Wat Maakt Je Mooi shoplog

Het is niet de eerste keer dat ik een Wat Maakt Je Mooi shoplog deel op Beautyspots. Maar omdat het a) gewoon kan, b) je nooit te veel producten van WMJM in huis kunt hebben, c) je juist nu jezelf best extra mag verwennen met wat lekkers en d) de producten zo fotogeniek zijn, deel ik er vandaag gewoon weer eentje! ♥

Wat Maakt Je Mooi shoplog

Wat Maakt Je Mooi shoplog

Volgens mij schrijf ik al over de producten van Wat Maakt Je Mooi zolang als Beautyspots bestaat, nu zo’n 7,5 jaar. En dat zegt ook meteen wat over de kwaliteit van de producten, zeker als je mij een beetje kent. De producten van WMJM zijn handgemaakt, heerlijk in gebruik, en zitten vol prachtige ingrediënten. Een aantal producten heb ik letterlijk altijd in huis, waaronder een paar producten die ik in deze shoplog laat zien.

Wat Maakt Je Mooi shoplogOm te beginnen de Fluffy Body Butter. Die is hemels, heerlijk, geweldig! Ik schreef hier al eens een review over (meerdere zelfs) zie hier het linkje.

De Fluffy Body Butter bevat heerlijke ingrediënten voor je huid, zoals Sheabutter, Kokosolie en Amandelolie. Echt mijn favoriete huidverzorgingsproduct!

Wat Maakt Je Mooi shoplogIk heb altijd een paar potten FBB in mijn voorraadkast staan, nu bestelde ik de geuren Honey Bunny (dupe van de Lush geur Honey I Washed the Kids) en Sexy Bomb (een dupe van de Lush geur Sex Bomb). In deze tijd helpt de FBB me ‘s ochtends om de dag goed te beginnen. Na het douchen smeer ik mijn lichaam in met de heerlijke verzorgende, zachte body butter. Tegelijk krijgt mijn mind een flinke boost door de heerlijke geur.

De Fluffy Body Butter kost € 6,95, er zijn verschillende geuren verkrijgbaar.

Wat Maakt Je Mooi shoplog Wat Maakt Je Mooi shoplogSugar Whip Scrub

Nog iets waar ik gek op ben: scrubben! Minstens één keer per week scrub ik mijn huid, zodat ze zacht en soepel blijft. De suikerscrub van WMJM is ook één van mijn favorieten, en mocht dus niet ontbreken in deze Wat Maakt Je Mooi shoplog.

Ook de Sugar Whip bevat mooie verzorgende ingrediënten, zodat je huid tijdens het scrubben meteen al verzorgd wordt. Zoals Druivenpitolie en Sheabutter, dit zijn beiden intens verzorgende ingrediënten voor de huid.

Wat Maakt Je Mooi shoplogEcht, je zou hier toch zo een hap van willen nemen?

Zoete bruine suiker, caramel, aardbei, vanille en Ylang Ylang. Loopt het water jou al in de mond?

De scrub is niet te grof, waardoor hij ook voor een wat gevoeligere huid goed te gebruiken is. Na het scrubben spoel je je huid af, en na het afdrogen breng je de heerlijke Fluffy Body Butter aan. Je zult zien: je huid is als herboren!

Ook de Sugar Whip is in verschillende geuren verkrijgbaar, hij kost € 6,95.

Oatmeal Cookie Soap Free Cleanser

De Oatmeal Cookie Soap Free Cleanser gebruik ik iedere ochtend om mijn gezicht te reinigen. Ook deze is al jaren favoriet, ik bestelde weer een back-up mee.

Wat Maakt Je Mooi shoplogOver de Oatmeal Cookie reiniger kun je hier mijn uitgebreide review teruglezen. Hij kost € 8,95 en is hier te vinden in de webshop van Wat Maakt Je Mooi.

Wat Maakt Je Mooi shoplogPassionfruit Sugar Crush

Speciaal voor Pasen zijn er momenteel een aantal Limited Edition producten verkrijgbaar, waar ik de Passionfruit Sugar Crush van mee bestelde. Dit is een wat stevigere scrub dan de Sugar Whip, persoonlijk houd ik daar wel van.

