Wat Maakt Je Mooi Olijfoliezeep

Sinds kort heeft Wat Maakt Je Mooi Olijfoliezeep in het assortiment. Omdat ik gek ben op zeep, en het echt een luxe gevoel vind geven, besloot ik er een paar te bestellen. Ik ging voor de Olive & Rosehip Soap en de Olive & Coconut Soap, en vertel er in dit artikel wat meer over!

Wat Maakt Je Mooi Olijfoliezeep

Wat Maakt Je Mooi Olijfoliezeep

In het verleden heeft Wat Maakt Je Mooi wel vaker zepen in het assortiment gehad, maar de laatste keer was volgens mij al weer even geleden. Dus toen ik op Facebook las over de Wat Maakt Je Mooi Olijfoliezeep, was ik meteen nieuwsgierig en blij. Hoewel ik een stuk zeep niet dagelijks gebruik onder de douche, vind ik het altijd een luxe gevoel geven. Zo’n heerlijk, prachtig stuk zeep, een kunstwerkje om te zien. En zeker als het goede ingrediënten bevat zoals deze, worden mijn huid en ik er blij van!

Wat Maakt Je Mooi Olijfoliezeep

Olive & Rosehip Soap

Mijn eerste keuze was snel gemaakt: Olive & Rosehip Soap. Ik ben gek op Rozenbottelolie in verzorgingsproducten, het heeft een intens verzorgende en verstevigende werking op de huid. Ik ben ook gek op Rozenbotteljam, maar ik weet niet of dat dezelfde werking heeft 😉

De Wat Maakt Je Mooi Olijfoliezeep is handgemaakt, volgens de traditionele Cold Press methode. De gebruikte palmolie is RSPO gecertificeerd en 100% duurzaam. Rozenbottelolie helpt je huid te verstevigen en egaliseert daarnaast de huidteint. De heerlijke Rozenbottelgeur van deze zeep ontspant enerzijds je geest en geeft je nieuwe energie.

De zepen zijn 100% vegan.

Ik kan echt intens gelukkig worden van een vers, nieuw stuk zeep. Vaak laat ik het gewoon eerst een tijdje in een zeepbakje op de badkamer liggen. De hele badkamer gaat dan naar zo’n lekker stuk zeep ruiken, en dat is in dit geval echt heel fijn.

De Olive & Rosehip Soap is ontzettend zacht voor mijn huid. Het schuim is romig en voelt verzorgend aan, en na het afspoelen voelt mijn huid niet droog of trekkerig. Ik gebruik de zeep zowel voor mijn lichaam als om mijn handen mee te wassen. Die laatste zijn natuurlijk erg blij met een verzorgende zeep, in deze handen-wassen-tot-je-er-bij-neervalt tijd.

De geur van de zeep is bloemig, maar met een zoet randje. Ik vind hem heerlijk!

De Olive & Rosehip Soap kost € 4,99 voor een stuk van 100 gram, je vindt hem via deze link.

Wat Maakt Je Mooi Olijfoliezeep

Olive & Coconut Soap

De tweede zeep uit het assortiment Wat Maakt Je Mooi Olijfoliezeep die me opviel, was de Olive & Coconut Soap. Enerzijds omdat ik gek ben op de geur van kokosnoot in verzorgingsproducten, maar ook vanwege de exfoliërende werking van deze zeep.

Ook deze zeep bevat mooie, verzorgende ingrediënten en is op basis van koudgeperste olijfolie. De zeep dankt zijn zacht exfoliërende werking aan fijn gemalen kokosnoot schil. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Kokosolie herstelt, hydrateert, kalmeert en beschermt de huid en helpt de structuur van de huid te verbeteren. Wist je trouwens dat kokosolie ook bescherming tegen uv-stralen geeft? Niet voldoende om een hele dag te bakken in de zon, maar wel in beperkte én natuurlijke mate.

Wat Maakt Je Mooi Olijfoliezeep

De Olive & Coconut Soap ruikt wat subtieler dan de zeep hierboven, maar hij is wel echt héérlijk. Een heel zachte, natuurlijke kokosgeur met een romige ondertoon ♥ De zeep voelt ook heel romig aan bij gebruik, misschien nog wel zachter dan de Olive & Rosehip Soap. De kokosnoot stukjes zorgen voor een heel milde exfoliërende werking, zonder dat het schurend of irriterend aanvoelt op mijn huid. Je kunt de zepen zelfs voor je gezicht gebruiken, in dat geval schuim je de zeep op tussen je handen en reinigt je gezicht met het schuim.

Ook de Olive & Coconut Soap kost € 4,99 en is verkrijgbaar via deze link. Er zijn nog een paar andere zepen verkrijgbaar, hier vind je ze allemaal: klik.

3 Comments on Wat Maakt Je Mooi Olijfoliezeep

 1. Deb
  8 augustus 2020 at 23:28 (2 maanden ago)

  De zepen zien er alleen al prachtig uit. Jeannette maakt zulke fijne en mooi uitziende producten. Ik gebruik zelf ook weinig vaste zeep, maar als ik deze zie begint het toch weer te kriebelen.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  8 augustus 2020 at 07:58 (2 maanden ago)

  Ik vind een stuk zeep er altijd zo heerlijk nostalgisch uit zien 🙂

  Beantwoorden
 3. Debbie
  7 augustus 2020 at 09:17 (2 maanden ago)

  Ik ben ook een enorme zeepfan. En deze zepen lijken me erg lekker!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.