Wat Maakt Je Mooi – Shower Smoothie Lychee Tea

Een paar weken geleden deed ik een bestelling bij Wat Maakt Je Mooi, een webshop waar je tal van handgemaakte, heerlijke verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam vindt. Ik heb inmiddels een aantal producten in gebruik genomen, hoogste tijd om jullie mee te laten genieten van al het moois. In dit artikel laat ik je de Shower Smoothie Lychee Tea zien!

Shower Smoothie

Wat Maakt Je Mooi – Shower Smoothie Lychee Tea

De Shower Smoothie van Wat Maakt Je Mooi is een zachte, opgeklopte zeep, die zacht is voor je huid en een heerlijk luxe gevoel geeft. Hij is verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende geuren, ik koos voor de frisse, fruitige voorjaarsgeur Lychee Tea.

Je kunt de Shower Smoothie natuurlijk ‘gewoon’ als zeep gebruiken onder de douche, maar hij is ook prima geschikt als scheerzeep. En dat is ook voornamelijk hoe ik hem gebruikt heb.

Shower Smoothie

Shower Smoothie Lychee Tea: ingrediënten

Zoals het etiket op de kunststof pot al aangeeft, bevat de Shower Smoothie heerlijke verzorgende ingrediënten, zoals glycerine, amandelolie en kokosolie. Sodium Cocoyl Isethionate is een milde reiniger, die gewonnen wordt uit kokosolie en die de huid niet uitdroogt, maar de natuurlijke beschermingslaag van de huid respecteert. Disodium Lauryl Sulfosuccinate is tevens een mild reinigingsmiddel, de Shower Smoothie is vrij van sulfaten en daardoor zacht voor de huid, ook de gevoelige!

(de suiker op het etiket bleek een foutje, deze zit niet in de Shower Smoothie, maar in de Shower Scrub Smoothie, die vrijwel dezelfde ingrediënten heeft)

Tevens fijn om te weten: de producten van Wat Maakt Je Mooi zijn niet op dieren getest!

Shower Smoothie

De textuur van de Shower Smoothie is zoals je mag verwachten van een opgeklopte zeep: zacht, fluffy en eigenlijk veel te lekker. Als ik onder de douche sta en de pot eenmaal open heb, heb ik de neiging om een hele handvol over mijn huid te masseren, hihihi! Dat is absoluut niet nodig, want een klein beetje volstaat prima, maar ik krijg er een enorm ‘More, more, more!’ gevoel van…

Shower Smoothie

Als ik de Shower Smoothie uit de pot schep, is de zeep nog crèmig van textuur. Maar zodra ik hem over mijn vochtige huid masseer, verandert hij vrijwel direct in een zachte, melkachtige substantie die als zijde aanvoelt op mijn huid:

Shower Smoothie

Zoals ik hierboven al vertelde, gebruik ik de Shower Smoothie graag als scheerzeep, de zachte textuur zorgt ervoor dat het mesje als vanzelf over mijn huid glijdt. Maar ook als ‘gewone’ (voor zover je in dit geval van gewoon kunt spreken) zeep is hij heerlijk! Ik zet dan wel even de douche uit, omdat ik het lekker vind om de Smoothie uitgebreid over mijn huid te masseren. De Shower Smoothie maakt de douchebak een beetje glibberig, oppassen dus dat je niet uitglijdt, en na het douchen even goed naspoelen!

De geur blijft ongeveer 2 à 3 uur aanwezig op mijn huid. Als je nog langer wilt genieten van de geur, kun je na het douchen een verzorgingsproduct met dezelfde geur gebruiken, er is hierin volop keuze bij Wat Maakt Je Mooi!

Deze heerlijke Shower Smoothie (€ 8,95/280 ml) is verkrijgbaar in de webshop van Wat Maakt Je Mooi. Een waarschuwing vooraf is hierbij wel op zijn plaats: betreden van deze webshop is geheel op eigen risico, wij van Beautyspots staan niet in voor de verslavende gevolgen van dit bezoek 😉

6 Comments on Wat Maakt Je Mooi – Shower Smoothie Lychee Tea

 1. chucky1012
  13 mei 2015 at 23:13 (7 jaren ago)

  Het klinkt net als een heerlijke smoothie!’
  Ik ken dit niet en ben er nu zo benieuwd naar.
  Eens een kijkje nemen in de webshop die dit verkoopt.

  Beantwoorden
 2. Jeannette
  13 mei 2015 at 13:35 (7 jaren ago)

  Super leuk geschreven Natasja! Vooral de waarschuwing aan het eind ha ha 🙂

  Beantwoorden
 3. Jori
  13 mei 2015 at 09:33 (7 jaren ago)

  dat klinkt als pure verwennerij en ook een groot pluspunt dat je de geur zolang blijft ruiken

  Beantwoorden
 4. Marieke
  13 mei 2015 at 08:26 (7 jaren ago)

  Lijkt me heerlijk! Ik zag al mani bombs voorbijkomen op hun IG account, lijkt mij ook al zo’n geweldig product 🙂

  Beantwoorden
 5. Mireille
  13 mei 2015 at 07:58 (7 jaren ago)

  Ik ben blij dat ik kennis gemaakt heb met deze heerlijk producten.

  Beantwoorden
 6. Sonja
  13 mei 2015 at 07:41 (7 jaren ago)

  Wat een tip! Scheerzeep! Dat ga ik tzt eens proberen!
  Ik ben echt verzot op WMJM producten!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.