke ingrediënten laat de Body Butter wel een verzorgend laagje achter op de huid, maar dit voelt geenszins vet of plakkerig aan.

De ingrediëntenlijst is heel kort, en heel mooi. Sheabutter, Kokosolie, Soja-olie en Amandelolie zorgen samen voor de intens verzorgende, voedende en beschermende werking op de huid. Zelfs voor een heel droge huid, of een huid met eczeem of psoriasis is de Body Butter geschikt. Mits deze niet gevoelig is voor parfum, want dat zit er ook in.

Echt, als ik deze foto zie, dan ruik ik gewoon de heerlijke, warm-zoete geur van Creamy Candy Fluffy Body Butter ♥

De Body Butter heeft een heel luchtige textuur, zo uit het potje. Eenmaal in aanraking met de warmte van je huid, smelt de butter en krijgt ze een olie-achtige textuur:

Deze laat zich heel makkelijk en goed verdelen over de huid, en trekt bij het inmasseren goed in. Er blijft een verzorgend laagje achter, wat heerlijk comfortabel en (voor mij heel belangrijk) ademend aanvoelt. Je huid wordt niet afgesloten, maar intens verzorgd en gevoed.

Creamy Candy Fluffy Body Butter kost € 6,95 voor 155 ml.

Wat Maakt Je Mooi

Fluffed Mellow Fluffy Body Butter

Een andere nieuwe, tevens heerlijk zoete, geur bij de Fluffy Body Butters is Fluffed Mellow. Net zo lekker, maar net even ‘anders zoet’.

Fluffed Mellow ruikt naar een mix van suiker, crème en vanille: de geur van marshmallows. Het zoete is hier zachter dan bij Creamy Candy, de geur is wat romiger. De ingrediënten, textuur en werking zijn uiteraard exact hetzelfde.

Je vindt Fluffed Mellow Fluffy Body Butter via deze link.

Jullie begrijpen dat ik de komende tijd lekker aan het genieten ben op mijn badkamer! ♥

 

6 Comments on Wat Maakt Je Mooi: nieuwe geuren in het assortiment

 1. Annette Elias
  9 september 2020 at 22:35 (2 jaren ago)

  Mmmm, wat jammer dat je niks kunt ruiken via je blog… Het klinkt allemaal zoooo heerlijk!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  9 september 2020 at 13:43 (2 jaren ago)

  Ooh, lekker hoor!

  Beantwoorden
  • Janneke Schalk
   9 september 2020 at 20:38 (2 jaren ago)

   Hoi Natasja,
   Ik zoek nieuwe gezichtsverzorging en ben eigenlijk wel benieuwd wat dit merk mij te bieden heeft.. Heb jij ook ervaring met de dagcrèmes? Zo ja, welke zou je adviseren? Dank je wel alvast! Groet, Janneke

   Beantwoorden
   • Natasja
    9 september 2020 at 20:48 (2 jaren ago)

    Hoi Janneke, ik heb zeker ervaring met de crèmes. Stuur me anders even een mailtje op info@beautyspots.nl met een korte beschrijving van je huidtype. Dan zal ik daar even op reageren ok?

    Beantwoorden
 3. Marije
  9 september 2020 at 13:00 (2 jaren ago)

  Iedere keer als jij hier een blog over plaatst denk ik “nu moet ik er echt eens bestellen” en nu weer. Echt tijd dat ik het eens ga doen.

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  9 september 2020 at 08:20 (2 jaren ago)

  Oh, de producten lijken me heerlijk! Haha, ik kan daar ook zo van genieten, een pot crème die er dan nog helemaal mooi uitziet. Inderdaad bijna zonde om er voor de eerste keer iets uit te halen;-)

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.