Wat Maakt Je Mooi Precious Face Oil

Als je mij al langer volgt, dan weet je dat ik gek ben op gezichtsoliën. Dus toen Jeannette van Wat Maakt Je Mooi een tijdje geleden vroeg of ik een nieuwe gezichtsolie wilde testen, hoefde ik niet lang na te denken. Wat Maakt Je Mooi Precious Face Oil bestaat uit voedingsrijke oliën met daarnaast een uniek, luxe ingrediënt. Ik vertel je er héél graag meer over!

Wat Maakt Je Mooi Precious Face Oil

Wat Maakt Je Mooi Precious Face Oil

Wat Maakt Je Mooi staat denk ik het meest bekend om de heerlijke bad- en bodyproducten die Jeannette maakt. Zelf ben ik enorm fan van de Fluffy Bodybutters, die ik vooral in de wintermaanden nagenoeg iedere dag gebruik. Maar ook de zepen, scrubs en showersmoothies komen regelmatig voorbij in mijn badkamer. Wist je echter dat Jeannette ook hele mooie gezichtsverzorgingsproducten maakt? Waaronder nu dus de spiksplinternieuwe Wat Maakt Je Mooi Precious Face Oil ♥

Wat Maakt Je Mooi Precious Face OilIk ken de producten van Wat Maakt Je Mooi al een hele tijd, mijn eerste bestelling dateert al van een aantal jaar geleden. Ik ken Jeannette en haar producten dus al een tijdje. En ik kan je vertellen dat ieder nieuw product wat ze maakt, met de grootst mogelijke zorg, aandacht én liefde wordt bedacht en geproduceerd. Pas als het hélemaal naar haar zin is, wordt het in de webshop (en sinds kort ook in de winkel in Almelo) geplaatst. Ik wist dus al wel dat de Precious Face Oil niet zomaar de eerste de beste gezichtsolie is. Eigenlijk verklapt de naam het zelf al.

Wat Maakt Je Mooi Precious Face OilIngrediënten

Het ingrediëntenlijstje van Wat Maakt Je Mooi Precious Face Oil is lekker kort 🙂 De belangrijkste ingrediënten zijn Shea olie, Avocado olie en Orchidee bloem extract. Shea olie is gefractioneerd uit Sheaboter, een heel bekend en fijn huidverzorgingsingrediënt. Het staat bekend om de verzachtende, herstellende en verzorgende werking op de huid. Zowel Shea olie als Avocado olie is rijk aan vetzuren, ze zorgen ervoor dat het vochtgehalte in de huid hersteld wordt én ze worden makkelijk door de huid opgenomen. Avocado olie hydrateert en verzacht de huid, en staat daarnaast bekend om haar anti-aging eigenschappen.

Op zich zijn deze twee oliën al prachtige ingrediënten, die ik graag terug zie in gezichtsverzorgingsproducten. Het meest bijzondere ingrediënt is echter Orchidee extract. Deze bloem is natuurlijk prachtig om te zien, elegant en exotisch. Maar wat je waarschijnlijk nog niet wist, is het feit dat het extract van de Orchidee als een anti-oxidant fungeert, en de huid kalmeert en verzorgt. Het zorgt er voor dat fijne lijntjes minder zichtbaar worden, en je huid gladder en zachter. Een heel bijzondere en mooie toevoeging aan de Precious Face Oil ♥

Textuur, gebruik en werking

Wat Maakt Je Mooi Precious Face Oil is te gebruiken als een moisturizer, zowel voor overdag als ‘s nachts. Je kunt de olie puur gebruiken, of onder je gebruikelijke dag- of nachtcrème. Ik doe het laatste, en gebruik hem alleen ‘s avonds. Als je een drogere huid hebt, kun je haar echter uitstekend ook ‘s ochtends aanbrengen.

Wat als eerste opvalt bij het gebruik van de olie, is de echt heerlijke, zachte geur. Deze is bloemig, maar ook een beetje warm en zoet. De geur is niet te overheersend, perfect subtiel.

Wat Maakt Je Mooi Precious Face OilDe olie is dun, maar voelt in eerste instantie wel wat vet aan. Dit vette gevoel verdwijnt overigens vrij snel na het aanbrengen en inmasseren. Een goede tip is hierbij ook, om de olie op een vochtige huid aan te brengen. Dan wordt de olie veel beter en makkelijker door de huid opgenomen, en ervaar ik nauwelijks een (te) vet gevoel op mijn huid. Dit doe ik door de olie direct na het reinigen van mijn huid aan te brengen, zonder tussendoor mijn gezicht af te drogen. Mijn huid is op dat moment nog warm van het reinigen, ook hierdoor wordt de olie veel beter en sneller opgenomen.

Wat Maakt Je Mooi Precious Face Oil Op deze laatste foto zie je dat de Precious Face Oil echt heel goed door de huid wordt opgenomen, er is nauwelijks nog een vet laagje waarneembaar. Door de dunne textuur voelt de olie niet vol aan op mijn huid. Wat ik wel ervaar, is een heerlijk verzorgend en comfortabel gevoel op mijn huid, wat ook de volgende ochtend nog aanwezig is.

Conclusie

Na de olie langere tijd gebruikt te hebben, voel ik dat mijn huid gladder en zachter is en meer in balans. Rode plekjes lijken minder te worden, en mijn huid ziet er egaler en gladder uit. Ik vind het een prachtig en heerlijk product, wat ook dankzij de textuur en heerlijke geur een waardevolle toevoeging is aan mijn gezichtsverzorgingsroutine in de avond ♥

Wat Maakt Je Mooi Precious Face Oil kost € 19,95 voor 30 ml, en dat vind ik een hele mooie prijs voor deze kwaliteit. Het product is 100% vegan, handmade en niet getest op dieren. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

7 Comments on Wat Maakt Je Mooi Precious Face Oil

 1. bychristiana
  21 januari 2020 at 09:38 (8 maanden ago)

  Wat een mooie ingrediëntenlijst. Ik vind een olie ook altijd wel fijn om te gebruiken, plaatselijk voor droge plekjes of om wat te mengen met mijn gezichtscrème in de avond.

  Beantwoorden
 2. Donna
  20 januari 2020 at 13:31 (8 maanden ago)

  Deze olie lijkt me wel fijn. Gezichtsolie zit ook in mijn dagelijkse avond routine. handig met een pompje. Ik dacht altijd dat je olie over je creme aan moest brengen omdat creme niet makkelijk door de olie kan in trekken.

  Beantwoorden
 3. Deb
  19 januari 2020 at 21:08 (8 maanden ago)

  Klinkt als een heerlijke gezichtsolie die ook echt wat doet zo te lezen. De samenstelling ziet er ook super goed uit . Heel fijn dit soort korte lijstjes met mooie ingrediënten.

  Beantwoorden
 4. Ria
  19 januari 2020 at 11:50 (8 maanden ago)

  Oooh ik wist niet dat ze ook zo’n dingen maakte…
  Moet ik eens bestellen!

  Beantwoorden
 5. Neeltje
  19 januari 2020 at 09:03 (8 maanden ago)

  Dit is er een om onthouden voor de volgende bestelling!

  Beantwoorden
 6. Jessica
  19 januari 2020 at 08:49 (8 maanden ago)

  Oh, ik moet nodig een keer naar Almelo toe…. Elke keer als je over deze producten schrijft denk ik dat, maar kom er nooit (ik woon 20 minuutjes rijden van Almelo).
  Het klinkt in ieder geval weer als een super product!

  Beantwoorden
 7. Bouke
  19 januari 2020 at 08:03 (8 maanden ago)

  Hmmm klinkt heerlijk!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.