Ook deze bevat naast suiker verzorgende ingrediënten zoals Sheabutter en Zoete Amandelolie. Een perfecte scrub als je het mij vraagt!

Wat Maakt Je Mooi shoplogDeze scrub heeft een zoete, fruitige geur die perfect bij het voorjaar past. Jammie!

De Passionfruit Sugar Crush kost € 8,95 en is hier te vinden.

Wat Maakt Je Mooi shoplogLittle Pot of Easter Jelly Soap

Een Shower Jelly is een soort van drilpuddinkje voor onder de douche. Deze variant ruikt naar mango, framboos en vijgen, ik kon hem niet weerstaan. Een Shower Jelly is vaak favoriet bij kinderen, maar ik vind ze ook super leuk om te gebruiken 🙂

Wat Maakt Je Mooi shoplogJe kunt de hele Shower Jelly mee onder de douche nemen, maar om hem langer goed te houden kun je er beter een stukje van af ‘scheuren’ en dit stukje mee onder de douche nemen. Je kunt hem ook in bad gebruiken, en voor een extra tintelfrisse ervaring bewaar je hem in de koelkast.

De Easter Shower Jelly kost € 4,95.

Kadootjes!

Alsof de producten van Wat Maakt Je Mooi al niet een kadootje op zich zijn, kreeg ik bij mijn bestelling ook nog een paar extraatjes. Hierboven zie je de Sugar Whip Scrub in de geur Dirtyyy, ook weer een dupe van Lush, in een schattig klein potje.

Wat Maakt Je Mooi shoplogDit schattige zeepje in de vorm van een konijntje komt natuurlijk goed van pas nu ♥

En tot slot nog een shower puff.

Alle producten van Wat Maakt Je Mooi zijn handmade, niet getest op dieren en vegan.

6 Comments on Wat Maakt Je Mooi shoplog

 1. Deb
  11 april 2020 at 20:00 (6 maanden ago)

  Wat een fijne shoplog! Die jelly soap ziet er zo leuk uit! Ik weet dat de Oatmeal Cookie Soap Free Cleanser een favoriet van jou is.. moet ik ook echt eens proberen. Hij is nu alweer op zie ik dus ik moet er even op wachten. Ik bestelde laatst de feed me shampoo en haarmasker bij WMJM. Ga mijn bevindingen binnenkort zeker ook even delen op m’n blog.

  Beantwoorden
 2. Jessica
  10 april 2020 at 19:38 (6 maanden ago)

  Net deze week voor het eerst besteld, mijn zus is volgende week jarig, en ik wil toch een leuk kadootje geven (the big 5 oh). Maar er waren heel veel dingen niet, iedereen is zeker druk aan het bestellen geweest . Heb wel wat gevonden hoor, nu maar hopen dat het er op tijd is! En hopen dat de winkel weer gauw open kan, ga ik even shoppen in Almelooooo

  Beantwoorden
 3. Petra van Schijndel
  10 april 2020 at 09:20 (6 maanden ago)

  Wat een fijne producten lijken me dat. Ziet er goed uit!

  Beantwoorden
 4. Neeltje
  10 april 2020 at 07:57 (6 maanden ago)

  Zijn zulke lekkere producten. Ik ben er ook fan van.

  Beantwoorden
 5. Bouke
  10 april 2020 at 07:21 (6 maanden ago)

  Ik ❤️❤️❤️ Deze producten. Mijn kinderen zeggen vanaf het begin “oh wat ben je mooi” ipv wat maakt je mooi en eigenlijk hebben ze gelijk- wat ben je mooi “wat maakt je mooi”! De geuren ruik je s avonds nog…
  Ik ga weer bestellen

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  10 april 2020 at 07:08 (6 maanden ago)

  Zulke mooie kleurrijke items
  Fijn ermee me-time van te hebben zeker in de periode van nu met diverse stress momenten…. ….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.